Šta je novo?

Diablo IV

nisi jedini :D

Taman sam se zaleteo 😭
Que.jpg

to li vas na pc izbacijue ili konzola ?

Ti si jos dobar meni pise 67 minuta.Ima da se naigram kao blesav.

Izbacio i mene, 93min.

mene nije bas skroz izbacilo, ali ono stoji ovde i nema dalje :D

Untitled.png

ne znam da l ti je ovo prva blizzard igra, ali cinjenica da si uopste mogao da igras igru 2 minuta nakon launcha, bez obzira sto je early access beta i manji broj igraca, je impresivna, s obzirom kakvi su njihovi launchevi : )
Daleko da mi je ovo prva Diablo igra i vrlo dobro se secam D3 starta ali bas iz tog razloga sam mislio da su nesto naucili iz proslosti i da im se ovakve stvari nece dogadjati.

Tako je i meni, al ne mogu da uđem. Logout i onda 90min

imamo ceo vikend za igranje :)

Biće pre za čekanje

imamo ceo vikend za igranje :)
Ako bude ovako 10 min igram pola sata ili sat cekam e onda je*o ovo.

Ali ono sto mi je drago da nije ona grafika iz co op sto je juce postavljeno. Igram na kontroleru i moram reci da super radi igra bar dok sam bio u njoj. :ROFLMAO:

Inace igram na tv-u u 4k.

Palim ja ovo da stanem u red i idem da se tuširam, kakim i jedem pa valjda sitgnem do jedno 9 uvece :D

Ja sam tek 5 lvl ali sam imao jedan kick iz igre pa sam cekao pola sata da udjem ponovo ali svidja mi se ovo kako radi i kako izgleda.

Hmm, trazili smo mracno, ona scena u kapeli je bas takva, zadovoljan sam. Ako se po jutru dan poznaje bice zanimljiva kampanja, mnogo vise nego D3

Samo odjedared sve ukoci i izbaci napolje i prijavi da je battlenett app neocekivano prestsla sa radom.

Sto je najgore bas mi se svidja pocetak i vec vidim da je ovo ipak vredno kupovine i da ce se dugo igra.

Kao sto sam reko poceo sam sa carobnicom da igram i zadovoljan sam sa njome. Inace sam i ja kao vecina uvek prvog lika pravio barba pa posle druge isprobavao ali sada sam odlucio drugacije da igram. IMG20230317185939.jpg

Jos 10 min. Cekao sam skoro 2h posteno...Ocekujem da ne izletim iz igre :geek:

Jel ste sigurni da ništa ne skine pre-order na Amazon.de? Jel imam nesto para prekosutra gift codes.
Ne vidim nego disk verzije PS5, Xbox, nema digital

Da ali moze ista fora na amazon.com? Vidim da tamo imaju na stanju...

Jel ste sigurni da ništa ne skine pre-order na Amazon.de? Jel imam nesto para prekosutra gift codes.
Ne vidim nego disk verzije PS5, Xbox, nema digital
Ja sam porucio sa internet karticom koja na sebi nije imala cak ni evro. Kada ti stigne email sa kodom odes na sajt i ponistis kupovinu i nista ti nije skinuto inema nista da ti rade povracaj. Tu disk verziju jedino mozes i da uzmes. Uzmes za PS5 a kod radi na PC-u.

Ovo je tragikomicno sta se desava, odbrojava mi zadnjih 4 minuta do ulaska u igru i iskace mi neki error 30000 i zatvara se igra, ponovo udjem i sada mistoji da treba da cekam jos 80 min.

Mene na konzoli do sada nije izbacivalo, možda ima veze sa onim ključevima za pc

ajd da nastavimo sa tradicijom :D

bench_clan.png

Nazad
Vrh Dno