Šta je novo?

Dimenzije socketA

max2dry

Čuven
Učlanjen(a)
04.04.2004
Poena
619
Gde mogu da nadjem tacne dimenzije rupa za cooler oko proc.
Hitno mi je potrebno.Imam za proc. ali dimenzije rupa za pricvrscavanje
coolera ne mogu da nadjem. :eyebrows:

max2dry je napisao(la):
Gde mogu da nadjem tacne dimenzije rupa za cooler oko proc.
Hitno mi je potrebno.Imam za proc. ali dimenzije rupa za pricvrscavanje
coolera ne mogu da nadjem. :eyebrows:

Mozes da nadjes sve podatke ovde....kompletan 3D model socket-a A...samo reci koji ti format treba....STEP, IGES...moze i CATPart...

Svejadno koji format.Interesuje me dimenzije za socket A.Posto spremam cooler.ako je moguce da ga koristim i u buducnosti sa vise modela kacenja.

tex zanimljiva su ti resenja,nabavio sam nesto bakra i ako mozes posalji mi neki nacrt.
Izrada nije problem,samo sam slab sa racunanjem.
Abit NF7S v.2.0
XP2400 160x15 1.7v - 42 c
kad otkljucam procesor nadam se i vishe.

max2dry je napisao(la):
Svejadno koji format.Interesuje me dimenzije za socket A.Posto spremam cooler.ako je moguce da ga koristim i u buducnosti sa vise modela kacenja.

tex zanimljiva su ti resenja,nabavio sam nesto bakra i ako mozes posalji mi neki nacrt.
Izrada nije problem,samo sam slab sa racunanjem.
Abit NF7S v.2.0
XP2400 160x15 1.7v - 42 c
kad otkljucam procesor nadam se i vishe.

OK ako ti format nije bitan, evo 3D modela u STEP-u.

Daj mail na koji da ti saljem i reci tacno sta hoces da saljem.

Pojma nisam imao da postoje XP2400 "zakljucani"...🙁

Prilozi

I ja sam mislio da su svi otkljucani.Od 39 nedelje pa na dalje valjda su svi zaklucani.
I pogodio sam bas iz 39 ned.Pokusao sam sa tecnim srebrom i spajanjem mostica,nije uspel😵cekujem da mi stigne Speed strip pa cu videti.
Neznam sta bi valjalo da mi posaljes,neku konstrukciju i na sta treba obratiti paznju pri izradi.
[email protected]

max2dry je napisao(la):
I ja sam mislio da su svi otkljucani.Od 39 nedelje pa na dalje valjda su svi zaklucani.
I pogodio sam bas iz 39 ned.Pokusao sam sa tecnim srebrom i spajanjem mostica,nije uspel😵cekujem da mi stigne Speed strip pa cu videti.
Neznam sta bi valjalo da mi posaljes,neku konstrukciju i na sta treba obratiti paznju pri izradi.
[email protected]

Na kom mnoziocu je zaklljucan? Sada se nesto secam da mi je Simpson pricao o tome, ali zaboravih...🙁
Da li si uspeo da otvoris onaj fajl koji sam attach-irao gore...??...da znam da li da ti i ostale tako saljem.

Zakljucan je na 15 x. Nisam uspeo.Sta ti trebao na koristim da otvorim onaj fajl

max2dry je napisao(la):
Zakljucan je na 15 x. Nisam uspeo.Sta ti trebao na koristim da otvorim onaj fajl

E to na 15x mi se nikako ne dopada..🙁

Onaj fajl otvara bilo koji 3D CAD program....SolidWorks, CATIA, ProE, SolidEdge, Esprit, I-DEAS....

Postoji li neki viewer za navedene programe?Jedino sto sam nasao je Auto CAD 2004,
i stim ne mogu da ga otvorim.Nisam imao pojima kako je to tesko nabaviti.

max2dry je napisao(la):
Postoji li neki viewer za navedene programe?Jedino sto sam nasao je Auto CAD 2004,
i stim ne mogu da ga otvorim.Nisam imao pojima kako je to tesko nabaviti.

Postoj neki vieweri za ovakve fajlove, cak i freeware...mozes da potrazis po netu....

Mogu i da posaljem fajlove koje otvara AutoCAD, ali to vec nisu 3D fajlovi...🙁

Nasao sam neki viewer moze da otvori vecinu 3D fajlova.Jedini problem je sto je sve u inchima,i ne mogu da promenim.Da li si isprobao onaj tvoj vodeni blok i kako se pokazao?Lici pomalo na model Danger Den a,RBX.Bakra imam samo za jedan komad
i nemogu da eksperimentisem,50x110x10 mm.Posalji mi nesto sto bi moglo da stane
na to parce bakra.Kao i na sta teba da se obrati paznja pri izradi posto nema u blizini
ni jedna CNC glodalica.Pokazao sam slike tvog wb majstoru i rekao je da mi moze izraditi isti samo da ima tacne dimenzije.

max2dry je napisao(la):
Nasao sam neki viewer moze da otvori vecinu 3D fajlova.Jedini problem je sto je sve u inchima,i ne mogu da promenim.Da li si isprobao onaj tvoj vodeni blok i kako se pokazao?Lici pomalo na model Danger Den a,RBX.Bakra imam samo za jedan komad
i nemogu da eksperimentisem,50x110x10 mm.Posalji mi nesto sto bi moglo da stane
na to parce bakra.Kao i na sta teba da se obrati paznja pri izradi posto nema u blizini
ni jedna CNC glodalica.Pokazao sam slike tvog wb majstoru i rekao je da mi moze izraditi isti samo da ima tacne dimenzije.

Da li si probao:

http://www.kyshtym.net.ru/chik/arh/acad/3dview.exe

Moj novi waterblock jos nije stigao iz USA, ali poslat je. Objavicu rezultate kada (ako) stigne....🙂..inace, tacno je da lici an RBX i tesko je poverovati da sam design uradio PRE nego sto sam video RBX...🙁

Mozda ce biti bolje da mi se javis na mail da se detaljnije dogovorimo sta bi ti trebalo:

[email protected]

Nazad
Vrh Dno