Šta je novo?

Dilema oko podloge

goran.a

Slavan
Učlanjen(a)
02.02.2006
Poena
380
Uzeo bih neku bolju podlogu za miša.Navikao sam se na najobičniju krpenu ali mi dosadilo da je stalno menjam:S:.Imao sam ovu našu Optimice i dosta mi je loša,plastikanerija.Deluje mi kao da non-stop grebem miš.Nikako nisam precizan.Dakle,koju bi mi preporučili?Da više vuče na neku krpenu ili tako nešto.Znam da ima već ovakvih tredova ali moje pitanje je malo drugačije.

Dvoumim se između one Xtrac što Illidan ima ili Steelpad S&S,samo ne znam kakva je ta i koliko je slična sa optimice?Jel isto tako gruba?

I koliko one koštaju?

Uzeo sam Steelpad Qck, jako dugo koristim ove krpene pa mi je ovaj materijal najviše odgovarao. Meni podloga deluje ekstra, veoma je precizna. Ide ovaj moj G1 po njoj kao podmazan. Nabavio sam je po ekstra ceni, hvala vectormanu😉

a gde ima da se kupi i kolko pare?

Jel to napravljeno od lima nekog automobila iz zastave? Mnogo je to jeftino, šta si dobio, podmetaš za čašu?

Jel to napravljeno od lima nekog automobila iz zastave? Mnogo je to jeftino, šta si dobio, podmetaš za čašu?

Komentar ti je takav da baš i ne zaslužuje odgovor ali ajde, dobre volje sam danas. Steelpad podloge su jedne od boljih. Ovakva je meni odgovarala i izrađena je od finog platna, veoma je precizna. Evo ti linka pa se sam uveri, a ako ti je jeftina ima njih i za 2500 pa navali😉

http://www.steelseries.co.uk/proddata.php?partno=E3147&desc1=Steelpad QcK

Poslednja izmena:
Pa napisao sam hvala vectormanu,znači kod usera vectorman. Btw podlogu sam platio 800 din. mislim da je to za steelpad podloge ekstra cena.

ja sam mislio da ti je to neki ortak i da te on nagovorio da kupish 🙂 pa sam zbog toga pitao gde si kupio

Komentar ti je takav da baš i ne zaslužuje odgovor ali ajde, dobre volje sam danas. Steelpad podloge su jedne od boljih. Ovakva je meni odgovarala i izrađena je od finog platna, veoma je precizna. Evo ti linka pa se sam uveri, a ako ti je jeftina ima njih i za 2500 pa navali😉

http://www.steelseries.co.uk/proddata.php?partno=E3147&desc1=Steelpad QcK

Auuu al si loše volje ... znam vrlo dobro kakve su podloge jer imam jednu ali mi 800din deluje baš malo ...

Ja imam problem sa bezicnim misem (Laserski) koji je za moju naviku malo pretezak i lose klizi po krpnenim podlogama... a po korici sveta komjutera po cemu trenutno ide lepi se kad zastane pa mi i to ne odgovara...
Interesuje me Steelpad Qck kako se pokazala po tom pitanju?
One sxs su mi preskupe...

Ako je ovo ponuda za mene, hvala ali ja imam ovu

A ova ponuda nije dobra? :d

Bunite se bre kad je kod nas nešto mnogo skuplje nego u normalnom svetu (odmah su uvoznici derikože, lopovi, masoni, vegetarijanci...), pa ste sad počeli da se bunite i kad vam neko to nešto što se retko nalazi a vredi ponudi po istoj ceni kao što je u tom normalnom svetu, bez cimanja sa carinom, DHL-om i sličnim glupostima koje nerviraju i koštaju 😡

Svetu se izgleda stvarno ne može ugoditi...:S:

A ova ponuda nije dobra? :d

Bunite se bre kad je kod nas nešto mnogo skuplje nego u normalnom svetu (odmah su uvoznici derikože, lopovi, masoni, vegetarijanci...), pa ste sad počeli da se bunite i kad vam neko to nešto što se retko nalazi a vredi ponudi po istoj ceni kao što je u tom normalnom svetu, bez cimanja sa carinom, DHL-om i sličnim glupostima koje nerviraju i koštaju 😡

Svetu se izgleda stvarno ne može ugoditi...:S:

Auu bre al su svi ovde nervozni. Ja samo kažem hvala na ponudi ali već imam podlogu 🙂

Ima li neko više iskustva sa ovim Qck podlogama?Mislim nije mi se isprljala ali čisto pitam može li se čistiti vlažnom magičnom krpom?

Nazad
Vrh Dno