Gvozden
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.01.2003
- Poena
- 620
Treba mi fotoaparat (NEprofesionalni) za sve i svasta, ali sa kojim cu moci da snimim nesto sto je malo udaljenije od mene (idem po stadionima i trkama...)
Do sada sam koristio Nikon (3700) i nailazio na dva problema:
-3x zum je uzasno malo
-slike su cesto bile zamucene pri maksimalnom zumu (cak i sa postavljanjem aparata na nesto cvrsto)
Uzeo bih Canon SX110, ali me prepalo kad sam video da u Modes nema "sport"?
(cini mi se da je sx100 to imao, ako ne on, onda sigurno S5)
Ne zelim veliki zum da bih snimio muvu na suprotnom zidu sobe, vec za spoljasnost.
Interesuje me da li postoji na digitalnom aparatu nesto kao "skracenje trajanja ekspozicije"?
Naisao sam na neki clanak i ne znam sta znaci "manual exposure"?
If you were considering a Panasonic TZ5 but you really want manual exposure options, then the SX110 ISO is just what you’re looking for. It is fast, well made, versatile, easy to use and has outstanding picture quality. It’s a little expensive, but it really is one of the best general-purpose digital cameras on the market.
Unapred hvala za svaki savet.
Pozdrav
Do sada sam koristio Nikon (3700) i nailazio na dva problema:
-3x zum je uzasno malo
-slike su cesto bile zamucene pri maksimalnom zumu (cak i sa postavljanjem aparata na nesto cvrsto)
Uzeo bih Canon SX110, ali me prepalo kad sam video da u Modes nema "sport"?
(cini mi se da je sx100 to imao, ako ne on, onda sigurno S5)
Ne zelim veliki zum da bih snimio muvu na suprotnom zidu sobe, vec za spoljasnost.
Interesuje me da li postoji na digitalnom aparatu nesto kao "skracenje trajanja ekspozicije"?
Naisao sam na neki clanak i ne znam sta znaci "manual exposure"?
If you were considering a Panasonic TZ5 but you really want manual exposure options, then the SX110 ISO is just what you’re looking for. It is fast, well made, versatile, easy to use and has outstanding picture quality. It’s a little expensive, but it really is one of the best general-purpose digital cameras on the market.
Unapred hvala za svaki savet.
Pozdrav