Da, Tehnomanija ih je kupila, tako da je sve to sada isti đavo.Iako je proslo dosta vremena od otvaranja teme, Dijaspora je Tehnomanijina. WinWin, Emmi, Dijaspora = Tehnomanija i Roaming Electronics.
Na Dijaspora shop narucio ves masinu, koja je jeftinija nego na TM sajtu. Zvali me iz TM da se dogovorimo oko isporuke.Tehnomanija je naravno , ali sam primetio kad je nesto na akciji prvo ide na dijaspora shop ta akcija , posle na tehnomaniji. Nekad i samo bude na dijaspora shop. Nekad su na dijaspori recimo i par hiljada laptopovi jeftinji.
Ja sam kupovao kod njih dok nisu postali Tehnomanija i bilo je sve super. Sad sam opet porucio kod njih. Ispostovali su isporuku ali nisam dobio fiskalni racun niti garanciju.Porucena sudomasina pre 7 dana, pise rok isporuke 3-5 radnih dana, zvao pre 2 dana da proverim status porudzbine, nakon 10 minuta cekanja javlja se zena, kaze nije jos preuzeto ali stavicemo vas na prioritetnu dostavu. Zovem ponovo pre pola sata, opet cekanje, ovaj put me neljubazna zena iz korisnicke podrske obavestava da je porudzbina otkazana jer "verovatno nesto nije bilo u redu sa masinom" i nakon provere utvrdjuje da ipak ima jedna u magacinu i da moze da mi poruci tu [wtf] ali da se rok isporuke prolongira. Naravno, nikakvo obavestenje o otkazivanju porudzbine. Neka hvala, platicu skuplje ali me niko vise nece vozati za moj novac i moje vreme. Svaka preporuka za izbegavanje dijaspora shopa.
Umesto fiskalnog šalju ugovor o prodaji na daljinu.Da li je moguce da ne izdaju fiskalni racun vec ti posalju nesto sto lici na predracun/profakturu?
Upravo je stigla ves masina. Nista mi nisu dali od papira, koje sam tazio. Kuriri kazu da ce sve poslati na e mail.Na Dijaspora shop narucio ves masinu, koja je jeftinija nego na TM sajtu. Zvali me iz TM da se dogovorimo oko isporuke.![]()
Ime "Dijaspora" bas uliva poverenje.Nije mi to bilo poznato, ali dobro je znati gde bi ih još trebalo izbegavati.
Diaspora by Arta Bajrami plays softly in the background 🤣Ime "Dijaspora" bas uliva poverenje.![]()
a gde onda kupiti laptop ovde kod nas stvarno je uzas sto se tice kupovine tehnike jedino bc group ima pozitivne recenzijeOd Tehnomanije ni kobasicu.
a gde onda kupiti laptop ovde kod nas stvarno je uzas sto se tice kupovine tehnike jedino bc group ima pozitivne recenzije
svakako ih zovi ponovo i insistiraj da ti pošalju link ka poreskoj gde imaš fiskalni u žurnal delu. Evo kako je to meni izgledalo u mailu koji sam dobio:pisao mailove na koje nisu odgovarali
Да, баш чудно.Ali svakako je neverovatno da ne šalju fiskalne račune uz robu, ne razumem zbog čega.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari