Šta je novo?

Dilema

• Začetnik teme Začetnik teme Lucko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lucko

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
20.05.2006
Poena
349
Naime interesuje me sta je bolje pazariti E2160 ili E4300?
Pretpostavljam da ce svi reci ako imash para uzmi E4300, ali opet mi se cini da E2160 bolje klokuje od E4300, pa se pitam da li je vredno uloziti 40+ eura i uzeti E4300...
Gledao sam po raznim sajtovima i koliko mi se cini razlike skoro i da nema....
Doticni bih koristio ponajvishe za igranje igrica, u drugom planu Corel i Photoshop, a i cini mi se da je 2Mb L2 kesha bolja varijanta za igre....
Ajde pomozite malo, ujutru treba da narucim proc, bash ne znam sta da radim 😛 :wave:

Ako je razlika u ceni 40+ e onda se krajnje ne isplati ali ipak zavisi za sta ti treba komp i koje su ti ostale komponente .... mozes mozda tih +40 e da ulozis u nesto drugo i budes zadovoljniji.

Tacnije razlika je 30 eura, sorry, bash ne znam sta cu, a komponente su iz potpisa...

Pa kada covek pogleda konfu iz potpisa, nista ti ne fali kao npr jos giga rama ili sl., jedino sto fali je c2d 4300 ili 4400 jos bolje, razlika u ceni je zanemarljiva. Cak imas i HyperTX-a. Tvoj Racunar definitivno vapi za c2d!!!

Uzmi onda E4300 ili E4400 posto je slicna cena i dobices C2D na 3 Ghz sa 2 mb kesa sto ce da ti radi odlicno sa kompom iz potpisa .

Hmmmm. izgleda da ce ipak da bude E4300.... videcemo josh....

Iskreno receno, i ja mislim da je E4300 bolji izbor, jedina ta razlika u ceni, a performanse su jako slicne :trust:

Šta više očekuješ od nekoga od nas da ti napiše? 🙂

Hvala svima na odgovorima, zeleo sam samo da cujem misljenje nekoga od vas, ipak znaci mnogo 😀.....
Nisam ja kriv sto mi ortaci voze bartone i semprone pa veze nemaju sta ih pitam 😛
Pozdrav svima i hvala josh jednom!!! :wave:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno