Šta je novo?

"DIMASTECH" extreme project [mod-build]

Zahuktava se 😀

3 x Asus 7970 DC2T sa EK-WB FC vodenim blokovima...(ceka se cetvrta koja je i dalje na vazduhu ;-) )

IMAG0458.webp IMAG0459.webp IMAG0462.webp IMAG0467.webp

Ociscene i spremne!

Poslednja izmena:
Very cool, much like, such wow 😀

boles

Super, super 🙂
Nemoj da se ta četvrta još dugo pati na vazduhu 😀

Jos uvek na vazduhu, ceka se ostatak LC sistema ...

Radovi nisu prestali ali se odlazu na kratko ;-)

IMAG0631.webp

Projekat New York ili DIMASTECH?

I da nastavimo, doslo je do nekih mali promena, koje su povele na neku sporednu stranu ali u pozitivnom smeru, evo naznake nekih novina a "laluminium" je otisao na PWC, sledi izrada grilova i potrepsitna od pleksija, uglavnom za LC setup sve je spremno uskoro i slike svega na gomili...

IMAG0791.webp IMAG0794.webp

evo gde ce morati malo da se busne dodatnih rupica da bi reservoar prisao kako treba, XSPC izgleda ne prati standarde Dimastech-a (a i ostalih jer mi je ovo ne znam koji XSPC res po redu...), a da bi fillport bio dostupan moracu malo i da seckam ovaj 5.25" nosac...

IMAG0796.webp IMAG0797.webp

Stigao je jedan deo sa PVCa, zadovoljan sam kako je ispalo, odlucio sam se za istu nijansu kao i kod V3 modela, a sa drugacijom teksturom kod grilova, ipak su svi ukucani glasali za to 🙂

IMAG0803.webp IMAG0804.webp IMAG0806.webp

taraaaa, ovo su i dalje grube crte onoga sto sledi 😉

IMAG0808.webp IMAG0813.webp

Siguran sam da tek sad dolazi ono booooooooooomm,jedva čekam da sklapaš,btw PVC je extra ispalo🙂

Hvala Max, guram ka finisu lagano, kada ce uslediti Booom vicedu jos, ima jos dosta posla

Polako stizu ostale komponente i delovi ove slagalice...

IMAG0820.webp IMAG0822.webp

Hvala prijatelju, evo jos malo fotkica za danas, cisto da zagolicam mastu 🙂

IMAG0849.webp

IMAG0851.webp IMAG0852.webp

IMAG0855.webp

IMAG0857.webp

mala proba...morao sam da oslobodim veliki deo table da bi polako pakovao u nju radijatore, kablove itd. Zato je tu gornji deo 🙂

IMAG0860.webp IMAG0862.webp IMAG0863.webp IMAG0864.webp IMAG0867.webp

Soo smooth 😀 Prelepo izgleda 🙂

Hvala, evo i epiloga danasnjeg dana: ugradjeni radijatori u donji deo table, odradjen kabl menadzment ventilatora, i pripremljeni fitinzi za tube...

IMAG0871.webp IMAG0878.webp IMAG0880.webp IMAG0882.webp IMAG0884.webp

Objasnio si, ja sam odusevljen kako je sve postavljeno, bravo za tebe druze moj !

Nazad
Vrh Dno