max2dry je napisao(la):Gde mogu da nadjem tacne dimenzije rupa za cooler oko proc.
Hitno mi je potrebno.Imam za proc. ali dimenzije rupa za pricvrscavanje
coolera ne mogu da nadjem. :eyebrows:
max2dry je napisao(la):Svejadno koji format.Interesuje me dimenzije za socket A.Posto spremam cooler.ako je moguce da ga koristim i u buducnosti sa vise modela kacenja.
tex zanimljiva su ti resenja,nabavio sam nesto bakra i ako mozes posalji mi neki nacrt.
Izrada nije problem,samo sam slab sa racunanjem.
Abit NF7S v.2.0
XP2400 160x15 1.7v - 42 c
kad otkljucam procesor nadam se i vishe.
max2dry je napisao(la):I ja sam mislio da su svi otkljucani.Od 39 nedelje pa na dalje valjda su svi zaklucani.
I pogodio sam bas iz 39 ned.Pokusao sam sa tecnim srebrom i spajanjem mostica,nije uspel😵cekujem da mi stigne Speed strip pa cu videti.
Neznam sta bi valjalo da mi posaljes,neku konstrukciju i na sta treba obratiti paznju pri izradi.
[email protected]
max2dry je napisao(la):Zakljucan je na 15 x. Nisam uspeo.Sta ti trebao na koristim da otvorim onaj fajl
max2dry je napisao(la):Postoji li neki viewer za navedene programe?Jedino sto sam nasao je Auto CAD 2004,
i stim ne mogu da ga otvorim.Nisam imao pojima kako je to tesko nabaviti.
max2dry je napisao(la):Nasao sam neki viewer moze da otvori vecinu 3D fajlova.Jedini problem je sto je sve u inchima,i ne mogu da promenim.Da li si isprobao onaj tvoj vodeni blok i kako se pokazao?Lici pomalo na model Danger Den a,RBX.Bakra imam samo za jedan komad
i nemogu da eksperimentisem,50x110x10 mm.Posalji mi nesto sto bi moglo da stane
na to parce bakra.Kao i na sta teba da se obrati paznja pri izradi posto nema u blizini
ni jedna CNC glodalica.Pokazao sam slike tvog wb majstoru i rekao je da mi moze izraditi isti samo da ima tacne dimenzije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari