Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Imam live 5.1 i genius 511d zvucnike i kad rade u 5.1 sistemu ne mogu da stelujem zvuk softverski. znaci ne radi ni smanjivanje zvuka ni bas ni visoki se nemogu dirati. Od pleyera koristim power DVD 6.0. Da li ima neka caka.
Koliko ja znam na daljincu mogu da stelujem samo jacinu pojedinih zvucnika ali ne i boju tona a mozda i gresim. Moracu malo da cackam po njemu. Inace to sam pitao zato sto bas nisam najzadovoljniji sa zvukom. Sa DVD filmovima jos i nekako ali sa mp3 ili audio muzikom sam razocaran a ja zbog toga prodao Jazz 9940. Ispalo je da ovi nista bolje ne rade. Neznam da li vredi da promenim i karticu, tj da uzmem neki audigy, mada sam vec dosta love potrosio na zvucnike.
BTW, ono sto sam ti rekao da ne mozes da podesavas zvuk vazi SAMO za DVD filmove (ili bilo koji drugi materijal) kodiran u AC3/DTS formatu. Za mp3 se koristi obican PCM signal, tako da sigurno moze da se podesava equalizer.
p.s. 'Ebi ga, za malo ozbiljniji zvuk neophodan je A/V receiver i nekoliko kvalitetnih zvucnika.