Šta je novo?

Dial up problem ..

stefan2

Čuven
Učlanjen(a)
20.03.2002
Poena
620
Neke stranice koje su mi sacuvane da bih ih citao u off line rezimu pokusavaju da se konektuju na net,a neke ne.Zna li neko resenje za problem.Pozdrav

stefan2 je napisao(la):
Neke stranice koje su mi sacuvane da bih ih citao u off line rezimu pokusavaju da se konektuju na net,a neke ne.Zna li neko resenje za problem.Pozdrav
Posto uglavnom koristim wireless internet jasno mi je sta je download,ali sta je upload.

Mislim da pod Internet Options>Advanced chekirana opcija "Enable offline items to be synchroinised on a schedule" u kombinaciji sa opcijom "Dial whenever a network conections is not present" moze da izaziva takvo ponasanje. Probaj da ne dozvolis bilo kakvo vezivanje, dakle "Never dial a connection".

Oko ovog down/up load - da bi primio! nesto moras i da posaljes (odnosno program koji se koristi za download) zahtev da to nesto stigne. Kad npr. kliknes na neki link salje se zahtev da nam se taj link "otvori" i da se nesto dl-uje na nas racunar. Pa tako i ti zahtevi moraju da imaju neku kolicinu bajtova.

stefan2 je napisao(la):
Posto uglavnom koristim wireless internet jasno mi je sta je download,ali sta je upload.
Upload je kad nesto postavljas na sajt

Hvala za odgovore,onaj dial up mi je bio podesen na automatsko konektovanje negde u opcijama pa sam ga iskljucio i sad radi bez problema.Pozdrav

Nazad
Vrh Dno