Šta je novo?

Dilogus

ovde su ljudi impresionirani idejom i cinjenicom da to rade neko nas a i interesantnim concept artom...podrska razvojnom timu je nesto normalno obzirom da su na pocetku i da zele da naprave nesto dobro...od dva moguca izbora podrska ili ne biram podrsku...

Ne zelim da blatim bilo koga, samo mi nije jasno ushicenje svih ucesnika teme na nesto sto ne prikazuje ni 1% gotovog proizvoda.

Koliko sam ja video, jos vece ushicenje, da ne kazem ekstaza pojedinaca je bila kad se pojavila "wanna be" vest o Skyrime sa par slicica i jednim trailerom iz kog se nista nije videlo pa niko nije postavio pitanje otkud takvo odusevljenje i na osnovu cega.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Svaka cast ljudima na projektu u koji su se upustili. Nadam se da ce igra ostvariti veliki uspeh i da ce to pokrenuti jos ljudi.
Kad bude jos neki info ostavite link ovde da pratimo sta se desava...

Prvi dodir sa ovom temom i samom najavom igre sam imao prelistavajuci forum preko mobilnog telefona, i jedva sam cekao da sednem za komp, i da vidim taj odlicni koncept art i da cujem tu muziku koja ima prizvuk post apocalyptic fallout serijala.Ovo sto sam video u linkovima koji su postavljeni u ovoj temi, je tako malo informacija da mi nije jasno kako ste vi zakljucli da ce ovo biti dobra igra? Svaka cast bilo kome sa ovih prostora da se ozbiljno bavi pravljenjem igara, ali ovo je samo rekla kazala. Puka prica bez i jednog dokaza kako ce ovo da izgleda i na sta ce da lici. Ne zelim da blatim bilo koga, samo mi nije jasno ushicenje svih ucesnika teme na nesto sto ne prikazuje ni 1% gotovog proizvoda.

A da, kakve ce to veze muzika imati sa post apocalyptic igrom kao sto je fallout? Bar pesma koju sam cuo http://www.youtube.com/DigitalArrowGames#p/a/u/1/7yg2WciM1zA, ne da nema veze sa falloutom, nego mi lici na neku losu verziju linkin' park balade.

Opet kazem svaka cast momcima iz temerina sto su se uopste bacili na takav poduhvat, ali da bih se impresionirao kao moje kolege sa foruma, moram da vidim neke cvrste dokaze, ovako, igra moze na svasta da lici u gotovoj formi.

Verovatno si ovo trazio:
klikni,i skroluj dole

Pesmu koju si nasao peva jedan kanadski pop pevac Daniel Stang, inspirisan sa konceptom i pricom Dilogusa. Mislili smo da je dobar geg objaviti pesmu negde..

Pozdrav,
Frank

Poslednja izmena:
A da, kakve ce to veze muzika imati sa post apocalyptic igrom kao sto je fallout? Bar pesma koju sam cuo http://www.youtube.com/DigitalArrowGames#p/a/u/1/7yg2WciM1zA, ne da nema veze sa falloutom, nego mi lici na neku losu verziju linkin' park balade.

Nije loša pesma uopšte, meni se dopada. Međutim kao što čovek reče nismo komentarisali pesmu sa linka koji si okačio već demo numeru sa ovog linka ovde (možeš doći do nje prateći link koji je Frank ostavio). Meni se ta numera mnogo dopada i bio bi presrećan kada bi bar 80% igara imalo soundtrack sličnog kvaliteta. Nažalost u svojoj igračkoj "karijeri" sam se naslušao svakakvih kompozicija, mahom bezveznih a najteže mi je pala muzika u Herojima V pošto je to serijal koji je poznat po izuzetno kvalitetnim ambijentalnim kompozicijama. Da sam mogao igrajući Heroje da slušam muziku kakva će biti u Dilogusu ili nešto od kompozicija gosn. Jeremy Sould ili možda StarCraft 2 soundtrack iskustvo igranja HoMMV bi bilo mnogo prijatnije.

Što se tiče toga da materijala ima malo, tu si u pravu ali očigledno je da su ljudi na početku i ne valja ih kuditi. Ali uvek se nađe neko da tera kontru, znam to jer sam najčešće to bio ja :)

Evo i prvih screenshotova...

Screenshot03.jpg

Radimo igru inMomentum, koja nam sluzi kao opustanje i malo da se izluftiramo od Dilogusa. Igra izlazi za koji mesec, za nekih mesec dana ide u preorder. Igra inMomentum se razvija iz ciste zabave, i pravi akcenat je na Dilogusu ( sto opet ne znaci da ga necemo do bola izpolirati ;) )

Pozzz
Frank

Radimo igru inMomentum, koja nam sluzi kao opustanje i malo da se izluftiramo od Dilogusa. Igra izlazi za koji mesec, za nekih mesec dana ide u preorder. Igra inMomentum se razvija iz ciste zabave, i pravi akcenat je na Dilogusu ( sto opet ne znaci da ga necemo do bola izpolirati ;) )

Pozzz
Frank

Pa hvalite se pobogu :D :D imate razloga ;)

Wow ovaj inMomentum izgleda sjajno, hoce li se prodavati samo preko neta ili ce biti i hard case verzija?
*** nemam net karticu :(

Smislićemo nešto i za naše ljude, bez brige, ali nažalost inMomentum neće biti u hard case varijanti nigde.

inMomentum stvarno izgleda zanimljivo, pogotovo sa promenljivim time line varijantama tj. kada se tacno treba odvojiti od zida i kada se ponovo vratiti na isti da bi nastavio da skaces. Svaki nivo drugaciji time line. Extra !

