Šta je novo?

Diablo IV

dosta stvari je ubagovano, kada srede, bice mnogo slabiji

Prešao kampanju nekih 10h
Iskreno sem par momenata smorio sam se opasno, smaraju me ovi sto pričaju na nekom drugom indijanskom Akarat tralala, Nirel me opasno nevira iz prve kampanje koja mi je bila daleko bolja, njen akcenat ja ne znam...
Nije mi jasno sta fantaziraju nek nam daju prime i lesser evils da ih koljemo u svakoj Diablo igri sa boljom grafikom.
Diablo igra bez Diabla.... U prošlom je bio žensko 😂
Uglavnom sad konačno prava zabava lvl 55 za 15 min ima da nabijem na lvl 60 i pun gas u paragon tablu.
Valjda će uskoro nerf Spiritborne jer bukvalno niko ne igra druge klase 😂

Cepi Evade build cim ti padne neophodni 2H, da nadoknadis paragone sto si izgubio igrajuci Barba :D

Malo zdravog izivljavanja, dok ne nerfuju build i celu klasu.

Cepi Evade build cim ti padne neophodni 2H, da nadoknadis paragone sto si izgubio igrajuci Barba :D

Malo zdravog izivljavanja, dok ne nerfuju build i celu klasu.
Video sam to deluje bolesno brzo
Ono oružje sa Spiritborne Sepazontec se može naći samo kod Duriel, Andariel?

moze i kod onog prodavca za obolse

ja ih dobio jedno 7-8, nece ancestral kepeleke… necu namerno da igram taj build iz principa :D

moze i kod onog prodavca za obolse

ja ih dobio jedno 7-8, nece ancestral kepeleke… necu namerno da igram taj build iz principa :D
Čekaj u kom torment ih daje?
Koja aktivnost sada daje najviše obols?
U S5 nisu bili uopšte ni bitni mislim da je najviše davao Helltides

Igra posle expansion dosta često puca na Xbox Series X
Vidljivost runa i suludo brzom i šareno Spiritborne gameplay je očajna, pola ću ih zaboraviti, ne kontam zašto to nije auto loot kao materijali.
Jako je konfuzno naspram season 5 gde sta najbolje farmati, a opet opcijama da se targetuje farmaceut određenih item je dobra ali i dodatno konfuzna, moraću početi da pišem gde šta ispada.
Jel ima na nekom sajtu update gde sta najbolje dropuje?
Ne znam dal je do nove klase ili mi je igra posle 2.0 jedno 5x kompleksnija i još uvek posle 40h se ne snalazim bas najbolje.
Morao sam novu klasu jer je Barb očajno loš

puca i na PC, imao sam dva CTD, pre expansion nikad. ima bugova u novoj oblasti, rubber banding, neke gluposti se desavaju isl.. ispeglace :)
dobar je barb, samo treba gear, a spiritborn kada ga srede nece biti ovako jak.

Čekaj u kom torment ih daje?
Koja aktivnost sada daje najviše obols?
U S5 nisu bili uopšte ni bitni mislim da je najviše davao Helltides
od T1, na vecim T samo vece sanse, za obols najbolje pit

Neki kažu da world events daju najviše obols.
Posle kao Nightmare dungeons (uraditi event) pa Pit
Ne znam dal je neko baš uporedio
Fali mi za build onaj štap nikako da dobijem

krenuo kad je počelo sa dance knives roguom, takođe je sve prelako od kampanje preko ostalih aktivnosti, trenutno sam bez ikakve žurbe i poteškoća na T3
nažalost moram da se složim sa nekim mišljenjima sa foruma da je moja najveća ljubav Barb zaista degradiran i teško ga je igrati na većim nivoima težine

inače pravim novog barba danas kad dođem doma :D

Klasican "Evade Spiritborn" moze da se "slika" u Torment 4.
Bas sam lupio glavom u zid po pitanju DPS, a jedino resenje je koristiti klasican 2H, uz dosta ogranicenja koje to nosi tj. nemati permanent evade nego resetovati raznim zezancijama.
Ali je za bilo kakvo farmanje na T3 nezamenljiv. Zao mi je sto nisam odradio brdo Infernal Hordes sa njim, jer je novi build mnogo mnogo sporiji.

Juce sklopih neki svoj Thorns build, i za sada obecava. :)
(Treba sad izlevelovati nove glyphs, preurediti paragon board, pojuriti novi bolji gear itd)

T4 je dobar test spremnosti karaktera, i to mi se svidja. :cool:

ovo moje lepo topi T4, a nemam jos ancestral kepeleke

^
Gomila popularnih builds koristi "Viscous Shield" legendary paragon node, koji daje mnogo vise dps nego sto bi trebalo... probao sam bas danas da ga dodam u build, i preleteo sam Pit 70 solo. Veceras cu probati bas koja mi je granica... i taman malo glyphs levelinga.

