Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Evo kako je kod mene trenutno (Hipernet Duo L, 2 box-a u paketu):

2 boxa + 1 weblink = radi
2 weblinka + 1 box = radi
3 weblinka = ne radi, rade samo dva
1 box +1 smart TV + 1 weblink = radi
1 box + 2 smart TV = radi
2 box + 1 smart TV = radi

Pazi sad:
2 weblink-a + 1 smart TV = ne radi
1 weblink + 2 smart TV = ne radi, isključi weblink (dakle rade dva weblinka i box, a ne rade dva weblinka i smart TV)

Očigledno i oni to menjaju u hodu...

Realno, kao i kod EON-a, mislim da je u doba smart TV-a i gledanja TV-a preko neta suludo ograničavati korisnike brojem box-ova... Ali ajd sad, videćemo kad se oni zvanično saberu i oduzmu i daju neke konkretne informacije.

Лепо си га испробао. Значи колико се види један (први) стрим мора бити бокс, а остало како се искомбинује. 3 уређаја максимално, претпостављам, јер ниси писао да ли могу да раде 4 у некој комбинацији.

Posle današnješ update-a više ne traži ponovno logovanje, konačno

Dragi Benchmarkovci,

Stigla je nova, ažurirana verzija Hipernet TV aplikacije za LG Smart TV uređaje! Od sada, prilikom pokretanja aplikacije neće morati da se logujete svaki put.

Sve što je potrebno da uradite jeste da ažurirate aplikaciju, što možete uraditi putem prodavnice za aplikacije na vašem TV-u.

~Vaš Yettel

Jel moguce poredjati kanale kako mi odgovara ili napraviti listu favoriti kao kod Eon aplikacije?

Jel moguce poredjati kanale kako mi odgovara ili napraviti listu favoriti kao kod Eon aplikacije?

Bice moguce kada to omoguce - najkrace receno. To da formiramo favorit listu kanala obecavaju još od proleca 2022. (kao uostalom i mnoge druge stvari na platformi - radio kanale, video klub, info kanal, alarm za određene emisije u EPG-u, kategorije u EPG-u,...) pa evo osedesmo cekajuci...

Trudimo se da svakodnevno unapređujemo naše usluge, tako da nam je svaki feedback veoma važan, prenećemo ovakvu sugestiju na pravu adresu, predlažemo da nastaviš da nas pratiš i među prvima saznaš sve detalje u vezi sa novinama koje spremamo za naše korisnike ;)

Trudimo se da svakodnevno unapređujemo naše usluge, tako da nam je svaki feedback veoma važan, prenećemo ovakvu sugestiju na pravu adresu, predlažemo da nastaviš da nas pratiš i među prvima saznaš sve detalje u vezi sa novinama koje spremamo za naše korisnike ;)
Aj se za početak isprsite za GhatGPT4, ovaj ChatGPT2 počinje da zamara :)

Ili brate neka neko ljudsko biće izdvoji pet minuta da iskuca poruku - znam da ovo nije neka velika publika, ali ipak se na Bench-u okuplja i informiše dosta ljudi... Ako ste već imali jednu dobru ideju (da ovde imate svoju podršku) onda se i potrudite da to liči na nešto.

Isto je i sa Hipernet aplikacijom - najinovativnija aplikacija od svih operatera - podela sadržaja u kategorije je sjajna ideja, brzi pregled + ovakav EPG su najbolje od oba sveta, početni ekran ima zaista veliki potencijal... ali je taj potencijal neiskorišćen, jako neiskorišćen. Šteta bre, uz malo više ulaganja, bili biste najbolji.

Eto predloga da se omogući sortiranje kanala po želji (npr. 1.Star, 2.Star Movies, 3.Pink, 4.Pink Movies...) kao što je moglo kod SBB Albis D3i uređaja nekad.
Bolje nego da omogućite samo stavljanje kanala u kategoriju omiljenih (favorita) kao što ima Supernova npr.

Ili brate neka neko ljudsko biće izdvoji pet minuta da iskuca poruku - znam da ovo nije neka velika publika, ali ipak se na Bench-u okuplja i informiše dosta ljudi... Ako ste već imali jednu dobru ideju (da ovde imate svoju podršku) onda se i potrudite da to liči na nešto.

