Šta je novo?

Diablo IV

Razmišljam se da li da kačim linkove sa reddita pošto cenim da većina prati. Ali za one koji ne prate evo jednog korisnog.

Svaka cast @Alex.Ja bas ne pratim nesto posebno i jedine informacije su sa bencha. 👍

Razmišljam se da li da kačim linkove sa reddita pošto cenim da većina prati. Ali za one koji ne prate evo jednog korisnog.

Što se sezona tiče, ne znam šta da mislim o tome što kreću bukvalno mesec i kusur nakon izlaska igre, prebrzo mi je to nekako s obzirom da je npr D3 uveo sezone neke 2 godine nakon izlaska. 2 godine jesu možda previše čekanja, ali makar nekoliko meseci bi mi imalo smisla da se izgrinda non-season content

Što se sezona tiče, ne znam šta da mislim o tome što kreću bukvalno mesec i kusur nakon izlaska igre, prebrzo mi je to nekako s obzirom da je npr D3 uveo sezone neke 2 godine nakon izlaska. 2 godine jesu možda previše čekanja, ali makar nekoliko meseci bi mi imalo smisla da se izgrinda non-season content
Valda smatraju da je to dovoljno vremena da se upoznamo sa igrom i predjemo pricu. A verovatno smatraju da 99% igraca koji ce igrati D4 su dosli sa D2R i D3 pa im sezone nisu nepoznata stvar i valda misle da su sezone standardni deo ovog serijala.

Na kraju kada pogledas koliko je D3 preziveo sa sezonama valda ocekuju isto da ce se dogodi sa D4.

Znači ovog puta se završava u nedelju a ne u ponedeljak kao prethodna dva puta, mada nema veze, ionako za 15-20 dana kreće
Pa ovo je sada uvertira da vide kako ce se serveri ponasati, jesu uklonili postojeci problem oko cekanja u redu na ulazak u igru i ispadanja iz igre i da se provere izmene koje su napravili i da vide da li ima novih problema na izmenama. Sve u svemu bice zanimljivo videti sta su izmenuli i kako su poboljsali neke stvari.

Pogotovo na barbu i druidu posto su oni bili najslabija karika ali i pored toga vidim neke klipove gde su ljudi igrali barba i bukvalno su neprijatelje ubijali iz jednog udarca ili boss bitke zavrsavali za par sekundi. Ali isto tako da se vide izmene za necromancera i sorceress.

Ne znam jeste procitali ili culi ali kako sada budu padali legendarni itemi na ovom server slam testu tako ce biti i u igri kada bude izasla.

U predhodnom test serveru i open testu je bio pojacan drop da bi se isprobali bildovi ali sada su vratili na normalu.

U D3 sezone nisu ni bile planirane. Ovde to nije slučaj. Mislim da im je cilj da što pre navuku ljude na taj sezonski pristup što i jeste logičan korak, a dobar primer je PoE gde svaka liga donese nešto novo i privuče veliki broj ljudi.
Mada ne verujem da će prva sezona pre avgusta. To su samo pretpostavke da će biti u julu.

Inače, imate na kp momka iz Niša koji prodaje PC D4.
55e standard
70e deluxe
79e ultimate

Proveren je prodavac...

Uff, dvoumi se. Da li ovaj vikend da igram Bone Necro ili Twisted Blades Rogue.

Meni padao na pamet rogue ali ranged, mada verovatno će i barb da zaigra opet

Uff, dvoumi se. Da li ovaj vikend da igram Bone Necro ili Twisted Blades Rogue.
Twisted Blades je pretrpeo najmanji nerf a dokazan je protiv Ashave. Ako ti je primarno da ubiješ Ashavu onda prvo Rogue.

Za nerf znam (čitao,gledao), jednu od tih klasa ću igrati, samo se još mislim koju. Prethodnih vikenda sam igrao sve sem Barba.

Opušteno ću odigrati jednu klasu ovog vikenda, ionako kreće za 20 dana, da ne izgorim pre vremena 😄

Isto cu i ja opusteno zaigrati a kada izadje zvanicno e onda maraton. Ovo ce mi sada bude uvod koju klasu bih mogo krenuti kao glavnu za prelazak kampanje.

Nazad
Vrh Dno