Šta je novo?

Digital! CD iz proslog broja??

boggyman

Čuven
Učlanjen(a)
15.09.2000
Poena
619
Ima li neka dobra dusa na ovom forumu koja bi mi narezala doticni disk, posto sam u casopisu dobio polomljen primerak ??? :mrgreen:

podrazumeva se uz odgovarajucu nadoknadu cheers

boggyman je napisao(la):
Ima li neka dobra dusa na ovom forumu koja bi mi narezala doticni disk, posto sam u casopisu dobio polomljen primerak ??? :mrgreen:
podrazumeva se uz odgovarajucu nadoknadu cheers

Ako si iz NS ili KG, javi se na ovde, na pm ili mail.
Spremi prazan cd i to je to.
Kakva crna odgovarajuca nadoknada (D)

sgn.
Dezurni Dobrica :mrgreen:

Ako si u mogucnosti da odneses do redakcije polomljeni primerak dace ti novi.

A ako sam seo na CD, polomio ga i tako polomljeni CD odnesem u redakciju hocu li i ja dobiti novi CD? 🙂

delimir je napisao(la):
A ako sam seo na CD, polomio ga i tako polomljeni CD odnesem u redakciju hocu li i ja dobiti novi CD? 🙂
Nazalost, nazalost, u ovoj zemlji nikada nece biti napretka, boljitka. Verujem da bi i Ti u redakciji dobio nov cd. Ali dokle god ovde caruje laz, prevara, sumnja i sl., i pojedinci u tome vide svoju srecu, uspeh ... ma sta da ti kazem, zivimo na djubristu civilizacije, nema ovde spasa ... amen.

vlasta je napisao(la):
...

Nazalost, nazalost, u ovoj zemlji nikada nece biti napretka, boljitka. Verujem da bi i Ti u redakciji dobio nov cd. Ali dokle god ovde caruje laz, prevara, sumnja i sl., i pojedinci u tome vide svoju srecu, uspeh ... ma sta da ti kazem, zivimo na djubristu civilizacije, nema ovde spasa ... amen.

Iskuliraj, u pitanju je samo CD...

Nazad
Vrh Dno