Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Zbog cega Yettel box nije verifikovan za Netflix, stvarno je za neverovati, Yettel treba to da sredi, mogu Mazon, Apple +, Disney , nema logike
A sto bi bio? Njihov box, njihova pravila. Cekaj, oni da placaju sertifikaciju Netflixu a da Netflix uzima pare i od provajdera i od pretplata? Pa nisu ludi, podrska i za Yettel, EON, IRIS i sve ostale. Niko ne uzima pretplatu kod navedenih provajdera da bi gledao Netflix preko njih, njihov box sluzi za ono za sta je namenjeno, da se gleda njihova usluga i to je to.

A sto bi bio? Njihov box, njihova pravila. Cekaj, oni da placaju sertifikaciju Netflixu a da Netflix uzima pare i od provajdera i od pretplata? Pa nisu ludi, podrska i za Yettel, EON, IRIS i sve ostale. Niko ne uzima pretplatu kod navedenih provajdera da bi gledao Netflix preko njih, njihov box sluzi za ono za sta je namenjeno, da se gleda njihova usluga i to je to.
Znači u UK Sky, BT, Virgin kablovski sistemi su *******...a da i A1 ovde ...kadd budu imali svoj sistem

Pa ti idi u UK pa budi kod SKY, prosto. Niko te ne vuce za usi, moze da ti se svidja ili ne. Svaka kuca ima svoju politiku. Samo bih voleo da mi kazes sto bi oni placali svakog korisnika Netflixu? To je minus za njih, jer kazem, ko uzme pretplatu kod SBB, MTS.. to je uzeo da koristi njihove usluge, Internet, TV, Mobilni, ne zbog Netflixa. Niko nece da ih napusti jer nemaju sertifikovan box, a i da ih napusti to je mizeran gubitak u odnosu na sertifikovanje svakog boxa jer ne mozes da sertifikujes jednog korisnika, drugom ne.

Imam sve, Sky,BBC, ITN, Channel 5 i 4, Netflix Srbija i Netflix US, tri android boxa, a moglo bi sve jedan, ovako ovde moraš da imaš dva, ili jedan dobar pa sve na aplikacije, ali polako biće i ovde A1 ce to sve imati, a i koliko čujem i Yettel eto počeli sa Skyshow, Prime video, Max pa će i Netflix na tvoju veliku žalost

Pa dobro, provajder ti daje box da bi mogao da koristiš njegovu uslugu. Nije u obavezi išta drugo da obezbeđuje.
Osim toga, kome je danas bitan box? Svi televizori napravljeni u poslednjih 5 godina (a i mnogo više) imaju netflix, šta će mi na boxu od provajdera

Da ti nije neki drugi modem, ovaj ZTE media box ovak
Sada je ok radi nego izgleda da nisam navikao posto radi malo sporije od eona. Hvala mongo na pomoci. Mada sada imam drugu stvar Kada upalim STB javi mi gresku Tek Kada prebacim na drugu kanal unormali se do sledeceg paljenja.

Posle da ne bude nema ništa. 😉

Prilozi

• Screenshot_20241225_095123_com.android.mms.jpg
    Screenshot_20241225_095123_com.android.mms.jpg
    50.4 KB · Pregleda: 122
Jel ima neka aplikacija Yetell Tv-a da radi na firesticku? Koju god skinem ne dozvoljava mi da se logujem.
Ako neko ima, bio bih zahvalan za link.
Misliš na Amazonove Firestick HD 3gen, 4K, 4K Max, Cube??
Na žalost Yettel aplikacija ne radi na njima, zašto nemam pojma, provereno radi (tačnije radio je, valjda radi i dalje) na Google Chromecastovima.
A zašto nema podršku za Firestickove - to bi trebalo iz @Yettela neko da odgovori-obrazloži...

Aktivirao sam HBO premium, piše besplatno, ali čim sam aktivirao Trenutno stanje mi skočilo za iznos od 751,00.
Jel sam nešto pogrešno razumeo ili šta?

Ja ga aktivirao jutros, a nemam ga jos uvek dostupnog. U app mi stoji aktiviran, odem na stb u pretplati na Hbo premium, pise da je aktivacija moguca preko app na mobolnom, i dole blanko zeleni pravougaonik. A stoji da je pretplata 0,00.

Sad mi je sve ok... Stanje se vratilo kako i treba da bude a HBO kanali su se pojavili nakon restarta boxa na dugme.

Je l se uz TV pakete jos uvek dobija samo 1 box a drugi doplacuje, ili se nesto menjalo ?

Tvoje pravo je da trazis dodatni box po ceni od 1RSD mesecno, pre nego sto potpises, pa ces ga verovatno i dobiti kao i vecina na taj nacin. U suprotnom ne isplati se da doplacujes rentu za dodatni box, kupi svoj android tv za isti novac, npr. Mi box s.

Poslednja izmena:
Yettel daje max uz HBO premium na L paketu, a nema uz HBO premium na M paketu, ja sam skrenuo paznju vise puta, ali njih ne zanima.

Lepo uzmete L paket i nema brige, i voyo imate. Mada nije više HBO kao pre što je bio... Slabo se ažurira filmovi ništa posebno... Tako ja imam al nema šta da se gleda.

Ako ti placas moze, ha ha

Srecno svima, ajde braco odma novi kanali, agresivno kao i uvek

Imam problem s boksom. Kada je duže isključen javlja stalno ili server error kada je priključen na lan ili error 408 ako je priključen preko wifi. Pomože jedino višestruko paljenje i gašenje. Ovo je dosta iritantno. Ima li leka?

Imam problem s boksom. Kada je duže isključen javlja stalno ili server error kada je priključen na lan ili error 408 ako je priključen preko wifi. Pomože jedino višestruko paljenje i gašenje. Ovo je dosta iritantno. Ima li leka?
Zovi neka ti menjaju box, koliko imaš bokseva 1 ili 2, ako imaš 2 kako se ponaša na drugom? Paljenje i gašenje ne pomaže jedino restart uređaja.

Da li su nekom poceli da naplacuju drugi box koji su dobili od promotera?
Meni je decembarski racun uvecan za 351RSD iako mi ugovorna obaveza od 30 meseci istice tek u Maju.

Nazad
Vrh Dno