Šta je novo?

DigitalCoin

Prava je prilika da se natovarite sa DGCom ako ste u mogucnosti... Lepe stvari stizu za DGC, ARG i najmladji SRC iz Baritus porodice...

E, a sta to? Pojasni?
Posto za kopanje su u *urcu, sve orpahni ako uopste i uspes da se nakacis na mrezu kad dif padne...

CryptoAve, menjacnica i banka za SRC/DGC/ARG, moci ce da se pretvaraju direktno u dolare i time dobiti na neki nacin nezavisnost i ozbiljnost same valute. Takodje ce moci da se kroz banku sacuva vrednost za koju ste ga kupili, tj da u bilo kom trenutku ako valuta na trzistu padne kao naprimer sad, vi mozete kroz banku vratiti istu vrednost te valute - mali fee od koga banka zivi... Banka ce podrzavati i druge valute osim ove Baritusove 3, tako da ce biti interesantno... Za banku trebaju velike rezerve, tako da verujem da je ova cena trenutno takva da bi se oni natovarili jeftinije a delom i zbog multipool skakaca koji siluju valute... To ce biti ispravljeno kroz hard fork za neke 2 nedelje kada ce DGC dobiti novu diff rekalkulaciju a mozda i promenu broja novcica na manje. Iako vecina forumske populacije ne podrzava smanjenje coina po bloku.. Videcemo sta ce biti. Ja sam se natovario i spreman sam :d

Poslednja izmena:
Mislis da ce cena ici gore?

Vidim da je velika euforija sa otvaranjem te menjacnica ali videcemo...

Možda će i da skače, ali ima li cena dno ili će ići do 0,00000000000000000000001?

Hehehe ne verujem da hoce toliko bas da padne... Neko je bas danas izracunao cenu u $ za DGC i ispalo je da je cena = 0.00027 dok je btc bio 100$, tako nesto. Cena je takva kakva jeste i porasce sigurno. E sad sto bi vecina od nas da poraste za nedelju dana, to je vec stvar strpljenja. Iskreno nakon sto se pojave banka i menjacnica i DGC dobije diff fix videcu sta ce biti, pa mozda i prodam deo svojih zaliha i na nekoj nizoj ceni od 0.00044 kolko stoje sad orderi.. Natovario sam se DGC-om onako posteno i vreme je da malo i prodam... :d

Vidim da si baš u materiji...

solidan DGC pool koji ne krade je digitalize.bounceme.net

Samo da vas pitam ljudi jel uzimate u obzir veliki broj orphana koji DGC proizvodi kad sudite o lopovlucima? :d

ja sam imao jedan jedini orphan..ali zato LP,stale itd... i naravno teškoće sa transferima...

ja sam imao jedan jedini orphan..ali zato LP,stale itd... i naravno teškoće sa transferima...

Nikad niti jedan jedini problem...tihi bandit i ja stalno kopamo tamo (naravno kad je diff pristojan), i zaista je sve korektno...stale 1% a orphan maltene nikad...

Hehehe ne verujem da hoce toliko bas da padne... Neko je bas danas izracunao cenu u $ za DGC i ispalo je da je cena = 0.00027 dok je btc bio 100$, tako nesto. Cena je takva kakva jeste i porasce sigurno. E sad sto bi vecina od nas da poraste za nedelju dana, to je vec stvar strpljenja. Iskreno nakon sto se pojave banka i menjacnica i DGC dobije diff fix videcu sta ce biti, pa mozda i prodam deo svojih zaliha i na nekoj nizoj ceni od 0.00044 kolko stoje sad orderi.. Natovario sam se DGC-om onako posteno i vreme je da malo i prodam... :d

Još čuvaš DGC ili si ga napustio? Pada sve niže i niže.

Znas kako malo sam se i igrao sa dgc-om. Odnosno povukao par logicnih, nisko rizicnih poteza...

Trenutno imam oko 18k. kupljenih pretezno na 0.00025-0.00032, kada je bio oporavak pre jedno nedelju dana prodao sam pola na 0.00019xx jer je Baritus najavio pump sa samo 50btc od investitora, tako da sam ocekivao da odmah nakon toga padne da mogu tu polovinu ponovo da kupim... Tako je i bilo. Kupio sam 9k na 0.00012-0.000105, tako da nisam lose prosao. Uopste se ne plasim za DGC. Crypto Ave je pun pogodak i krece u novembru. Do tad ocekujem jos jedan mini pump koji je vec najavljen radi oporavka cene. A od novembra i stabilno visu cenu DGC-a...

Baritus ima ozbiljne investitore i oni mu daju ozbiljna sredstva... Cak mi je i sumnjivo sve ovo, kao da covek skuplja jeftine DGC-ove za menjacnicu... Jer Sell Wall 200k stoji na 0.0001398, netaknut i zbog njega i samo zbog njega je ovakva cena..

Moji savet: Zaboravite na DGC do novembra ako necete da se igrate na oscilacijama do tad...

Sta se desava sa dgc.scryptmining.com? Sajt je nedostupan a novcici su mi tamo.

Sto se tice predhodnog posta rudnik je proradio, ali imam jos jedan problem. Wallet mi pokazuje samo jednu konekciju i nece da povuce blockchain pa ne mogu da dodjem do novcica koje sam poslao. Kompajlirao sam novi wallet sa githuba ali isti problem.

Pitanje je da li taj pool poseduje novu verziju. Kontaktiraj operatera pa vidi sa njim.

Nadam se da ste bili strpljivi sa DGCom ;)

Gde ti gledaš? :D

Malo mi žao, što nemam par komada.

Poslednja izmena:
verovatno mu skocila cena? nemam komp preko fona sam

Da.

Ja imao 1800 komada ali sam bio nestrpljiv pa sam vecinu prodao po 0.0002-0.0004.
Ali sam zato 500 kom prodao na 0.0009 imao sam neki osjecaj da ce da ide toliko gore i bio sam u pravu :D Jutros na poslu gledam cryptsy i smjeskam se :)
Sad cekam qrk i yac, mislim da ce i oni ubrzo gore.

Poslednja izmena:
ja sad nadjoh skoro 3000 koje sam izminovo za dan : )

Jel kopao neko dgc zadnjih par dana? Ima li neki stabilan pool?
Ja sam kopao na dgc.scryptmining ali nije vise kao sto je nekad bio stalno puca.

Nazad
Vrh Dno