Šta je novo?

Diablo IV

ja bi sad malo da poteram rogua, s'obzirom da sam video da je bio op a sad je kao jos jaci..... :)

Ja sam se isto nameracio na Rogue ali cu gledati uporedo i Barba da peglam. Nadam se da cu ovih dana uzeti igru pre ove trece bete jer verujem ovo sto sam igrao sa onim kljucem da nagade koje sam dobio da mi nece biti priznate kada kupim igru kasnije.

ja sam barba peglao prvi vikend a drugi sam isao sa nekrom, laganica, nekro do lvl 25 za cas, cak napravih nekra hardkore sa kojim sam lagano dosau do lvl 20 ili 21 ali se zavrsi beta, zakasnio sam malo

Sve same devojčice....cccc...mada nekro možda i nije...ali zna se ko sigurno jeste lol

Ček jel će to opet neka beta javna da bude...ne pratim dešavanja baš?!

@Proday
Free, ista fora kao poslednji beta vikend (koji je bio otvoren za sve). Samo traje 48 sati što je kraće, i umesto 25 lvl maks. je 20 lvl.

Tako da svi su dobro došli :)
Zašto da simuliraju opterećenje servera kad je tu gomila igrača koji hoće još bete da igraju.

Hvala za infos. Nisam imao na čemu da igram prošli put, sad sam dobro opremljen pa taman da probam kad već može (mada Đurđevdan i sve ostalo...uh); ako mi se svidi, lako ću da kupim i spremim se za oficijelni release 😇🫣😉

Ja sam se isto nameracio na Rogue ali cu gledati uporedo i Barba da peglam. Nadam se da cu ovih dana uzeti igru pre ove trece bete jer verujem ovo sto sam igrao sa onim kljucem da nagade koje sam dobio da mi nece biti priznate kada kupim igru kasnije.

FoSovi se vezuju za battle.net nalog, tako da bi po toj nekoj logici trebalo da ti se racunaju kad god uzeo igru, ali ne mogu da tvrdim 100%

FoSovi se vezuju za battle.net nalog, tako da bi po toj nekoj logici trebalo da ti se racunaju kad god uzeo igru, ali ne mogu da tvrdim 100%
Da se racunaju ili ne to stvarno ne znam kako radi. Jer ja sam imao za test betu onaj kljuc sto sam na kvarno drpio sa nemackog amazona pa tako igrao a svakako za koji dan porucujem igru pa nije ni bitno.

Da se racunaju ili ne to stvarno ne znam kako radi. Jer ja sam imao za test betu onaj kljuc sto sam na kvarno drpio sa nemackog amazona pa tako igrao a svakako za koji dan porucujem igru pa nije ni bitno.

Ali bi trebalo da si vezao taj kljuc za svoj b.net nalog? ako da, onda si miran svakako, ali dobro ako planiras da je kupis svakako, onda who cares : )

Dobro da si rekao da ne zapinjem ko sivonja za džabe. :D
Mada, ako se potrefi da Ashava bude tu dok budem igrao uključiću se u fajt. :)

Nisam ni ja znao, nego sam slucajno juce gledao neki random lik snimio video pa je to reko. I ja sam mislio da se kao nagrada dobija Mount ali nije.

pa pisalo na strimu, rekli su takodje, zokocx cak stavio i screenshot :) lepo pise trophy for your mount
Čoveče, ovi se sad ne zezaju opako se spremaju za release. :eek:
48 sati fore da se dobije još jedna beta nagrada i da se njakaju serveri.

Ashava će krenuti da se spawna posle 24 sata na svaka 3 sata.

Pogledajte prilog 386667

old skul :)

'ajd da ne spamujem za dz :D

Ipak otkazah preorder za xbox i preorderovah za PC, ne vredi, koliko god zeleo da se odvojim od kompjutera, Diablo nije za dzojped : )
Tako je. Nema ništa bolje od 1000 klikova u minuti čak i kada samo zadaš komandu da se ide od tačke A do tačke B pravolinijski...

Mada, zar Xbox nema neki streming na PC? I zar nisam negde pročitao da će podržavati miš i tastaturu na xbox?

Ipak otkazah preorder za xbox i preorderovah za PC, ne vredi, koliko god zeleo da se odvojim od kompjutera, Diablo nije za dzojped : )
Ja sam igrao na pc-u sa kontrolerom i iskustvo je neverovatno. Jedino gde mi je kontroler bio kamen spoticanja je inventar, stash, prodaja itema ili pretvaranje u materijale... zato sam imao mis kraj sebe i kada se vratim u grad obavim sve sa misem sto trebam i posle nastavim kontrolerom da uzivam.

Dozvolite da vam predstavim
71QfRb4JLVL._AC_SL1500_.jpg

Videcemo, mozda vratim xbox preorder pa zadrzim oba dok ne vidim sta mi vise prija. Jeste old skul m+k kao nekad, ali su i moja ledja postala old skul : )

Kažu da mora samo jednom da se odigra. Logičan potez ali čisto da se zna da će biti i ta opcija.

D4 skip.jpg

Kažu da mora samo jednom da se odigra. Logičan potez ali čisto da se zna da će biti i ta opcija.

Pogledajte prilog 387206
Ima smisla da kada jednom predjes Story da nema potrebe da igras svaki put kada grindas novog lika iznova i iznova a bice takvih koji ce igrati vise razlicitih klasa pa sto svaki put gubiti dragoceno vreme na ponovno prelazenje price ako ne mora se.

Pogledajte prilog 387206

Zanimljivo, nadam se da im ovo nije iz nekog demo build-a vec da mozemo da ocekujemo i u final-u, mada kad se setim koliko sam puta i u dvojci, a i u legacy trojci dok je nisu razvodnili, obrnuo svaki act, nekako mi je to postalo i sastavni deo grinda.

Ja bih npr voleo da se vrati armory za d4 na blizz sajtu, to mi je pre 10ak godina bio bas veliki highlight, cesto sam razgledao druge buildove bas na armoriju.

Nije prica, bilo je u nekom strimu da su bas pricali na tu temu da kada se predje jedared prica da nece biti potrebe i drugi put da se igra ako to igrac nece.

Vrh Dno