Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Molim vas, ko koristi njihov box, pustite AP1 sada. Evroliga studio, da li se zvuk i slika poklapaju? Mili sekunda, nije sinhronizovan kod mene. App TV je kako treba, drugi kanali na boxu su ok ali AP1 nije sinhronizovan. Da li je samo kod mene tako ili imate istu situaciju?

Molim vas, ko koristi njihov box, pustite AP1 sada. Evroliga studio, da li se zvuk i slika poklapaju? Mili sekunda, nije sinhronizovan kod mene. App TV je kako treba, drugi kanali na boxu su ok ali AP1 nije sinhronizovan. Da li je samo kod mene tako ili imate istu situaciju?
I na mobilnoj aplikaciji je isto baš kako si rekao milisekunda, ko obrati pažnju primetiće.

Da li se na Yettel aplikaciji za smart tv, dakle ne na tv boxu nego baš na aplikaciji, mogu zaključati samo pojedini kanali? Ne mogu da nađem ako je već negde pisano
Ne mogu. Ni na boxu ni na drugim aplikacijama. Iako smo u ovoj ovde grupi to tražili još 2022. Plus da uvedu vremensko ograničenje gledanja određenog sadržaja - tipa da se filmovi, sport ili crtani filmovi ne mogu gledati duže od npr. 2 ili 3 sata dnevno.

Poslednja izmena:
Ne mogu. Iako smo u ovoj ovde grupi to tražili još 2022. Plus da uvedu vremensko ograničenje gledanja određenog sadržaja - tipa da se filmovi, sport ili crtani filmovi ne mogu gledati duže od npr. 2 ili 3 sata dnevno.
Jel misliš to da korisnik sam namesti vremensko ograničenje.

Jel misliš to da korisnik sam namesti vremensko ograničenje.
Mislim na to da ga ja postavim klincima koji po 8 sati dnevno gledaju crtane filmove ili utakmice. Po istm sistemu kao i ograničenja po uzrastu

Nije to tako lako u današnje vreme. Eon recimo ima tu opciju da se zaključaju pojedini kanali, vrlo lako

Pozdrav za sve clanove, sve najlepse sa yettel i hipernet tv Vam zelim. Konacno posle 4 god mi dosadilo da budem tester za tv. Presao u A1, i prilicno sam iznenadjen app za tv, bas onako kako je trebalo i u yettel da bude od samog starta. Ali...

Pozdrav za sve clanove, sve najlepse sa yettel i hipernet tv Vam zelim. Konacno posle 4 god mi dosadilo da budem tester za tv. Presao u A1, i prilicno sam iznenadjen app za tv, bas onako kako je trebalo i u yettel da bude od samog starta. Ali...
Aplikacija im odlično radi, znam jer sam isprobao.

Da da radi dobro, upalim, ono radi bez problema. Za moje potrebe vrh. Nema nesto veliki izbor kanala, ali mi sad to trenutno i nije strasno. Samo da sam se resio yettela.
A1 ima godinama stb tv aplikaciju koja je odavno u upotrebi u Sloveniji, Hrvatskoj, Makedoniji... i koja je tamo odlično funkcionisala, pa su je samo aktivirali i ovde u Srbiji, nisu morali da je prave od nule kao Yettel, koji je morao mnogo više da se potrudi oko svoje STB aplikacije, jer je nov u tome i u startu je daleko zaostajao za ostalim TV operaterima koji godinama imaju i razvijaju svoje aplikacije. Ali... to rade dosta neozbiljno što se da videti u praksi.

Recimo ne znam koliko ste primetili da su zadnjom verzijom aplikacije v.3.23.4.0. od avgusta meseca onesposobili (onemogućili) Back opicuju sa Last tasterom na daljincu kojim smo se automatski vraćali na prethodno gledani kanal bez kucanja rednog broja tog kanala. Totalni amateri...

Poslednja izmena:
A1 ima godinama stb tv aplikaciju koja je odavno u upotrebi u Sloveniji, Hrvatskoj, Makedoniji... i koja je tamo odlično funkcionisala, pa su je samo aktivirali i ovde u Srbiji, nisu morali da je prave od nule kao Yettel, koji je morao mnogo više da se potrudi oko svoje STB aplikacije, jer je nov u tome i u startu je daleko zaostajao za ostalim TV operaterima koji godinama imaju i razvijaju svoje aplikacije. Ali... to rade dosta neozbiljno što se da videti u praksi.

Recimo ne znam koliko ste primetili da su zadnjom verzijom aplikacije v.3.23.4.0. od avgusta meseca onesposobili (onemogućili) Back opicuju sa Last tasterom na daljincu kojim smo se automatski vraćali na prethodno gledani kanal bez kucanja rednog broja tog kanala. Totalni amateri...
Slazem se ja, ali ja sam korisnik od samog pocetka, oni poceli u decembru 2021, ja sam uzeo uslugu od januara 2022. Oni do dan danas nisu napravili da radi kako treba, 4 god. Plus A1 tv koristim sa mobilnim internetom, ne na opticki, i radi kako treba, sto sa yettelom nije moguce. Sve u svemu, ja sma sa tim zavrsio.

