Dobar dan
@Yettel Srbija. Imam od februara problem sa kvalitetom slike na boxovima koja, koja je blago receno jako losa i izgleda kao da gledam na YT na 480p. Zbog zdravstvenih problema nisam ni gledao tv nakon toga i nisam nista ni prijavljivao do aprila kada su pokusali da rese na daljinu, update, restart, downgrade pa opet upgrade i na kraju konstatuju da mora da dodje neko iz podrske.
Momak iz podrske koji je dosao u aprilu i bio je jako ljubazan, pokusao je sve sto je mogao, promenio box, kablove, merio brzinu neta i na kraju posle sat i nesto vremena vracanja na fabricka podesavanja, podesavanja boxa nije uspeo da uradi nista. Rekao mi je da sacekam sledeci update sredinom aprila, koji je na kraju bio sredinom maja, i vidim da li ce se resiti problem.
Problem se nije resio i pre par dana sam opet prijavio isti problem gde su rekli da ce opet poslati nekoga. Juce je bio momak iz podrske, opet jako ljubazan, opet pokusao sve sto je mogao i konstatovao da ne moze da otkloni kvar ili sta vec pravi problem.
Danas pozovem opet podrsku, momak koji se javio pokusava da me ubedi da je do tv-a, na sta sam iz petog pokusaja uspeo da mu objasnim da je slika na YT i HBO Max aplikacijama kristalno cista, a na hipernet boxu jako losa. Onda je konstatovao da jedino moze da posalje opet podrsku, na sta sam ja pokusao da mu objasnim nekoliko puta da ce to biti treci put u zadnja tri meseca i da serviser opet sigurno nece moci da uradi nista jer je juce sve to pokusavao, ali je na kraju on insistirao da je to procedura i da mora tako.
Moje pitanje je da li cemo se ovako vrteti u krug do kraja ugovorne obaveze ili postoji neko resenje?
I kao sto sam vec spomenuo, zbog zdravstvenih problema koje imam jako mi smeta kad je slika mutna i ima blur efekat.