Šta je novo?

Dilema...

shamankg

Slavan
Učlanjen(a)
20.01.2008
Poena
319
Pozdrav ljudi. Imam jednu dilemu pa rekoh pametnije je prvo pitati pa posle odluciti sta kupiti. Elem, dvoumim se izmedju dva telefona Samsung Galaxy R i LG Optimus 2x. Uopste nisam pametan sta uzeti. Pomozite mi pri izboru.

Ako ima neko neku bolju ideju koji telefon uyeti sem ova dva rado cu je uzeti u razmatranje.

Hvala.
Pozzz

Djilkose, nekako sam izdrzao, tek sam se upoznavao s Androidom, i tek sto sam mislio da pocnem i njega da mucim, pojavio se taj iznenadni kes, i uzeh ovaj - pa stoga on nece preziveti bez cackanja svih vrsta... :D Posebno jer sam cuo, tj. procitao kako ovde tako i ko zna gde, da je super za tweak... :)

Prvi utisci, odlicni. Sve ide preglatko. Mada, nisam manje ni ocekivao spram mog prethodnog Optimus One-a. Postavicu na njegovoj temi neke slike uskoro... :)

Prvi nisi? Kako li si izdrzavao bez TB, adfree i rootexplorera, ja bih odlepio :)

shaman, ja mislim da mora da ima 3 minimum da bi ga reklamirao...

Ni ja sada ne mogu bez TB, ali budimo realni, sta ce ljudima koji nemaju root, samo za ukras :) Korisno je nama koji menjamo romove, ali ne bash onima koji koriste samo fabricke telefone. Root explorer je opet nepotreban ako neces da menjas sistemske fajlove. Ono sto je stvarno velika mana Optimus One je mala interna memorija i slabe performanse... S tim je malo teze ziveti...

Ni ja sada ne mogu bez TB, ali budimo realni, sta ce ljudima koji nemaju root, samo za ukras :) Korisno je nama koji menjamo romove, ali ne bash onima koji koriste samo fabricke telefone. Root explorer je opet nepotreban ako neces da menjas sistemske fajlove. Ono sto je stvarno velika mana Optimus One je mala interna memorija i slabe performanse... S tim je malo teze ziveti...

Pa da ali one reklame, pa mislim da bi poludeo :) Rootexplorer je meni najbolji zato sto ima prost izgled i sve, onaj filexpert ili ES su mi nabudzeni i ne svidjaju mi se... Ne znam kako stoji 2X sa internom?!

Djilkose, nekako sam izdrzao, tek sam se upoznavao s Androidom, i tek sto sam mislio da pocnem i njega da mucim, pojavio se taj iznenadni kes, i uzeh ovaj - pa stoga on nece preziveti bez cackanja svih vrsta... :D Posebno jer sam cuo, tj. procitao kako ovde tako i ko zna gde, da je super za tweak... :)

Prvi utisci, odlicni. Sve ide preglatko. Mada, nisam manje ni ocekivao spram mog prethodnog Optimus One-a. Postavicu na njegovoj temi neke slike uskoro... :)

Ja jedino sam furao tattoo onako 2 meseca bez root-a ali tad mi je bilo spansko selo, onda cim sam uzeo wildfire tu se vec stavio cm7 root itd, a sad na SGS2, nema sta mu ne radim :D

Nazad
Vrh Dno