Tyrum at Sunrise...

shot_2Fnl.jpg

pozdrav,
The Digital Arrow Team

Sve je fino i lepo, ali zašto svi moraju da koriste taj odvratni font? Krenulo je sa Diablom i sada ga svi kopiraju.

Ovaj font je proizvod Digital Arrow studija, odnosno je za nas razvijan od strane "QuitBoredom" studija, i nema nikakve veze sa Diablom...a uostalom, nemamo zasto bilo koga da kopiramo, koncepcija igre je vec godinama postavljen, i ispoliran.

Poslednja izmena:
iskreno ne svidja mi se glavna tema :| prazna je... i ne znam sta bih dalje dodao... prosto i jednostavno
meni nazalost ne budi zelju za igranjem sta vise mozda mi i smeta, ne budi nekakvu emociju kao recimo kada pustis temu iz morrowinda ;) namerno ne spominjem fallout da ne bude da sam totalno subjetivan :D

kakva ce biti borba u igri ? hoce li biti roll dice (sumnjam :)) ili je arkadna varijanta, ili nekakva mesavina (cesto neuspesna)
nelinearnost ? resavanje kvestova na vise razlicitih nacina ?
choice and consequences ?
replay value?
hoce li biti social skill-ova ?
hoce li biti open world ili manji sa vise sadrzaja
kamera da li ce moci da se odzumira ?
hoce li imati first person mode?
fast travel ?
quest kompas ?
hoces moci da vodis grupu ili si solo
hoce moci da se ubiju npc-evi koji daju questove
hoce li biti frakcija
release date okviran ? :)

Gori si od najgorih novinara :D

iskreno ne svidja mi se glavna tema :| prazna je... i ne znam sta bih dalje dodao... prosto i jednostavno
meni nazalost ne budi zelju za igranjem sta vise mozda mi i smeta, ne budi nekakvu emociju kao recimo kada pustis temu iz morrowinda ;) namerno ne spominjem fallout da ne bude da sam totalno subjetivan :D

kakva ce biti borba u igri ? hoce li biti roll dice (sumnjam :)) ili je arkadna varijanta, ili nekakva mesavina (cesto neuspesna)
nelinearnost ? resavanje kvestova na vise razlicitih nacina ?
choice and consequences ?
replay value?
hoce li biti social skill-ova ?
hoce li biti open world ili manji sa vise sadrzaja
kamera da li ce moci da se odzumira ?
hoce li imati first person mode?
fast travel ?
quest kompas ?
hoces moci da vodis grupu ili si solo
hoce moci da se ubiju npc-evi koji daju questove
hoce li biti frakcija
release date okviran ? :)

Kako mozes da prosudis o igri, kad imas toliko pitanja? Googlaj malo...

Prosudio sam o muzici, ne o igri ? Ovo su bila pitanja o igri koja su veorvatno dosta validna ako je o rpg-u rec, a odgovore nisam mogao da nadjem na sajtu pa nisam nalazio za shodnim da guglam. Postavio sam jer sam mislio da ste raspolozeni da date nekakav info, posto od toga nista nema, sve najbolje i hvala

Prosudio sam o muzici, ne o igri ? Ovo su bila pitanja o igri koja su veorvatno dosta validna ako je o rpg-u rec, a odgovore nisam mogao da nadjem na sajtu pa nisam nalazio za shodnim da guglam. Postavio sam jer sam mislio da ste raspolozeni da date nekakav info, posto od toga nista nema, sve najbolje i hvala

Pa nisu oni krivi, ne mogu sve da obelodane, a dosta stvari i detalja se menja još u toku samog razvoja...svi bi voleli da znamo na šta će igra konkretno da liči, ali za sada samo nagađamo preko par sličica i mjuze :)
Nekako verujem da će ovo biti odlično! Momci, osvetlajte nam obraz! Moje čestitke odvažnom tipu!

Iako smo pokrenuli " open development ", spreceni smo da toliko preciziramo igru. Novosti o igri mozete da pratite na nasem blogu, forumu ili na Indie DB-u. Uostalom, igra bez iznenadjenja je mrtva igra.

pozdrav

Poslednja izmena:
Drzite se samo Arcanuma i to vam je odlican model sta jedan RPG treba da sadrzi. Ako budete gledali ove novije igre i isli tom stazom, mislim da cete upasti u rupu.
Srecno.

neko igrice svata stvarno preozbiljno a i lekovi izgleda ne pomazu :)

Nazad
Vrh Dno