Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Radio kanala nema preko aplikacije,tek sad video, il tako, ili i oni stižu 1 juna

Jel uspeo neko da napravi da se yettel tv aplikacija na boksu ponasa kao aplilacija na bilo kom drugom tv-u? Meni aplikacija za tv radi besprekorno, kao i box kad se bilo sta na njemu radi van yettel tv-a. Box lose funkcionise samo dok se gleda tv. Mislim da je za to kriv njihov launcher. Msm da bi sa resenjem kao eon box ( stock launcher i eon app) i yettel app radio mnogo bolje.

Jel uspeo neko da napravi da se yettel tv aplikacija na boksu ponasa kao aplilacija na bilo kom drugom tv-u? Meni aplikacija za tv radi besprekorno, kao i box kad se bilo sta na njemu radi van yettel tv-a. Box lose funkcionise samo dok se gleda tv. Mislim da je za to kriv njihov launcher. Msm da bi sa resenjem kao eon box ( stock launcher i eon app) i yettel app radio mnogo bolje.
Tako je njihov launcher baguje.

Mozda je neko sa vise znanja i iskustva uspeo da napravi da funkcionise sa stock launcherom, ja za 2 sata nisam uspeo

Mozda je neko sa vise znanja i iskustva uspeo da napravi da funkcionise sa stock launcherom, ja za 2 sata nisam uspeo
Uređaj nije tvoj već si ga dobio na korišćenje tako da ne eksperimentiši previše, ukoliko misliš na njihov android box.

Uređaj nije tvoj već si ga dobio na korišćenje tako da ne eksperimentiši previše, ukoliko misliš na njihov android box.
Nisam ja ni mislio da radim nesto sto factory reset ne moze da vrati u prvobitno stanje. Adb ovde moze da resi problem, a ja nisam strucan da to radim na svoju ruku bez nekog uputstva.

Sad sam malo saltao kanale na sbb . Iz nekog razloga od filmskih pinkovih kanala nema pink premium, pink triler i jos neki sad ne mogu da se setim, sto mi imamo

Ma ne ljudi niste me razumeli, oni te kanale imaju samo kao pink paket a ja ih u jetelu imam kroz M paket. Samo to sam hteo. Uostalom nije vazno

Haha, pa zato je to (yettel, mts) pinkovizija, sbb ima cinestar i jos ponesto.

Nazad
Vrh Dno