Šta je novo?

Diablo IV

Takodje jedna od velikih razlika je mogucnost igranja co-op na konzolama. Meni je to recimo presudno za odabir verzije igre jer mogu da igram sa sinom (potvrdjeno da nece biti implementirano na PCu zbog mogucnosti koriscenja samo jednog bnet accounta).
Probali smo u beti, veoma sam zadovoljan ukupnim performance-om.

Zna se da je PC supreme race sve ostalo je bedno doduše i mnogo jeftinije :)....konzole imaju jednu prednost a to je već postavljeno na ovom forumu :) evo ponovo

2017-01-27-image-5.jpg

izađe mi simbolično danas memory na FB za status od pre 11 godina kad se završila D3 beta, imao sam je među prvima kod nas ako ne i prvi i na posao ujutru odlazio krvavih očiju tih nekoliko nedelja : )

1682439981527.png

Zna se da je PC supreme race sve ostalo je bedno doduše i mnogo jeftinije :)....konzole imaju jednu prednost a to je već postavljeno na ovom forumu :) evo ponovo

2017-01-27-image-5.jpg
Naravno da PC moze da izvuce maksimum po mnogo vecoj ceni ali je performance na PS5 daleko od bednog...

Inace ja sam igrao na PCu prvi vikend na 4k sa 3080 a naredne nedelje na ps5. Osim ako ne udjes u tv, tesko da moze da se primeti razlika. Cak je i frame rate bio stabilnini na ps5.

Mene vise brine funkcionalnost bacanja ciljanih magija sa kontrolerom u odnosu na misa.

Koga zanima moze da pogleda poredjenje:

Ipak otkazah preorder za xbox i preorderovah za PC, ne vredi, koliko god zeleo da se odvojim od kompjutera, Diablo nije za dzojped : )
diablo je baš za kontroler i veliki tv
da si rekao wow nije za kontroler razumeo bih , ali diablo je bas susta suprotnost
mada ok, postujem, ja sam stari pc gamer, ali diablo mi nikad nije bolje legao nego na xbox i ps pre toga
kada se pojavio diablo 1 naravno da sam ga igrao na pc-u, ali sam kasnije saznao da se on pojavio i na ps1, sad bih uzeo ps1 samo zbog diabla 1 ali je igra jako skupa za ps1 tako da...ostaje mi da ga zaigram ponovo na pc-u

Poslednja izmena:
da si rekao wow nije za kontroler razumeo bih , ali diablo je bas susta suprotnost
mada ok, postujem, ja sam stari pc gamer, ali diablo mi nikad nije bolje legao nego na xbox i ps pre toga
kada se pojavio diablo 1 naravno da sam ga igrao na pc-u, ali sam kasnije saznao da se on pojavio i na ps1, sad bih uzeo ps1 samo zbog diabla 1 ali je igra jako skupa za ps1 tako da...ostaje mi da ga zaigram ponovo na pc-u
Baš tako.
Ja sam se baš iznenadio koliko mi je igranje D3 prijalo na kontroleru...

Ipak sam vratio i xbox preorder, ne placa se svakako do 10 dana pred izlazak, pa cu taman jos jednom da vidim sta mi bolje lezi sad u maju na server slamu. Slazem se sa ovim sto si rekao, i meni u poslednje vreme mnogo vise prija sto krace sedenje pred kompjuterom, ali mi nekako diablo jedini jos to moze da promeni. Videcemo : )

uh, tako sam uzivao u diablu 1 i 2 kad su izasli, na pc-u naravno u to vreme, ali nisam znao za bolje :D
mada iskreno miš i tastatura su mi nezamenljivi u igrama, ali to sad mozes da nakacis i na konzolama za dobar broj igara, tako da... a iskreno malo i sa godinama ide i ono da je lakse na kaucu i tv-u, a iskreno malo me vuce i nostalgija, moj prvi zx spectrum 48k ja bio povezan na tv naravno, kablovi razvuceni preko sobe i sve to na tv-u pa me konzola podseca na sve to, mada sad bez kablova preko sobe ty God :D

Zavisi sve kako igras, ako si casual ok je kontroler i TV.
Ako si fanatik, min-maks, pvp, ladder onda mi je nezamislivo.
Samo igranje je super, ali kontrola inventara i ne bas.

To je bar moje misljenje, razumem da se neko nece sloziti.

+1
Da dodam da dosta zavisi i od builda. Neki buildovi su one-click pa mogu lagano da se igraju iz kreveta.
Ja lično ne mogu da se prebacim na kontoler u ARGP žanru ka ni u FPS. Nekako mi je to ostalo vezano za miša i tastaturu.

NIJE ISTINA !!!!!
GAME LAUNCHES JUNE 2ND :)))))))

Dosta stvari ce moci da se radi.

Nego zadnjih 3-4 dana pokusavam na redditu da nadjem igru da kupim ali niko ili nema kesa ili nece da odgovore na poruke jer nemam jos 7 dana da sam tamo clan. No hteo sam da kupim delux verziju preko njih ali sada se opet vracam na to da kupim preko sajta standard edition a kada krene sezona da dokupim premium game pass ako za to bude bilo potrebe.

Tih 4 dana sto necu krenuti ranije da igram mi ne znace nista a ionako tih dana cu imati obaveze pa hteo nehteo i da uzmem delux necu puno moci da igram.

.

Tom Cruise What GIF

Ne razumem njihov marketing tim. Jednostavno ne razumem.

haha ne mogu da izbijem iz glave onih "17 dmg" kad god vidim druida
sad je red da se proba rogue

Bice dobar Druid samo se build za njega ne pravi za 2 sata igranja, skilovi jos boze pomozi ali specificna oprema ce skuplja daleko duze da bi build bio savrseno sklopljen.

ja krecem barba od 2.6. pa kako hoće

s'obzirom da će biti mnogo manje lege itema na startu (u odnosu na betu), verovatno će build morati da ide sa onim lege aspektima iz dungeona za barba ili ako padne neki lege item na startu pa da se build pravi "oko" tog lege aspekta, a kasnije ne gine par respec-a :D
sad u beti sam ga igrao sa leap-ground stump-par combat frenzyja zbog dmg reductiona i dizanja fury-ja pa onda par hammer of the ancients-a dok je full fury i bilo mi je ok mada sam imao super aspekte za takav build
takođe sam ovo našao za planiranje builda, prvenstveno mi je lakse jer moze da se promeni izgled skill tree-a, onaj izduženi izgled kao u igri mi je malo zamoran za planiranje

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno