Šta je novo?

Diablo IV

Ja sam za 8h samo 1 leg braclet dobio
To je odlično. Iskreno više će se ceniti legendary itemi, i gledaće se da se iskoriste koliko je moguće. Pa posle kad se nađe bolji Rare prebaci se Aspect.

Samo ću napisati da meni davne 2012. za prvi legendary item u D3 je trebalo ~95 sati.
Igrao sam D3 čim se pojavio i sećam se leto 2012. Jul mesec negde i kao budala se mučim da farmam Act 2 na Inferno i ne mogu dalje a ništa ne pada od korisnih itema. To bila tuga nad tugom, ne znam kako sam izdržao.

@ixinho pa valjda imaš neke wireless sluške sa mikrofonom pa lepo u grupu pa voice chat. Mene mrzi da kucam na PC na tast a gde tek da nabadam na gamepadu to nema šanse. I ne znam da li ima opcija ali mogli su da ubace fazon za kratke makroe pa samo izabereš "Ajde u grupu da ti kažem preko voice chata.".

ne stizem od posla, a i tako je ovo nebitno, bice sve kada bude live, i tako krecem 2nd june :D

Bravo.
Čitam na redditu da gomila ljudi na Veteran nije uspela. Pa jedina fora je prebaciti na Normal.

Kad sam stigao na 20 prebacio sam na Tier 1. Jedina razlika je manje golda pošto mi experience više ne treba. Može čak i da se farma Kor Dragan (level 30). Ako nekoga interesue tu ispadaju legendary itemi koji mogu biti i manji nivo pa možete da ih nosti i na level 20.

ne stigoh danas bas puno da igram , kad je sledeci termin za ashavu? ako je uhvatim tonight

Ja igrao do 7 nivoa i to je to...sto semene tice gotobo sam siguram radim pricuni gotovo. Dobro je sto mi vise ne secka.

Ashava je krenula u 18h i sponuje se svaka tri sata.

gotovo, pade na tier I, da ne veruješ, kao barb sam poginuo samo jednom :D
52007457-0ee3-43e2-a0ea-5c31ccbe084a.png

Poslednja izmena:
Nosiću ga dok ne izađe d5....ako sam živ tada 🤪
Kasnije kad se vratim zaigraću ranged rogua.
Barba sam igrao na t2 sve do ashave kad sam prešao ma t1. Nije mi bilo lako sa barbom na t2, mora upgrade, mora par lege aspekta iz dungeona...

Poslednja izmena:
Ja sa barbom sam do nekog 17 lvl mogo t2 da igram ali kasnije nisam, dok sa rouge sam dosao do 20 lvl da nisam ni osetio tezinu na t2 a isto sam sklepao neki build, ashava cu da pokusam nocas ako ne zaspim ako ne onda ujutru.

Iskreno malo sam razocaran sa barbom ali opet to je samo 20 lvl pa ne mogu da ocekujem previse. Ujutru cu da uzmem malo druida da igram i to je to od mene za ovaj test. Nisam mislio ni da cu ovoliko da igram ali kada je zarazno a i volim ovakav tip igara.

Nemoj da se zeznete k'o ja. Spala prva Ashava u (18h) na zadnju petinu HP, ja kao ajd da se TP u grad da se "opravim", da ne ostanem "go" bas kad ne treba...
Dodjem nazad, ono druga instanca - Ashava na 4/5 na 3min do kraja. :)
Ali je zato pala iz druge, fire sorc je odlican za nju:
Capture1.JPG

Nemoj da se zeznete k'o ja. Spala prva Ashava u (18h) na zadnju petinu HP, ja kao ajd da se TP u grad da se "opravim", da ne ostanem "go" bas kad ne treba...
Dodjem nazad, ono druga instanca - Ashava na 4/5 na 3min do kraja. :)
Ali je zato pala iz druge, fire sorc je odlican za nju:
Pogledajte prilog 389237
Ti si jos dobro prosao, ja sam u prosloj beti isto ko ti uradio da odem da popravim opremu i kada sam se vratio nema bitke.

Ashava je pala na t2, 20 sekundi pre kraja. Mislim da cu da zavrsim sa tim, ne vidim svrhu vise za igrati s obzirom da je release za 20ak dana.

"In terms of resolution, the PS4 version runs at a native 1080p, while the game runs at 1180p on the PS4 Pro. Meanwhile, the Xbox One version runs at a native 900p, while the game runs at 1440p on the Xbox One X. On the other hand, both the PS5 and Xbox Series X versions run at a native 4K (2160p)"

Jel ovo 100% tacno? Ja sam mislio PS4 Pro je 4K?

Screenshot (84).png

Uzeo da igram Druida, dodjem do 9 lvl i krenem prema misiji samo izbaci ovo i nece vise da udje u igru. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Znak sa neba ili sta da ga ne igram?

@MareBGD Diablo IV je prava next gen igra, jer ako primetiš loading screen se minimalno pojavlju, otvorene ogromne mape sa brdo detalja i efekata. I sad mi reci kako to može PS4 Pro da stigne da streamuje sa zastarelog presporog HDD-a u GDDR5 8GB (duplo manje od PS5). Realno da ima bar SSD već bi bilo lakše, najboljne NVMe. Jer igra nije toliko grafički zahtevna koliko joj treba memorije (VRAM) i eventualno GPU (bar na PC).

@KovacTibor možda nešto krpili usput, ili ostavili bug. Ne brini garant će im u ponedeljak iskočiti u logovima :D i popraviće od 2. juna pa možeš na miru da igraš Druida.
Evo i prvi on-the-fly backend server side fix. Ne mora da se skida patch.
Povećali HP necro skeletonima.

I baš su aktivni na twitteru.

A i mi koji mislimo da je igra sad teška. Evo jedan dokaz da ne znamo da igramo.

Poslednja izmena:
A i mi koji mislimo da je igra sad teška. Evo jedan dokaz da ne znamo da igramo.

Znamo mi da igramo samo ne treba da se poredimo sa nolifer-ima kojima je ovo posao ;)
Svaka čast wudijo naravno.

Ashava je prelaka sa rogom, sad sam prebacio na melee build, isto neki po osecaju bez gledanja build guide-ova, WT2, zaginuo jednom, na ranged buildu isto jedna smrt. Rog za sad prvi kandidat za full release, odoh da probam nekoliko levela i druida

Probao sa gamepadom na televizoru i mogu reci da sam se iznenadio, odlicno je igrivo.

Ashava je prelaka sa rogom, sad sam prebacio na melee build, isto neki po osecaju bez gledanja build guide-ova, WT2, zaginuo jednom, na ranged buildu isto jedna smrt. Rog za sad prvi kandidat za full release, odoh da probam nekoliko levela i druida
Svaka klasa će u nekoj fazi igre i u nekoj sezoni biti OP.
Rogue je izgleda jedina non caster klasa koja je OP na početku. Mada su Sorc malo osakatili i Necro.

@Alex slažem se. I trebalo je da napišem "ako mislim da je igra sad teža". Jer ja nemisim da je teška da ne može da se igra. Ali za Veteran treba da se razmišlja ne samo ubacujem item koji ima +1 veći dmg./armor.
Za mene je ovo tamam, izazovno da drži pažnju i progresija ima tempo kako treba tamam da imaš osećaj da lik ojačava i nije prebrzo.

Vrh Dno