Isto je i sa Hipernet aplikacijom - najinovativnija aplikacija od svih operatera - podela sadržaja u kategorije je sjajna ideja, brzi pregled + ovakav EPG su najbolje od oba sveta, početni ekran ima zaista veliki potencijal... ali je taj potencijal neiskorišćen, jako neiskorišćen. Šteta bre, uz malo više ulaganja, bili biste najbolji.

Baš vala. Stalno jedni isti generički copy-paste odgovori. Nešto im jednom predložiš - oni ti se zahvale na predlogu i sugestiji uz napomenu kako im takve stvari znače za unapređenje usluga i platforme itd. A kada posle godinu dana pomeneš taj isti prelog - dobiješ isti onakav generički odgovor, isti kao pre godinu dana i kao da su prvi put sada čuli za taj predlog...

Baš vala. Stalno jedni isti generički copy-paste odgovori. Nešto im jednom predložiš - oni ti se zahvale na predlogu i sugestiji uz napomenu kako im takve stvari znače za unapređenje usluga i platforme itd. A kada posle godinu dana pomeneš taj isti prelog - dobiješ isti onakav generički odgovor, isti kao pre godinu dana i kao da su prvi put sada čuli za taj predlog...
Puno hvala na svim ukazanim sugestijama, nastojimo da podršku kao i informacije pružimo i na ovom kanalu, kao i na ostalim društvenim mrežama. Ukoliko zatreba neka pomoć ili informacija, stojimo vam na raspolaganju!

Evo kako je kod mene trenutno (Hipernet Duo L, 2 box-a u paketu):

2 boxa + 1 weblink = radi
2 weblinka + 1 box = radi
3 weblinka = ne radi, rade samo dva
1 box +1 smart TV + 1 weblink = radi
1 box + 2 smart TV = radi
2 box + 1 smart TV = radi

Pazi sad:
2 weblink-a + 1 smart TV = ne radi
1 weblink + 2 smart TV = ne radi, isključi weblink (dakle rade dva weblinka i box, a ne rade dva weblinka i smart TV)

Očigledno i oni to menjaju u hodu...

Realno, kao i kod EON-a, mislim da je u doba smart TV-a i gledanja TV-a preko neta suludo ograničavati korisnike brojem box-ova... Ali ajd sad, videćemo kad se oni zvanično saberu i oduzmu i daju neke konkretne informacije.
Meni npr nece da radi na 2 boxa njihova + 1 smart tv android aplikacija. Pise: Vas plan omogucava do 3 strimova odjednom. Uveri se da su drugi strimovi zaustavljeni
2 Uredjaji koji trenutno emituju sadrzaj
Android TV, Android TV

@Yettel Srbija ?

Puno hvala na svim ukazanim sugestijama, nastojimo da podršku kao i informacije pružimo i na ovom kanalu, kao i na ostalim društvenim mrežama. Ukoliko zatreba neka pomoć ili informacija, stojimo vam na raspolaganju!

Ako ste @Yettel Srbija ozbiljno raspoloženi i odlučni za unapređenja platforme - mogli biste nešto od ovoga da realizujete u skorije vreme:

Što se tiče poboljšanja i unapređenja platforme Hipernet TV - predlažem da se u kategoriji EMISIJE pored sadašnjih "Ne propustite serijale", "Otkrijte dokumentarce", "Ove nedelje",... doda i grupa "Političke i Zabavne emisije" (ili skračeno "Politika i Zabava"). Tu bi bile prikazane emisije tog tipa (Tolk Šou, Kvizovi) na dnevnom nivou, kao što su:

Potera
Pobednik
Oko
Takovska 10
Upitnik
Intervju
Osvrt
Četvrtkom u 9
Fokus
Ni crno ni belo
Hit Tvit
Crveni karton
Usijanje
Beogradska Hronika
Na veceri kod
Ja volim Srbiju
Ja imam talenat
SAT
Stigni me ako znaš
Balkanskom ulicom
Ćirilica
Štoperica
Exploziv
Exkluziv
Prvi red
Na mestu zločina
Praktična žena
Savršen recept
Gastro Maestro
Šarenica
Sasvim prirodno
Magazin In
AmiG Show
Tačno na mestu
Kec na jedanaest
Pitam za druga
.
.
. (nastavi niz)

Jer, emisije nisu samo one naučnog i dokumentarnog tipa, več i zabavnog, informativnog i političkog sadržaja.

U kategoriji FILMOVI treba skroz dole pod Žanrovi dodati:

-Krimi
-Ratni
-Avantura
-Dokumentarni
-Western

U kategoriji SERIJE treba uvesti:

- SERIJE DANA
Tu bi bile prikazane sve serije koje se u toku dana prikazuju na raznim kanalima: Na Pinku (Zakopane tajne, Ranjeno Srce, Fatalna ljubav, Nevina), na Prvoj (Igra sudbine, Zlatni dečko, Urgentni centar, Andrija i Anđelka), na K1 (Bošković, Tajna vinove loze, Raj za dame), Kurir (Ranjeni orao, Bolji život, Jača od sudbine, Jedne letnje noći, Detektivka Ana), UNA (Pogledaj u sutra, Šešir profesora Vujića), B92 (Brak mrak, Nemoj da zvocaš, Tate, Prijatelji, Korak po korak), Blic (Pandur, Sin),...

Ili eventualno ovu stavku SERIJE DANA ubaciti pod kategoriju DANAS

U kategoriji SPORT dodati:

Red: Auto-Moto

Pod TAKMIČENJA osim raznih liga i prvenstava dodati stavku REPREZENTACIJE (za kvalifikacije, prijateljske, razne turinire i takmičenja).

Lista brzih kanala dobro funkcioniše i lepo je osmišljena, preko strelica gore-dole. I dobro je što se ista može ubrzati ako kursorske tastere gore-dole stiskamo uzastopno brže, za brže skrolovanje.

Ono što treba unaprediti je da uz donju ivicu ekrana u crnom pravougaoniku (gde prikazuje šta se trenutno prikazuje na tom kanalu iz brze liste - naziv filma-utakmice-emisije sa kraćim opisom) nekako u jednom delu crnog pravougaonika trebalo bi dodati krupnim slovima naziv tog kanala, da lako znamo koji je to kanal. Jer nekima broj kanala i sama sličica kanala iz brze liste (u levom delu uspravne liste) ne znači previše ili nije dovoljna da provale o kom se tačno kanalu radi. Pogotovo ako u sličici nema naziva. Nego moraju da potvrde sa OK da bi ušli u taj kanal i tako videli koji je. Ovako treba da pamtimo koji je kanal pod kojim brojem ili kakva je sličica svakog od 200 kanala.

Dalje, što se tiče EPG-a - u isti treba uvesti kategorizacju - beležavanje bojama po vrsti-kategoriji sadržaja (temama i žanrovima). Da se odmah uoči vrsta i priroda tog sadržaja na svakom od kanala dok listamo EPG:

Plavo - Filmovi
Crveno - Serije
Naranđasto - Dokumentarci
Nebo plavo - Razne emisije
Zeleno - Sport
Belo - Vesti i informativno
Žuto - Kvizovi i zabavne šou emisije
Roze - Dečji

To bi doprinelo boljoj preglednosti i lakšem i bržem uočavanju (pronalaženju) onoga što nas tog momenta interesuje.

Da li bi u EPG-u čitavi pravougaonici bili tematski obojeni ili samo nazivi sadržaja (slova) ili samo tanka linija na dnu svakog pravougaonika (ispod naziva),... to vi odlučite.

Kada se uvede Alarm-Podsetnik u EPG (koji bi nas upozoravao određeni broj sati ranije-unapred) trebalo bi da se isti nekako sinhronizuje sa mobilnom aplikacijom pa da tako, ako smo nešto na STB ili TV aplikaciji u EPG-u označili da hoćemo da gledamo za npr. 5-6 dana - da nas podseti i na telefonu, jer nam je isti stalno pri ruci.

Usput, kakve su šanse da dobijemo DIVA kanal??

Meni npr nece da radi na 2 boxa njihova + 1 smart tv android aplikacija. Pise: Vas plan omogucava do 3 strimova odjednom. Uveri se da su drugi strimovi zaustavljeni
2 Uredjaji koji trenutno emituju sadrzaj
Android TV, Android TV

@Yettel Srbija ?
Radi smo da proverimo o čemu je reč, budući da istovremeno gledanje zavisi od broja uređaja koji imaš vezanih za naš Hipernet. Molimo te da nam kucneš podatke putem privatne poruke, odmah ćemo proveriti.
Ako ste @Yettel Srbija ozbiljno raspoloženi i odlučni za unapređenja platforme - mogli biste nešto od ovoga da realizujete u skorije vreme:

Što se tiče poboljšanja i unapređenja platforme Hipernet TV - predlažem da se u kategoriji EMISIJE pored sadašnjih "Ne propustite serijale", "Otkrijte dokumentarce", "Ove nedelje",... doda i grupa "Političke i Zabavne emisije" (ili skračeno "Politika i Zabava"). Tu bi bile prikazane emisije tog tipa (Tolk Šou, Kvizovi) na dnevnom nivou, kao što su:

Potera
Pobednik
Oko
Takovska 10
Upitnik
Intervju
Osvrt
Četvrtkom u 9
Fokus
Ni crno ni belo
Hit Tvit
Crveni karton
Usijanje
Beogradska Hronika
Na veceri kod
Ja volim Srbiju
Ja imam talenat
SAT
Stigni me ako znaš
Balkanskom ulicom
Ćirilica
Štoperica
Exploziv
Exkluziv
Prvi red
Na mestu zločina
Praktična žena
Savršen recept
Gastro Maestro
Šarenica
Sasvim prirodno
Magazin In
AmiG Show
Tačno na mestu
Kec na jedanaest
Pitam za druga
.
.
. (nastavi niz)

Jer, emisije nisu samo one naučnog i dokumentarnog tipa, več i zabavnog, informativnog i političkog sadržaja.

-Krimi
-Ratni
-Avantura
-Dokumentarni
-Western

- SERIJE DANA
Tu bi bile prikazane sve serije koje se u toku dana prikazuju na raznim kanalima: Na Pinku (Zakopane tajne, Ranjeno Srce, Fatalna ljubav, Nevina), na Prvoj (Igra sudbine, Zlatni dečko, Urgentni centar, Andrija i Anđelka), na K1 (Bošković, Tajna vinove loze, Raj za dame), Kurir (Ranjeni orao, Bolji život, Jača od sudbine, Jedne letnje noći, Detektivka Ana), UNA (Pogledaj u sutra, Šešir profesora Vujića), B92 (Brak mrak, Nemoj da zvocaš, Tate, Prijatelji, Korak po korak), Blic (Pandur, Sin),...

Pod TAKMIČENJA osim raznih liga i prvenstava dodati stavku REPREZENTACIJE (za kvalifikacije, prijateljske, razne turinire i takmičenja).

Lista brzih kanala dobro funkcioniše i lepo je osmišljena, preko strelica gore-dole. I dobro je što se ista može ubrzati ako kursorske tastere gore-dole stiskamo uzastopno brže, za brže skrolovanje.

Ono što treba unaprediti je da uz donju ivicu ekrana u crnom pravougaoniku (gde prikazuje šta se trenutno prikazuje na tom kanalu iz brze liste - naziv filma-utakmice-emisije sa kraćim opisom) nekako u jednom delu crnog pravougaonika trebalo bi dodati krupnim slovima naziv tog kanala, da lako znamo koji je to kanal. Jer nekima broj kanala i sama sličica kanala iz brze liste (u levom delu uspravne liste) ne znači previše ili nije dovoljna da provale o kom se tačno kanalu radi. Pogotovo ako u sličici nema naziva. Nego moraju da potvrde sa OK da bi ušli u taj kanal i tako videli koji je. Ovako treba da pamtimo koji je kanal pod kojim brojem ili kakva je sličica svakog od 200 kanala.

Dalje, što se tiče EPG-a - u isti treba uvesti kategorizacju - beležavanje bojama po vrsti-kategoriji sadržaja (temama i žanrovima). Da se odmah uoči vrsta i priroda tog sadržaja na svakom od kanala dok listamo EPG:

Plavo - Filmovi
Crveno - Serije
Zeleno - Sport
Roze - Dečji

To bi doprinelo boljoj preglednosti i lakšem i bržem uočavanju (pronalaženju) onoga što nas tog momenta interesuje.

Da li bi u EPG-u čitavi pravougaonici bili tematski obojeni ili samo nazivi sadržaja (slova) ili samo tanka linija na dnu svakog pravougaonika (ispod naziva),... to vi odlučite.

Kada se uvede Alarm-Podsetnik u EPG (koji bi nas upozoravao određeni broj sati ranije-unapred) trebalo bi da se isti nekako sinhronizuje sa mobilnom aplikacijom pa da tako, ako smo nešto na STB ili TV aplikaciji u EPG-u označili da hoćemo da gledamo za npr. 5-6 dana - da nas podseti i na telefonu, jer nam je isti stalno pri ruci.

Hvala ti na sugestiji, prenećemo je na pravu adresu, ovako nešto nam pomaže kako bismo našu uslugu kreirali tako da odgovara potrebama i željama naših korisnika, zato nam je svaki feedback veoma važan. Što se tiče dopune kanala, i tu radimo na unapređenju i proširenju kanala u ponudi, predlažemo da nastaviš da nas pratiš i među prvima saznaš da li će se takav kanal naći kao dostupan u našoj ponudi.

Imao sam yettel internet i ok je radio, kad je istekao ugovor, produžim net i rekoh da uzmem i tv. I naravno pogrešim...
Prvo sam morao da ih cimam da mi pojačaju net i usklade sa ponudom i to nekako se završi.
E onda došla tv na red. Uz pomoć agenta nekako iz ko zna kojeg puta, pre desetak dana nabudžimo aplikaciju za tv i mobilni. Ali od tad ništa više ne mogu nigde da instaliram.
Ne mogu nikako da verifikujem nalog i pored pisanja, zvanja i svih mojih pokušaja da se reši problem uz pomoć yettel podrške - ništa.
Čak sam po njihovom zahtevu i slikao ekrane i slao tehničkoj podršci... Nije mi jasno kako ovo ne može da se namesti. U krajnju ruku otvore mi novi nalog i ćao.
Sve ovo me užasno smara i baš se kajem što sam ušao u ovu priču.

Imao sam yettel internet i ok je radio, kad je istekao ugovor, produžim net i rekoh da uzmem i tv. I naravno pogrešim...
Prvo sam morao da ih cimam da mi pojačaju net i usklade sa ponudom i to nekako se završi.
E onda došla tv na red. Uz pomoć agenta nekako iz ko zna kojeg puta, pre desetak dana nabudžimo aplikaciju za tv i mobilni. Ali od tad ništa više ne mogu nigde da instaliram.
Ne mogu nikako da verifikujem nalog i pored pisanja, zvanja i svih mojih pokušaja da se reši problem uz pomoć yettel podrške - ništa.
Čak sam po njihovom zahtevu i slikao ekrane i slao tehničkoj podršci... Nije mi jasno kako ovo ne može da se namesti. U krajnju ruku otvore mi novi nalog i ćao.
Sve ovo me užasno smara i baš se kajem što sam ušao u ovu priču.
Zaista nam je žao zbog utiska, kao i same situacije koja ti se događa, naša digitalna televizija može raditi sa svim paketima koje imamo u ponudi, budući da nije velik potrošač podataka dodeljenih tarifnim paketom. Molimo te da nam putem privatne poruke kucneš detalje situacije gde ne uspevaš da instaliraš dodatne stvari koje želiš ili pokušavaš. Rado ćemo detaljno istražiti o čemu je reč.

Zaista nam je žao zbog utiska, kao i same situacije koja ti se događa, naša digitalna televizija može raditi sa svim paketima koje imamo u ponudi, budući da nije velik potrošač podataka dodeljenih tarifnim paketom. Molimo te da nam putem privatne poruke kucneš detalje situacije gde ne uspevaš da instaliraš dodatne stvari koje želiš ili pokušavaš. Rado ćemo detaljno istražiti o čemu je reč.
Očigledno me niste razumeli, od 5 uredjaja na kojima može da se koristi tv hipernet sa jednim nalogom, kao što sam napisao dva sam nekako aktivirao uz pomoć vaše tehničke podrške i od tada bilo koji pokušaj da aktiviram aplikaciju, konkretno na tabletu, nema nikakve šanse. Ako mi se kojim slučajem na smatr tv-u deinstalira aplikacija ja više neću moći da je pokrenem i instaliram, jer ponavljam: sa mojim nalogom ja ne mogu da aktiviram nov uredjaj i na njemu gledam hipernet tv.

To je suština problema, nikako neće. Dobijem kod na mail i upišem kod i stalno izbacuje poruku; "Došlo je do greške, molimo pokušaje kasnije", i kada probam ponovo dobijem poruku: "Broj ugovora nije uspešno validiran. Molimo vas da pokušate ponovo."
I tako danima ista poruka...
Upravo zbog toga bismo želeli da izvršimo potrebne provere za tebe. Primili smo tvoju poruku, te predlažemo da konverzaciju nastavimo tamo :)

Da li jos neko na tesla tv 55S906BUS (android 10) nema app u prodavnici ?

Ja na oba kućna 906bus nisam imao, pisao sam na prethodnoj strani o tome, instalirao ručno, radi sve kako treba. Malo je tromija aplikacija u odnosu na EON i Iris, ali radi bez problema. Skini odavde poslednju verziju, pa na USB pa ručno instaliraj:

Izvinjavam se ako je već bilo reči ranije ili ako sam prevideo mogućnosti boxa pošto se još uhodavam kad nađem vremena...
Može li se kao kod Supernove srediti da se vidi prikaz emisija na kanalu (kao sa slike) umesto da se vidi samo po jedna (kretanjem strelicom levo/desno na daljinskom)?
SN program.jpg
P.S.
Imao sam "pucanje" Wi-Fi veze večeras na boxu. Veza na ostalim uređajima je ostala OK ali box nije mogao nikako da uspostavi vezu sa modemom.
Iako nema povremenih seckanja kao kod SN, ovaj prekid me je naterao da ga resetujem držanjem On/Off dugmeta sekund-dva pa izbor srednje "Reset" opcije. Izgleda da se i ovde resetom rešavaju problemi sa boxom. Dobri stari S905X2.:)

Izvinjavam se ako je već bilo reči ranije ili ako sam prevideo mogućnosti boxa pošto se još uhodavam kad nađem vremena...
Može li se kao kod Supernove srediti da se vidi prikaz emisija na kanalu (kao sa slike) umesto da se vidi samo po jedna (kretanjem strelicom levo/desno na daljinskom)?
Pogledajte prilog 418243
P.S.
Imao sam "pucanje" Wi-Fi veze večeras na boxu. Veza na ostalim uređajima je ostala OK ali box nije mogao nikako da uspostavi vezu sa modemom.
Iako nema povremenih seckanja kao kod SN, ovaj prekid me je naterao da ga resetujem držanjem On/Off dugmeta sekund-dva pa izbor srednje "Reset" opcije. Izgleda da se i ovde resetom rešavaju problemi sa boxom. Dobri stari S905X2.:)

Nema te mogućnosti preglednog prikaza narednih i prethodnih emisija u brzoj listi kanala (odnosno tako isto kao na Supernovoj). Sem kretanja strelicama levo/desno za kanal prikazan skroz dole u brzoj listi. Druga opcija je da ideš kretanje po emisijama levo-desno u EPG-u.
Iskreno, ne vidim kako bi se i na koji način mogao omogućiti pregledni prikaz emisija svakog kanala posebno (pojedinačno - da od jednom vidimo po 4-5 prethodnih i 4-5 narednih emisija-filmova-utakmica) u brzoj listi kanala sobzirom na koncepciju na kojoj je baziran Hipernet. Jedino možda sitnim slovima uz donju ivicu ekrana a ispod crnog pravougaonika (koji prikazuje sadržaj svake emisije) ili umanjenjem EPG-a (da se u njemu prikaže više emisija na ekranu).

Potera
Pobednik
Oko
Takovska 10
Upitnik
Intervju
Osvrt
Četvrtkom u 9
Fokus
Ni crno ni belo
Hit Tvit
Crveni karton
Usijanje
Beogradska Hronika
Na veceri kod
Ja volim Srbiju
Ja imam talenat
SAT
Stigni me ako znaš
Balkanskom ulicom
Ćirilica
Štoperica
Exploziv
Exkluziv
Prvi red
Na mestu zločina
Praktična žena
Savršen recept
Gastro Maestro
Šarenica
Sasvim prirodno
Magazin In
AmiG Show
Tačno na mestu
Kec na jedanaest
Pitam za druga
.
.
. (nastavi niz)

-Krimi
-Ratni
-Avantura
-Dokumentarni
-Western

- SERIJE DANA

Plavo - Filmovi
Crveno - Serije
Zeleno - Sport
Roze - Dečji

ovo seminarski rad ili esej? :) mislim svidja mi se entuzijazama, ali vec posle pola procitanog se pogubim, a tek yettel :)

ovo seminarski rad ili esej? :) mislim svidja mi se entuzijazama, ali vec posle pola procitanog se pogubim, a tek yettel :)
Šta ćeš kada pola toga što su obečavali još pre god dana i dalje nisu realizovali, a u međuvremenu ljudi traže-predlažu i nove stvari. Ovde je puno toga što je ranije traženo u delovima na jednom mestu, da ne navodim sada i još neke stvari koje sad u ovom eseju nisam naveo a treba da se realizuje

Nazad
Vrh Dno