Nadam se da ga nece dirati do sledece sezone, jer je mnogo shit osecaj kada ti, nakon patcha, karakter postane visestruko slabiji. :sneaky:

Ova nova zona ima nekih čudnih bagova
Kako sam otključao coop Dark Citadel (nisam imao blage sta treba da radim ladno je puzzle fazon) nema ni onog Undercity u Kurast Bazar
Nikako da dobijem onaj prokleti štap da mogu iole kompletan Quill voley build
Nekako sam spor u Infernal hordes nije mi fluidna kretnja, dmg je vec bolestan
Valjda je taj štap krucijalan da sve radi
Pratim onaj build guide

Stalno mi fali Vigor iako i na štapu imam +6 vigor on kill
Paragon lvl 180 4 table otvorene

Poslednja izmena:
quarterstaff i unique ring combo

jesi u klanu? kako ti je battle.net tag? mogu da ti dam i stap i ring

edit: patch notes (Spiritborn evade nerf)

Poslednja izmena:
Izvalio sam u čemu je problem zašto nisam mogao da igram Undercity
Nisam završio onaj jako dugi quest Deeds of The champion, to traje kao pola kampanje.
Vrlo bitna stvar za nove koji slabo sta slušaju što pričaju ovi iritantno NPC, to vam je quest koji pomaže sve engdame activities, obavezno je da se odigra otključa mercenaries, Undercity, Dark Citadel itd
Nego imam očigledno i još neki način da se otključa Undercity jer sam ga već igrao, pa je nestao, ne mogu sve da ispratim toliko novih stvari igram novu klasu, ludnica u glavi 😂

Taj prsten imam samo još štap
Pogledaću dal može da se targetuje u Undercity ili Dark Citadel
Mogli bi pikati uveče zajedno Dark Citadel, nov sam u klan ne znam ljude naspram imena ovde na forumu

ja nisam ni igrao dark citadel :D

cekam ovo dvoje (eternity ce se pronaci....) da se smiluju da udju u igru :)

ni ja još ne probah dark citadel a stoji mi u questovima bode mi oči :D

Ma trip je taj Dark Citadel na prvi pokušaj nisam imao blage kako se završava kraj dela dungeon, prvo neki item pokupiš pa udariš counter neke kao magije, pa boss stalno te teleportuje negde dalje, nađeš neki item stavljaš ga negde, zadnji deo boss nismo ni završili valjda mora item na mesto istog simbola, ako ne staviš ima death timer.
Uglavnom nisam očekivao od igre kao Diablo da moraš da razmišljaš, uglavnom je kako klikći ko manijak plus malo matematike i dosta čitanja.
Helltides su odlični ove sezone za uniques koliko vidim kad se uzme Opal for equipment, iz jednog onog chest za 250 cinder dobih 4 unique itema.
Bez tih Opal kad dođete na paragon 150 nemojte ni igrati.
Njih skupljate u Realmwalker activity, season quest chest isto daje, ne znam dal jos negde verovatno mercs chest isto daju.
Neverovatno koliko sad sadržaja ima endgame, nije mi jasan toliki hate prema igri gledajući Metacritic, problem su samo što puca igra i balans je dosta loš, ali to je verovatno kdo svih igara kad prestaće novu klasu i ekspanzija koju treba prodati.

Još jedan dokaz da se ljudi ne snalaze u Dark Citadel coop 😃

Što ne rekoste da za Rod of Kepeleke samo odigraj Duriel ili Andariel, dobih sinoć 20 kom 😃
Au šta sad radi build iako je neki greater affix bzv I 1.2% ono za crit, lagano gazim i T4 sve nestaje
Dobija i bolji Midnight sun ring da vraća vigor oko 50%
Uspeo sam nesto i da prodam na diablo.trade da ne moram da farmam gold
Sve dobro vezano za Spiritborne build ide za sulude iznose
Midnight sun sa 2 greater affix sam stavio 1.5B 😃
Rod of Kepeleke ide i običan 10-50m
Sa 3 greater affix i po 15B 😃

Za boss mats ljudi samo Undercity nađite 4p grupu u party finder, opaline of torment, tribute of titans, ima jos nesto to valjda jos nisam našao
Znači suludo se skupi za 1h farma

Sprdačina od class balance...
Bukvalno vise niko ne igra druge klase jer se ovaj Quills volley build napravi Za par sati.
Sad ih sve vise ima Quill voley owerpower ono je tek suludo, ali zahteva dosta jaču opremu, glupe su rukavice sa Quill voley +4 nikako da padnu, a traže za njih 1-5B na diablo.trade, deluje da su najskuplju itemi.
Vidim ima novi build oko onog novog uber chest za Cringeborne gde udaraju quadrillion i dmg (kako se vec kaze 1000x od triliona)

***a, sve se vrti oko bug-a. kada to srede... bice bolje. ja mislim da nisam video nijednog druida u open world otkad je krenula sezona

Nazad
Vrh Dno