Slazem se ja, ali ja sam korisnik od samog pocetka, oni poceli u decembru 2021, ja sam uzeo uslugu od januara 2022. Oni do dan danas nisu napravili da radi kako treba, 4 god. Plus A1 tv koristim sa mobilnim internetom, ne na opticki, i radi kako treba, sto sa yettelom nije moguce. Sve u svemu, ja sma sa tim zavrsio.
Ja sam ih uzeo nešto pre tebe, od druge polovine decembra 2021. i odlično znam kakvi su tada bili (jako loši) i kakvi su danas (poluamaterski). Usput, ja kod kuće imam optiku a van kuće na drugoj lokaciji van Beograda ih gledam preko mobilnog interneta (yettelova mreža), nemam (skoro) nikakvih problema...

Ja sam ih uzeo nešto pre tebe, od druge polovine decembra 2021. i odlično znam kakvi su tada bili (jako loši) i kakvi su danas (poluamaterski). Usput, ja kod kuće imam optiku a van kuće na drugoj lokaciji van Beograda ih gledam preko mobilnog interneta (yettelova mreža), nemam (skoro) nikakvih problema...
Mislio sam vise na YKI + OTTV. Ona ponuda sto je bila za korisnike koji nemaju mogucnost optike, a sad je ukinuta.

Ja brojim mesece , pa cu da vidim. Rece mi lik iz jetela ako prekinem ugovor platicu sve i popust i instalaciju i mesece do kraja.

ja bih pitao

Yettel Srbija​

zasto se pravite mrtvi kada vam se neko od clanova obrati sa problemom , a veoma ste zivi kada treba da se reklamirate ?
Zato sto znaju da su nesposobni pa im je mozda glupo.Mada im nije glupo da uzimaju pare.

Zato sto znaju da su nesposobni pa im je mozda glupo.Mada im nije glupo da uzimaju pare.
skoro se povela polemika oko ljudi clanova koji su na forumu samo zbog oglasa jer je ovde besplatno ....... meni ovo dodje na isto besplatno reklamiranje zarad profita.
takodje u taj deo foruma sa oglasima ne ulazim skoro nikada par puta sam usao i to mi je izgledalo kao kupio sam na koleri (buvljak u zemunu) i okacio ovde za mnogo veci novac.

@Yettel Srbija Zašto nas toliko mrzite, nas korisnike, zbog čega? Lično vas pošteno plaćam 5500,00 sa statičkom, što u današnje vreme nije malo, uništili ste aplikaciju na vašim STB uređajima, ubili ste sve dobre opcije, čudi me da ste ostavili premotavanje unazad, ignorisali predloge odavde sa foruma, bot odgovore dajete. Pa zar iskreno mislite da ćete uspeti da me primamite na novi ugovor sa ovako buđavom, jadnom i nikakvom aplikacijom za TV. Možda uspete ali na 24 mesca po 1 dinar. Jul se bliži konkurenti me polako zovu vi razmislite, niste nezamenljivi, veoma vas je lako promeniti. Dobra većina isto misli ovde. Pozdrav @Yettel Srbija Razmislite malo o poslovnoj politici.

@Yettel Srbija Zašto nas toliko mrzite, nas korisnike, zbog čega? Lično vas pošteno plaćam 5500,00 sa statičkom, što u današnje vreme nije malo, uništili ste aplikaciju na vašim STB uređajima, ubili ste sve dobre opcije, čudi me da ste ostavili premotavanje unazad, ignorisali predloge odavde sa foruma, bot odgovore dajete. Pa zar iskreno mislite da ćete uspeti da me primamite na novi ugovor sa ovako buđavom, jadnom i nikakvom aplikacijom za TV. Možda uspete ali na 24 mesca po 1 dinar. Jul se bliži konkurenti me polako zovu vi razmislite, niste nezamenljivi, veoma vas je lako promeniti. Dobra većina isto misli ovde. Pozdrav @Yettel Srbija Razmislite malo o poslovnoj politici.
E da si ti jedini sa prituzbama na bot nacin rada , bilo bi dobro.
Jeb..e sto mi je ugovor do 8 januara 28 . Precicu i u MTS i da plaćam sve duplo skuplje ali kod njih nikad vise .
Programi seckaju , zatamne sliku , prekidi u radu , net kako veče pada sve veći horor , captcha iskace samo tako za bezvezne sajtove - nista bezobrazno ili neprimereno bilo kome .
Samo da istekne UO i ciao bela ne vidimo se vise .
I onda izadje bot i kaze javite se u dm i dajte podatke . Pa majku mu poljubim već imate podatke svih nas sa foruma , a niste nista uradili .
Ne zelim da vredjam nikog , ni ti sto nam se javljaju nisu krivi jer sprovode politiku firme , kada je ne bi sprovodili bila bi garant pedala i ostali bi i bez posla i bez prihoda .
Moje pisanije je upućeno na menadžment Yetel Srbija .

Evo,opet nema neta,a nisu nas obavestili da ce biti 'radova' i do kada.
Totalni amateri...

Nazad
Vrh Dno