Šta je novo?

Dilerski poslovni partner

• Začetnik teme Začetnik teme MarkoZ
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

MarkoZ

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
30.06.2007
Poena
360
Hteo bih da malo unapredim poslovanje pa me zanima da li se neko ovde bavi prodajom i servisom racunara i kakva su mu iskustva sa dilerskim saradnicima tj. uvoznicima. Znam da alti igra jednu od glavnih uloga ali mene zanima ima li neko bolji tj. ako neko nabavlja od drugog zeleo bih da cujem njegova iskustva. Ako ne moze ovde onda bar na pm. :wave:

Ne moras se opredeliti za jednog uvoznika, jer niko nema sve sto tebi moze zatrebati u maloprodaji. Kontaktiras vece uvoznike (CT, Pakom, Kimtec, Direct Link, Alti..) dobijesh pristup dilerskom cenovniku/webshop-u i porucujesh shta ti je povoljnije.

Znam za to ali ne bih da sam partner sa svima zato pitam ima li ko iskustvo sa ovim drugim partnerima.

btw. ne vidim link za dilerski pristup na pakomu?

ma svi su ti isti. Po meni najbitnije je ako vec imas kontakt sa nekim komercijalistom iz te firme. On moze da ti obezbedi bolje uslove, da ti da bolji rabat ili vece odlozeno ili tqko nesto mada neznam ni sam da li je to bolje ili moze biti i losije 🙂 (zaboravi se covek). U ovo vreme krize svi ce ti pustiti menicu ako kasnis i skoro svi ce te zatrpavati nekim akcijama. Tako da, po meni, radi sa svima ali polako

pre nego sto udjes u posao sa bilo kim od njih, raspitaj se za brzinu i nacin rešavanja reklamacija, valutu, uslove plaćanja...

Nazad
Vrh Dno