Šta je novo?

Diablo IV

DC...

@illidan saljem join request za nekih 80ak minuta... cim udjem u igru :mad:

i moja ludica

30949e.png

Prvi lagendary186f12478452-screenshotUrl.jpg

Ali nema opcija da isključi outline (highlights) oko neprijatelja.
Baš kvari imerziju.

Napisao sam im feedback da to da ju opciju da može da se gasi, naravno na PC.
Stavio sam da bude crni highlights oko neprijatelja i prihvatljivo je, inače glupi feature.

Igra radi na MAX , a meni "zabranjeno" da teksture idu na HIGH (ZBOG 4GB) !?

Možda ima neki memory leak jer nagura zauzeće VRAM do kraja.
Igra zauzimas sav VRAM a zakucana je na 144fps i GPU opterećenje varira ~45%~55%.

Sve dok nisam ugasio Rivatruner overlay, dobio crash i sad opet čekam u redu 😢.

I meni zauzima sav vram a GPU je na 100%. Mislim da mi to i izaziva povremeni stutter.

MEDIUM kao max, jer je 8GB ,navodno, za HIGH... A jos ne koristim ni FSR da bih imao 60 fps sa 4GB..
Inace igra deluje veoma zarazno! (y)

Meni je par puta u pocetku crashovala u 1440p sa texturama na High. Izbaci neki error da je ostala igra bez memorije i CTD.

Jedna stvar koja mi je bezveze je kad ocistim neki dungeon, nema portal koji te vraca na izlaz, vec moram da prepesacim ceo dungeon nazad do ulaza..

ili tp u grad :D

Sad kad kaze Blizzard, dolazi na gamepass za dobrodoslicu Srbije u zajednicu - Diablo IV :alien:

E super, probacu u sledecem

I za sada mislim da su ozbiljno shvatili primedbu da D3 nije bi dovoljno mračan, krvav i depresivan.
I izgleda super, ništa nalik onom šarenilu od jučerašnjeg klipa.

Mada UI stvari i object hintovi prave to šarenoli ovako je sve je za sada na mestu.

Gledam Twitch svi i svacija baba igraju D4, gledam onog Raxxentrax-a, simpa lik... ali ako jos jednom cujem kako queue izgovara kao "kui" ima da mi prsne kapisla :D

Ne znam za vas, ali meni je ovaj UI ocajan. Fontovi su nekako previse izrazeni, nemaju neku finocu, dizajn samih panela je presaren, sve mi nekako deluje nedovrseno.

Sve u svemu ja sam prezadovoljan onim sto sam dosada video.Grafika,zvuk,animacije,glasovna gluma,atmosfera,cutscene... 👍
Jedino taj UI i zurnal je mogao bolje da se odradi,deluje nekako uprosceno i siromasno,ali ajde...meni ne smeta nesto posebno.Nije mi nimalo zao novca za preorder,cak mislim da ce pasti i upgrade na Deluxe verziju.U najgorem slucaju ce se preci kampanja,za koju kako se prica,treba oko 35h,ali mislim da ce tu biti daleko,daleko vise ulozenog vremena.
Volim PoE,ali svaki put u nekom momentu mi postaje jake stresan.Nekad posle par sati farmanja i tesko stecenog exp-a sve to izgubim za 2 minuta.Koliko mi je puta doslo da izlomim tastaturu,sto i sve sto mi dodje pod ruku.Onda se pitam sta ce to meni u zivotu:)
Nadam se da ce tu opustajucu i zabavnu atmosferu imati D4,kao sto i treba da bude.
I tako...

Meni u PoE nije toliko problem sto se gubi xp, vec sto u glavnom ne znam sta me je osasavilo. U D2 nikada niam imao takav slucaj, a i ovde je takodje jasno zbog cega si umreo. Nadam se da ce tako biti i na World Tier V.

Ne kapiram, jel to igrate neku mobile verziju dok čekate u que? Koliko je to bljak. Nadam se da D4 bolje izgleda.

Vrh Dno