Šta je novo?

dilema oko graficki

mile_s

Slavan
Učlanjen(a)
14.11.2008
Poena
301
dali da menjam 5670 za 5750 doplata moja 20 evra , ili da kupim 6770/6850 sta je pametnije. tj dali vredi ici sa 5670 na 5750 oceli se osetit razlika

Idi na 6770,a ako mozes da se protegnes i imas potrebe za jace performanse onda idi na 6850. 5750 jeste jaca, ali je bezveze ulagati u nju. Ja bi ili ostao na toj sto imas ukoliko zadovoljava tvoje potrebe ili isao na 6850 i bio miran jedno vreme.

A koje napajanje/procesor imas. Da ne bude posle da si na istom ako ti je preslab cpu.

uzeo sam hd 5750 gigabyte 1 gb ram doplatio 15 evra menjao sa covekom , mada je malo falilo da uzmem novu hd 6850 ali nebi smeo stavit 6850 na moju napojnu sto znaci da moram novu uzet znaci + 50 evra jos tako da mi je ovo naj pogodnije .
procesor je athlon x4 (95 w ) a napojna je powerline vp 430 w 30 Ampera ... ocel to bit ok napojna.

koliko trosi sve ukupno tj koliko trosi hd 5750 jel mnogo vise od 5670

Radice ali gledaj da uzmes neko krsteno napajanje kao sledeci upgrade. 5750 tek nesto malo vise trosi od 5670, zanemarljivo.

Pa probaj neku zahtjevnu igru, pa ako pucaju vjerovatno je napajanje. Drajveri ne bi smjeli da su, s obzirom da je ista serija grafe, ali za svaki slucaj Atiman Uninstaller koji brise sve.

igrao sam nfs hotpurshit na ultra nikakvi proglema nema , sistem sam na novo stavio to se samo desava kad sam na youtube na cromu ili exploreru i ako otvorim jos koju stranicu evo sad koristim Safari i nema ti proglema , otvorim 5-6 stranica sve fercera

meni puca chrome na yt ako ti je za utehu u oper isve radi perfektno
a nemam ati znaci nije do grafe i drajvera

Meni upravo suprotno, opera puca, a chrome i firefox ne (doduše, njih skoro i ne koristim, opera ima apsolutni primat). Mislim da je problematika oko flash player.a, pošto puca YT i flash reklame.

sad sam nasao na jednom stranom forumu jednostavno resenje . desnim klikom na flash player na youtube , settings i eneble hardware acceleration . taman sam stjeo da je bacim :D

Vrh Dno