Šta je novo?

Dilema po pitanju grafike

Svarog

Slavan
Učlanjen(a)
28.11.2007
Poena
309
Pozdrav, gledam da u skorije vreme pazarim neku novu/polovnu karticu, budžet max 250e pa sam se , gledajući oglase po netu, zainteresovao za dva modela :

MSI GeForce GTX 1070 Ti GAMING 8G

i

Palit 8gb Jetstream 1070 ti

E sad, posto nemam iskustava niti sa jednom od ove dve karte, interesuje me da li neka ima preporuku i neki plus u odnosu na drugu?

Takodje mi možete preporučiti neku sličnu / bolju varijantu koja se uklapa u gorenavedeni budžet.

Hvala na odgovorima!

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Pozdrav, gledam da u skorije vreme pazarim neku novu/polovnu karticu, budžet max 250e pa sam se , gledajući oglase po netu, zainteresovao za dva modela :

MSI GeForce GTX 1070 Ti GAMING 8G

i

Palit 8gb Jetstream 1070 ti

E sad, posto nemam iskustava niti sa jednom od ove dve karte, interesuje me da li neka ima preporuku i neki plus u odnosu na drugu?

Takodje mi možete preporučiti neku sličnu / bolju varijantu koja se uklapa u gorenavedeni budžet.

Hvala na odgovorima!

+1 za msi.

Hvala na brzim odgovorima... Btw isplati li se uzimati kartice koje su majnovale, a bez ikakve garancije? Mislim ima ih brdo na kp, kapiram da i ove sto su "terale minecraft" isto bile u rudnicima... Da li se sve svodi na faktor sreće ili se može nekako proveriti koliko je još života ostalo u njima?[emoji16]

Palit Gtx 1080 Ti Jetstream je brutalno odradjena kartica, ako je isti hladnjak i na 1070 Ti, a vjerovatno jeste, spada u par najboljih modela.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ja bih radije MSI model. Njihov Gaming X kuler na Pascal kartama spada među najbolje i najtiše. Jeste, Jetstream je dobar jer ima masivni kuler ali što bi uzimao 3-slot mrcinu od karte kad 2-slot MSI radi posao lepo...
Vega 64 je za nijansu jača ali daleko vrelija, ređa i 99% njih je rudarilo, uz dobru šansu da im je petljano s BIOSima...radije bih 1070 Ti + overklok.

Poslednja izmena:
Sve geforce su takodje majnovale, ne zanosite se...cak su mnogi nvidia only koini bili mnogo stresniji po same karte nego sto je ETH bio po amd (s tim sto su i nvidije kopale eth)

Vrh Dno