Šta je novo?

Diablo IV

Malopre dok sam igrao Infernal hordes odjednom sam sav bio u crvenom plamenu i imao sam bukvalno cooldowns 1s na sve, tier 5 sam pokidao, ne znam koji je to buff sta već? Berserking nije jer to bude mnogo manji narandžasti plamen oko barbariana.
Igram dust devil whirlwind build sa akcentom na onaj Ramalandi 1h sword.
Nije mi jasno kako sam ovo aktivirao jer sa ovim mogao bi kidati sve tormented bossove
E da pogledao sam stats stajalo je "surge of power"

hellbornes invirogates you

ih kad bi se bar pojavila fizička verzijau radnjama isti dan da je uzmem da ne bude sve digital u ku...

d.jpg

al četvorka ku. kutija, *** ih digital :p

Prilozi

• viber_slika_2024-09-18_18-15-07-447.jpg
    viber_slika_2024-09-18_18-15-07-447.jpg
    144.1 KB · Pregleda: 83
Imaš D4 collector's edition samo tu je najveći problem što niko neće da se cima da to uveze u Srbiju. Moraš preko da naručiš a tu carina harač.

Imaš D4 collector's edition samo tu je najveći problem što niko neće da se cima da to uveze u Srbiju. Moraš preko da naručiš a tu carina harač.
Ma znam, katastrofa, mada i dalje tvrdim da je sramota što nema fizičke kopije u kutiji.

Odes u segedin,trzni centar Arkad i tu imas prodavnicu igara i konzola.Obicno imaju sve zivo i nezivo,ovo ti je sajt:

Koliko vidim ovo su uglavnom digitalne verzije. Ja sam pričao o fizičkim verzijama.
Ja imam D4 kupljen gitial još od bete a planiram da uzmem i ovaj expansion pack.
Exp pack kolko vidim tamo ima samo u digitalnoj verziji a da odem do segedina iz Leskovca da kupim fizičku verziju D4 ne isplati mi se, imam ih u Srbiji polovne za 3k dinara i nove za 7-8k.

Posaljes im email i pitas jer sam cesto isao i znam sta imaju.Pored digitalnih imaju sve zivo u kutijama,za sve platforme.Ako ti neko ide ili preko ovih sto donose porucis i to je to.

Ovako to izgleda kod mene. IMG_0759.jpeg

pravi kolekcionar :) khm he-man khm khm :D

Sad kad malo bolje pogledam i tvoju i moju sliku, mada kod mene ne izgleda onako kako sam slikao, ja sam to samo izvadio za slikanje, nisam vadio razna postolja za miševe i ostalu kozmetiku, elem, kad malo bolje pogledam slike i nije loše da se napravi neki Shrine u kući u tom fazonu :D

Kakav debilna muzika za ovaj tip igre...
Gledao sam klipove ljudi sto igraju PTR sve živo su izmenili, biće bukvalno kao nova igra, koliko će to biti dobro videćemo.
Spucao sam skoro 150h u S5 konačno Barb skoro na max, suludo vremena treba min 100h čini mi se
Osim ako ne ide puno brže kad imaš OS ranije uber items, klan, prijatelje da se efikasnije farmuje

Sve OK ali i dalje guraju ovu ložana muziku u trailere. Neverovatno. Ciljana publika Fortnite deca a nas boomere ko j*be.

Sve OK ali i dalje guraju ovu ložana muziku u trailere. Neverovatno. Ciljana publika Fortnite deca a nas boomere ko j*be.
Nisam siguran dal se oni znaju snaći u paragon tabli, malo tu treba mućnuti mozgom, dosta istraživanja
Teško da Fortnite mogovi imaju volje dalje od degen click akcija
Ovaj matchmaking me izluđuje, toliko je glupo urađen to je neverovatno na Xbox, verovatno je isto i na PC
Jel igra uopšte neko često sa foruma da se izdodajemo i farmamo zajedno dok imam volje i vremena za igrati

Poslednja izmena:
Jel ima neka fora da se kupi jeftinije DLC za PC?
Nešto mi se ne daju pare jer cena kao full igra, a mapa 5 puta manja, nije to baš merilo dobro.
Ali, ako će da daju samo one Co-op mape a ostalo kao ovaj generički Infernal Hordes mode onda mnogo su skupi. Pored milion koje zaradili od kozmetika.

@marko_ns
Nisam igrao PTR, ali opet eksperimentišu i vrlo moguće da useru pa opet sezona za preskakanje.

Neko misli i na nas boomere a to će nam pokazati 20. novembara.

Poslednja izmena:
Jel igra uopšte neko često sa foruma da se izdodajemo i farmamo zajedno dok imam volje i vremena za igrati
imamo klan, mada mislim da trenutno niko nije online, kada krene sezona navale ljudi :)

Vrh Dno