Šta je novo?

Diablo IV

Ma bitno je da se druzimo i uzivamo u igri.

Zato sam kada sam uzeo igru napisao da mi nije problem da kupim BP ako bude bilo potrebe e sada jedino ako mi se neki armor svidi pa resim da kupim ovako bitno je da nece biti razlike izmedju onih sto su uzeli standard paket i onih sa ultimate.

Inace konjce se dobija na 30-tom lvl dok budete igrali kampanju a ko je ne odigra nema konjceta.

edit: skinuo server slam i sada cekam petak. Jos sutra da zavrsim obaveze u gradu, da skuvam pasulja za 3 dana i to je to.

Poslednja izmena:
Biće interesantno u gildu 😄
Još mi ne skinuše kintu za ultimate, trenutno je 59e. 🤪

ja sam one likove prestao da gledam i slučaš u prvih 10 minuta gde ih nađošte ono je neizdržljivo...

ja sam one likove prestao da gledam i slučaš u prvih 10 minuta gde ih nađošte ono je neizdržljivo...
ja to uglavnom ne gledam, samo čitam posle toga koje su novine i bitne stvari
ali odgledam Asmongoldovu prezentaciju istog videa :D

Da bio je gild u beti
Oba vikenda
Fina opcija za voice chat u okviru same igre u gildu, ko ne voli da poteže discord
Meni je on sam ko pojava dovoljno smesan, a jos sinoc kada sam video kako su ga iskulirali na pitanje sam puko od smeha.

I onda se cudi sto su mu iskulirali pitanje.

Haha da video sam to

I ja sam posle posla 16h ali igra mislim da kreće tek posle 18h
Ili 19h

Begins May 12, 12 p.m. (PDT) and concludes May 14, 12 p.m. (PDT).

Što bi značilo 21h kod nas.

12:00 Friday, Pacific Time (PT) is 21:00 Friday Central European Summer Time

Ako odgovara sutra posle 17:30 da pocnemo (dok stignem sa posla), racunajte me!
Dzabe ja nemam mic, to jest imam neki na slusalicama koje sam dobio uz neki alcatel telefon ali kakav je kvalitet je upitna stvar a drugo sto nemam nameru da se grbavim uz monitor nego preko kontrolera pa sa kauca a tu mi onda nije dovoljno dugacak kabel od slusalica a gledam koje da kupim slusalice u Gigatronu ali ne mogu da se odlucim koje da uzmem, imam trilemu (jbl, redragon ili cooler master). :ROFLMAO:

Dzabe ja nemam mic, to jest imam neki na slusalicama koje sam dobio uz neki alcatel telefon ali kakav je kvalitet je upitna stvar a drugo sto nemam nameru da se grbavim uz monitor nego preko kontrolera pa sa kauca a tu mi onda nije dovoljno dugacak kabel od slusalica a gledam koje da kupim slusalice u Gigatronu ali ne mogu da se odlucim koje da uzmem, imam trilemu (jbl, redragon ili cooler master). :ROFLMAO:
ja imam mic al ga retko koristim :D
btw rešio da kupim neke sluške kao malo kvalitetnije od bubica hehe, tako do 10k dinara što znači 50-60e na KP :)
samo zbog diabla, pa makar i ne koristio mic :p

U svakom slucaju ja cu se isto pridruziti, samo pisite kako i sta, nisam igrao betu...

Sta da ti kazem, sutra vracam kuci sony 1000xm4 iz kancelarije :) ...mada kako je krenulo, u subotu cu vrv nazad u kancelariju posto najavljuju da nece biti struje u kraju gde sam stacioniran 8-18h!!

Ja sam sada bio bez struje pola sata dok mi ovi iz eps-a nisu zamenuli brojilo, posto sam primetio da dobijam veci racun za struju nego sto bi trebalo. Nadam se da ce sada da bude ok.

A ja idalje muku mucim sa odlukom oko slusalica, oko nove godine sam uzeo lenovo hd800 dobre slusalice ali za moj pojam dosta tihe, a nemam ni bluetooth adapter na nacunaru pa sam ih koristio preko kabla pa su zato bile tihe a bojim se ako kupim neke koje su 3.5mm povezivanje da ne bude isti problem.

EEE a da si Magičar umesto te devojčice varvarina imao bi sam struju samo baciš lighting....kažem ja...

EEE a da si Magičar umesto te devojčice varvarina imao bi sam struju samo baciš lighting....kažem ja...
Pitaću te sad kad je nerf taj chain lightning kako ćeš da igraš, nema više oneshot 🤪
Ti ćeš da batališ igru u roku od mesec dana

Biće interesantno u gildu 😄
Još mi ne skinuše kintu za ultimate, trenutno je 59e. 🤪
Na kraju će oni tebi da plate...

@KovacTibor kupi neki običan DAC preporodićeš se... E da i neki bluetooth USB adapter ćeš trebati.
Valjda može tako, DAC u USB računara, USB bluetooth, pa se sluške bežično kače na adapter...

Poslednja izmena od urednika:
@Blizzard hvala što ste koristili moje usluge

napravicu ja guild, bice public pa samo saljite request, svima stavim officer tako da ce svako moci accept kada je online

Samo daj koje je ime gilda

Imam ja predlog imena Devojcice i Kasteri ili skraceno DIK :). Što se tiče dužine igranja moja glavna igra je World of Warships ovo je samo razbribirga :)...

Nazad
Vrh Dno