Šta je novo?

Dilema Iphone 6+ ili Galaxy Note 4 ?

bims

Slavan
Učlanjen(a)
06.04.2008
Poena
320
Moja oprema  
Laptop
ACER PREDATOR
U velikoj sam dilemi sta kupiti moze neka pomoc neki predlog ?:))

A o mesanju eko sistema (znam da si ti vise za Note 4), tipa mobilni Note 4 i iPad Air 2? Posto za mi se ovako citajuci cini za tablet bolja opcija iPad Air2 a kod Note Pro 12.2 privlaci me dimenzija, cini mi se
kao mozda bolji tj. preglednije,vece ima li ta velicina veze sa citljivoscu ili ne?
Pazi ja sam daleko zahtevniji korisnik telefona nego tableta, te za telefom kod mene postoji Android i samo Android.
Sa druge strane tablet jako retko koristim i to za samo osnovne stvari tipa surfovanje netom... za to mi je svejedno koji je, dograbim. Trenutno imam Tab Pro, pre sam imao iPad 2, svejedno mi je, jedino mi se vise svidja izrada i odnos stranica na iPad.

Ako bih zeleo vise da koristim tablet, sigurno bih preskocio iPad (npr cim bi se ukazala potreba za koriscenjem iTunesa prodao bih ga).

Mozda mozes i o Nexus 9 da razmislis.

šta znam...ja sam iTunes zaobišao mada nije mi više frka i njega da koristim.Kad se malo lopta spusti sve je ok...ali što se stabilnosti i autonomije tiče iPad je na prvom mestu.Makar za mene :)

Hvala svima na savetima , priblizili ste me odluci , telefon ce biti Note 4 definitivno. Za tablet nisam tako siguran u kategoriji oko 10 inca Air2( 64Gb /128Gb) ili Samsung Galaxy Tab S 10.5(32Gb), a u kategoriji od 12 inca Microsoft Surface Pro 3 i5 (128Gb) ili S.Note Pro 12.2 (32 Gb).

imao slicnu dilemu par dana i batalio Note 4.Zeleo sam nesto da promenim nakon 5 godina iosa,al ne vredi,jer android je i dalje pun lagova.

Isao 3 dana u lelenor i smarao note 4.Cisto da ne bude da provociram,jer sam 90% resio da promenim tel i na kraju odustao

Isao 3 dana u lelenor i smarao note 4.Cisto da ne bude da provociram,jer sam 90% resio da promenim tel i na kraju odustao

Valjda znas da TW nije merilo kakav je android. A i ne treba donositi zakljucke na osnovu koriscenja telefona koji stoje izlozeni i prezivljavaju ko zna kakva malteriranja i gluposti tipa testiranje task killera feat testiranje antivirus aplikacija iz marketa :d

Mada ako odavno koristis ios realno je da ti svaki android skin pa i cist android deluju ''sporije'', to je tako.

Poslednja izmena:
čitao sam i u note 4 temi o tom "problemu",tako da nisam blesav i znam šta sam video...

Na primer imenik tako sporo učitava,slika sporije od i6...to sam odmah primetio.

Nemam nameru da se sa botovima raspravljam.Izneo sam svoje lično mišljenje i to je to.Neko to neće primetiti i nekome to neće smetati,al meni smeta.

Tema je note 4 / i6 dilema,a ne da smarate sa androidom i ostalim stvarima.Niste ga vi stvorili,da ga toliko branite.

Kad kažem andorid,mislim na android na note 4,ne generalno,pošto je ovo tema vezana za taj telefon.

Neću se dalje javljati u ovoj temi.Izneo sam svoje mišljenje i to je to.Pozdrav.

Poslednja izmena:
Ja ti samo kazem da ne mozes da donosis zakljucke na osnovu mrcvarenog N4 iz telenora ili odakle god. A ja niti sam samsung/android hc fan a posebno ne TW fan. Procitao sam u N4 temi da neki vlasnici N4 kazu da posle nekog vremena TW pocinje da pokazuje zasto mnogi ne gotive taj UI, aj da zalaguje, secne tu i tamo ali sumnjam da se raspada od laga kako si ti napisao. U stvari ne sumnjam da se taj u telenoru raspada, ko zna sta je preziveo taj telefon.

Ali ok, posto je tema N4 vs IP6 onda ipak TW ne moze da klizi kao ios posle duzeg vremena, ko nije bar malo duze koristio ios verovatno nece ni primetiti te razlike u fluidnosti.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno