Šta je novo?

Dilema oko stereo pojacala

Лепо ти каже да продаш авр, таман можеш онда да скинеш центар са плафона. :)
Centar je na idealnoj poziciji :p AVR ostaje,kakva crna prodaja :) samo da obrlatim drugara da mi proda sajrusa :) mada nije prektična priča bez daljinca :/

Svaka čast,

Još kad turiš napajanje za ppjačalo...ihahaj...
Ima da proširiš pozornicu... za najmanje 2 metra...
Vidi samo dal će moći da stane u sobu....

Nemoj zameriti,
Malko se zezam...
Ovaj model Cyrusa nema opciju za dodatno napajanje. Nemozes ih pohvatati sa oznakama,horor! Nego,htedoh bas pitati,da li bas to doatno napajanje (za modele koji podrzavaju) donosi bas toliki benefit? Pitam zato sto sam u oglasima nasao jedan Cyrus III,on je noviji model,ima i daljinac,sto bi bilo idealno...samo se sad tripujem zbog tog napajanja da ce da svira krš :/ a ne bih lošiji zvuk od ovo što imam sad sa ovim starim modelom Cyrusa koji nema opciju za napajanje.

Мораш сам да чујеш. Имао сам сајрус и ради лепо, није крш али са додатним је доста бољи. Тај фазон ради и наим и још неки, зато их све избегавам. По цени додатне компоненте може се узети боље појачало а опет мање места заузима. Требају и додатни каблови итд. Када се повеже екст напајање, морају и даље обе компоненте да буду прикључене на струју.

Мораш сам да чујеш. Имао сам сајрус и ради лепо, није крш али са додатним је доста бољи. Тај фазон ради и наим и још неки, зато их све избегавам. По цени додатне компоненте може се узети боље појачало а опет мање места заузима. Требају и додатни каблови итд. Када се повеже екст напајање, морају и даље обе компоненте да буду прикључене на струју.
Samo još jedno pitanje-da li sa dodatnim napajanjem zvuk dolazi do izrazaja kada se napajanje "nagazi" pa tu krene da vuce vise struje,ili je i na tisem slusanju isto prisutna razlika?

Увек, ти имаш интегралца а већа разлика била на њиховом претпојачалу него ли снагашу.

Ukratko,

Ako si vernik - sviraće bolje!
Ako nisi vernik - nećeš videti razliku, osim eventualno u glasnoći.

Ja i dalje tvrdim da je hk630 bolji od tog cirusa.
Prednosti engleza (objektivne i subjektivne)
Manje mesta zauzima , lakše se proda (možda), možeš da se hvališ u kafani da si audiofil.

Vrlo jednostavno, pojačalo kome treba dodatno napajanje da bi zvučalo "bolje" nije dobro konstruisano pojačalo.

Ukratko,

Ako si vernik - sviraće bolje!
Ako nisi vernik - nećeš videti razliku, osim eventualno u glasnoći.

Ja i dalje tvrdim da je hk630 bolji od tog cirusa.
Prednosti engleza (objektivne i subjektivne)
Manje mesta zauzima , lakše se proda (možda), možeš da se hvališ u kafani da si audiofil.
To je ovaj model Harmana ?
1000020827.jpg

Taj.
Imaš i isti mođel, samp generaciju stariji, HK620.

Vidim da traže manje para, a razlikuje se od 630 jer nema daljinski i nema razdvojeno predpojačalo i pojačalo snage.
Sad gledam malo pažljivije, za daljinac nisam siguran, možeš i ti da proveriš.
Ipak ima mogućnost za daljinac.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno