Šta je novo?

DigitalCoin

kako isprobavate recimo da li neki sadrzi virus instalirate na srecu ili skenirate antivirusom?

Poslednja izmena:
Ko da si nas pitao dal j***mo sa ili bez kondoma :-D

Ukupno 1ghs. Beži bre, solo sam roka 30min nijedan block...

taj pool je u qurcu(da prostis) defintivno

edit: al ipak radi pomalo :)
EDIT2 : JEL ZNA NEKO KAKO DA ELEMINISEM OVO KONSTATNO ISPADANJE SA POOL-a, jos cu ******* grafiku ovde, na svakih min iskoci sa poola? da l treba da smanjim intensity?

Podesi backu pool, kada prvi ne odgovara da se prebaci na drugi.

Na koji drugi daj neki link preci cu momentalno ovaj prvi je zivo njesra

da podesis pool na koji ces kopati kada prvi pool ne radi, ovo pricate za ovaj lucky coin?

za LUCKY:

cgminer --scrypt -o stratum+tcp://lky.allpoolz.com:8080 -u igysa.1 -p x468 -Q 0 -s 1 -E 5 .. i tako dalje..

Jel' kopa jos neko lucky sem mene? Sta mislite hoce li biti nesto od ovog koina?

Shit ili ne kopa ga 300mhs. Što se tiče marketa ide sigurno na cryptsy tako da se verovanto isplati, ali zameniti ga odmah.

Pa ako i ostale misle da je shit onda vjerovatno nece vrijediti puno na cryptsy :)

Ide DGC gore a ja svoje prodao za 0.0002

ja kopao celu jednu noć.. daće Bog da uvatim momenat izlaska na Cryptsy ;), posle toga ubrzo, ne verujem da će se isplatiti, sem za navedeni početni dump..

digiital coin na 180% isplativosti?

Poslednja izmena:
Cena se malo oporavila a i u međuvremenu je pao diff pa je većina odustala, sutra će dump posle većeg diffa pa ponovo pauza jedan dan pa tako u krug dok se ne vidi ko je bio pametniji. :)

Ima li neki Digitalcoin pool a da ne krade,gde god probam dobijam 6novcica na sat a trebalo bi 10 sa 1800 Khash,koji vi koristite a da lepo radi?

Nidje neces dobiti onoliko koliko ti pise na warzu ili po onim pool calculatorima, ukoliko ti je profitabilnost 140%, 160% itd. racunaj 50% manje slobodno.
Po meni je najbolji http://digicoinpool.com ali su zatvorene registracije, mada otvaraju dosta cesto, cim snaga pool-a padne ispod 40%.

ode mojih 8000 digitala za 5.5 btc a :)
Ako ih neko ima cena je 0.00067900

Fino, fino :D
Ja sam imao oko 1000, ali sam prodao 300 na 0.00016 jer sam mislio da od njega nema nista, ovo ostalo sam sve preko 0.00045 nadajmo se da ce cijena ici gore... :D

Pxc.allpoolz.com ako neko hoce feniksa, stabilan pool isplacuju dobro... Samo pitanje dokle ce cena da se odrzi :)

Ja vise ne znam sta da kopam. Sta god pocnem da kopam to brzo "propadne" ili napravim zaheb pa prodam po nizoj cijeni.

Pxc.allpoolz.com ako neko hoce feniksa, stabilan pool isplacuju dobro... Samo pitanje dokle ce cena da se odrzi :)

Da li ti ispravno prikazuje hashrate u statistici na sajtu? Meni jako retko prikaže pravu cifru, uglavnom i do duplo manju. Pustio sam ga da radi desetak sati i koliko vidim zarada je čak i manja nego da kopam BTC.

Pokazivao je ispravno prvih nekoliko sati dok snaga mreze nije skocila... Sada opet brljavi...

Ja vise ne kopam, sto sam iskopao trazim cenu 0.00025 pa kad bude bude :) nemoj prodavati za 0.00015 koliko je sada.

Gde prodajete sve te cirkuse od coina tj gde ih menjate na kojoj menjacnici ? Sta trenutno kopati ?

Gde prodajete sve te cirkuse od coina tj gde ih menjate na kojoj menjacnici ? Sta trenutno kopati ?

Ja prodajem cryptsy. Trenutno kopam wdc zato sto je mali diff ka cijena ce vjerovatno skociti vec sledece sedmice. Mada... mozda i grijesim. Vrijeme ce pokazati :)

Fata vak je sada to :d . Daj baci neke linkove koji pool za kopanje tog WDC-a .

Nazad
Vrh Dno