Šta je novo?

Diablo IV

Kupio sam igru sada na popustu, da napokon odigram neku Diablo igru.
Ovo definitivno nije za mene. Napravio sam Necromancera, bilo je u pocetku donekle zanimljivo, ali zadnjih par sati bukvalno ne moram da gledam u ekran dok igram, samo pritiskam random dugmice na gamepad-u i protivnici umiru. Da napomenem da sam odmah na pocetku promenio tezinu na tier 2 (vise mi ne dozvoljava dok ne premotam igru).
Jel to do klase, jel ova nesto previse OP? Uopste mi nije zanimljivo da igram kada bukvalno 1% mozga ne moram da ukljucim da bih resio ne samo random mobove, nego i bossove.

Probaj neku drugu klasu. :)
Necro je, prosle sezone, bio OP... nisam hteo da ga igram bas zbog ovoga sto si naveo.
Igrati sa Necrom (minioni) je kao "igrati" tako sto gledas Twitch.

Probaj Rogue ili Sorc.

i takooo

covek presao igricu za 39h od starta sezone :)

IMG_0047.jpeg

neki ozbiljni expolits sigurno postoje….

Pretrali su sa olakšavanjem igre. Do 100 nivoa se stiže lagano. Svi imaju mega giga opremu. Sezona je izašla pre 4 dana a noliferi nemaju šta da rade u igri. Gledam Raxx smišlja sebi challenge.

Kako ko. Ja bih igrao da nije u toku jedna od najboljih liga PoE.

Ja sam do skora igrao meteor sorca dok nisam izmasterworkovao svu opremu na max i smorih se konacno :). Ukupno sam stukao 240 sati a poceh da igram od kad se pojavio na game passu pred kraj trece sezone. Suma sumarum nisam ni slutio da ce mi biti toliko zabavno, mislio sam da necu uspeti ni kampanju da zavrsim a da se ne smorim. Sad sam presao na elden ring :)

240h :) malo li je :)

Imam diablo4 kupljen na battle netu.
Sada sam prodao desktop i presao na laptop koji ne moze da tera d4.
Koje su mi opcije da igram d4 koji posedujem.
Jel ima neki stream ili da ubacim externi gpu na laptop ili da li se moze kupiti xbox pa igrati ta igra ili moram opet kupiti d4 ali xbox verziju?

Pa to ti je otprilike to.. ili neki streaming servis kao GeForce Now, ili externa grafa, mada ne znam kako to funkcionise.. Na konzoli bi svakako morao da kupis igru opet, na Xbox-u je doduse besplatna uz Gamepass ako uplatis..

Moro bi uzimati opet ili da uplacujes gamepass posto je onda besplatan . Ali mislim svakako preko konzole ti treba da bi ga igrao jer je online igra.

A sta sa mojim likovima i opremom ?
Koliko sam video ni igricu ne mogu da prodam.

Ti u sustini samo kupujes igru, nalog bi trebalo da mozes da koristis taj postojeci sto imas.

pa jel mogu da prebacim moju sorceress lvl70 sa pc na xbox igru ako je budem kupio ili na neku od stream platformi?

da, samo povezes svoj battle.net account

Da samo se prijavi sa istim nalogom ja se prebacujem sa xboxa na pc i nastavljam bez problema.
Ali za novu sezonu pravim novog lika svakako.

@Devil 2000 imaš 2 rešenja
  • GeForce now - treba ti samo pouzdan net, uplatiš pretplatu (https://www.nvidia.com/en-eu/geforce-now/) sad je čak na popustu i povežeš tvoj Battle.net nalog
  • Uzmeš konzolu - e tu moraš opet igru da kupiš za konzolu, i igraš gde si stao jer ima cross platfor progress

Ili da smanji rezoluciju. :)
pa trenutno na laptopu mogu da igram na amd fsr 2.0 max performance, i to mi izgleda kao 240p na youtube. :)
laptop je hp probook g9 455 5625u sa integrisanom grafickom. cudim se da uopste pokrece d4

Poslednja izmena od urednika:
Ma nije to užitak. Jeste da od silne akcije se ne primećuje toliko grafika. Ali veruje mi razlika između 60 FPS i ako možeš monitor 144 je primetna. Animacija izgleda fluidnije čak i ako su detalji smanjeni sve to izgleda mnogo bolje.

Iskreno i ja sam primetio u D4 da ti upscaler (DLSS, FSR i XeSS) ne izgledaju dobro. Dok sam pokušavao da igram sa RTX uključio sam DLSS na Quality i tačno primećivao koliko neki delovi slike postanu blago mutniji. Izgleda je loše treniran model jer prikaz u D4 je iz ptičije perskeptive i tu često razne delovi scene imaju previše ivica i sličan kolorit textura pa upscaler to loše digne na veću rezoluciju. Tačno se primeti da neke teksture izgledaju primetno lošije ili možda čak neprirodno drugačije.

Za razliku od Unreal Engine igara gde ne mogu da primetim DLSS off i Quality npr. u Returnal igri.

Nema sanse neki bolji laptop da padne? :)

sorc malo opterecuje servere :D

i patch notes

Nazad
Vrh Dno