Šta je novo?

Diablo II Resurrected

lol :D

stigao sam kuci konacno, stavio sam d2r da se skida, jel neko raspolozen za pikanje veceras?

Ja sam krenuo isti build kao pre 15 godina... budzio sam samo Firewall i Hidre i dogurao sam bas dosta... Imam negde sacuvan save na disku 80lvl soserica, pitam se dal bi to radilo na win 10 :D

Ja sam krenuo isti build kao pre 15 godina... budzio sam samo Firewall i Hidre i dogurao sam bas dosta... Imam negde sacuvan save na disku 80lvl soserica, pitam se dal bi to radilo na win 10 :D
Probaj. Trebalo bi da radi.

Ja sam se zeznuo, kao da ispadnem pametan i iskombinujem Frozen Orb + Firewall jer za njega treba samo ulaganje u Warmth...
Vise puta mi je doslo da ugasim igru, kad naidju cold immune mobs. Nije sto Firewall baca pod pravim uglom, to sam jos i navikao da se setkam po njemu dok me mobovi jure...
Nego sto gomilu puta buguje i ne baci isti kada su minimalne prepreke u pitanju, ili mob vizuelno stoji u njemu a ne prima nikakav damage...
Jedva cekam da isfarmam boseve malo (za to jeste odlican, topi ih ko blesav), i da predjem na neki drugi build.

ja zato samo cekicadina igrao, i opet cu. magic immune su onako prilicno retki

ljudi jel se vama desava da heroj zamahne i onda posle 3 sekunde mob dobije udarac u glavu? zanima me jel ovo trenutna situacija zato sto su nesposobni da isprate launch (mada proslo je nedelju dana), ili ce ovako zauvek da bude?

edit: takodje, chance to hit mi je 95% a obavezno promasim svakog moba barem jednom. ne pamtim da mi se to desavalo pre. jel d2r jednostavno takav, ili server brljavi, ili je nesto do mene? sasvim je moguce da je moj internet los, ali wow igram sa 80ms pingom bez problema.

Poslednja izmena:
Meni se to desavalo, u offline sam. Online sam zabatalio za sad. Ja uglavnom bacam madjije i retko kad udaram, ali mi se desava da stoji u lik u vatri i nista :D (nije imun na vatru)

Poslednja izmena:
e svasta! nemoguce da nisu svesni tog problema?

ja sam krenuo online, ali se razmisljam da igram trapasinku jer kod nje mi lag ne moze nista, postavim zamke i cekam da padnu. mada i cekicadin nije los, pustis da se vrte cekici oko tebe i cekas da padnu

jel se desi nekad da bude imun i na frost i na fire?

ja sam igrao frozen orb sorserku nekad i bas sam uzivao na normal i nightmare... posle toga sam odustao jer ono... cim sam dosao u hell docekao me frozen immune pack. ugasio sam je, rerollao cekicadina i nikad vise nisam upalio

Naravno, pogotovo u Hell-u. Ukoliko nemaš način da break-uješ immunity, ili tvoj Mercenary nije dovoljno jak da ih sam očisti, jednostavno ih preskočiš. Ancients u Hell-u re-roll-uješ jer se ponekad i to mora. :)

ancients se ne secam da sam reroll-ovao sa cekicadinom...

anyway, presao sam na trapasinku, lakse se borim sa lagom. a i nisam je nikad igrao u originalnoj igri. cekicadina cu da reroll-ujem kad dodje vreme.

proslo nedelju dana od launcha, a nema vas da trgujete, ajde da vidimo neke iteme da prste bre.

od kad sad postoje respec poeni?

koliko bre dugo ja nisam igrao ovog zlotvora?!

ljudi jel se vama desava da heroj zamahne i onda posle 3 sekunde mob dobije udarac u glavu? zanima me jel ovo trenutna situacija zato sto su nesposobni da isprate launch (mada proslo je nedelju dana), ili ce ovako zauvek da bude?

edit: takodje, chance to hit mi je 95% a obavezno promasim svakog moba barem jednom. ne pamtim da mi se to desavalo pre. jel d2r jednostavno takav, ili server brljavi, ili je nesto do mene? sasvim je moguce da je moj internet los, ali wow igram sa 80ms pingom bez problema.
To sto masis nema veze sa attack ratingom, iako je maxovan, vec sa tim sto melee u d2 ima svojih boljki zbog grid sistema u pozadini na kom radi i legacy a i d2r. jednostavno neki modeli monstera ne upadaju lepo u mrezu pod uglom pod kojim ti mislis da ih udaras. najlakse je da koraknes malo nazad pa opet napred pod malo drugim uglom i sigurno ces udariti u metu.

presao sam na trapasinku, da ne razmisljam o tome :D

sastavio sam spirit i stealth, fali mi jos insight i rhyme da bih mogao da krenem nightmare

presao sam na trapasinku, da ne razmisljam o tome :D

sastavio sam spirit i stealth, fali mi jos insight i rhyme da bih mogao da krenem nightmare
Ja sam na hell-u sa Trapsin. Imam samo Ancients' Pledge, Spirit, Stealth, Lore. Tek sad postaje teže. NM težina je bila šetnja.

Koliko puta sam dosao do akt V dodjem do barbarina da ih ubijem kad ono mucak,ajmo 50 ranova mefosta pa tek onda

Ja sam na hell-u sa Trapsin. Imam samo Ancients' Pledge, Spirit, Stealth, Lore. Tek sad postaje teže. NM težina je bila šetnja.
ja se nesto mislim sa sklopim rhyme umesto ancients pledge. nemam pojma, oba su dobra. samo nikako da mi padne shield sa socketima. normal larzuka sam iskoristio da mi izbusi crystal sword za spirit.

Gledaj da dobiješ čist mač na normal (samo na normal) kravama. On automatski dobija 4 socketa od Larzuka. To je terorija. Ja sam tako nabavio Crystal sword sa 4 socketa.

crystal sword sa iLvl potrebnim za 4os je meni nemoguce da nadjem osim na normal kravama
pa to, normal cow lvl... tako sam i ja dobio svoj, pao je beo i odneo sam ga kod larzuka da ga izbusi, 4 rupe je dobio. interesantno je da mi je to bio drop od bukvalno prve tres krave koju sam ubio. svasta.

samo sad nikako da mi padne 2 socket ili 3 socket shield da sklopim rhyme ili ancients pledge.

edit: ako nekome treba osnova za runeword za sorserku ili nekroa, imam 2 socket staff i bone wand da mu dam. kapiram da su prilicno cesti, ali eto...

Poslednja izmena:
I ja sam moj crystal sword dobio na normal moomoo kravicama, na drugom ciscenju nivoa.
Moze i broad sword ako crystal nece da padne, mada valjda svi jure crystal jer je sam 3d model lepsi.

Vec nekoliko dana farmam hell cows i mausoleum, i nikako monarch shield da mi padne. Odlepicu. :)

upravo sam dobio crystal sword na normal kravama, ixinho ako hoces tvoj je.

I ja sam moj crystal sword dobio na normal moomoo kravicama, na drugom ciscenju nivoa.
Moze i broad sword ako crystal nece da padne, mada valjda svi jure crystal jer je sam 3d model lepsi.

Vec nekoliko dana farmam hell cows i mausoleum, i nikako monarch shield da mi padne. Odlepicu. :)
na hell cows ne mozes da dobijes monarch? e to stvarno nema smisla. trazis vec socketovan ili samo beo?

edit: takodje imam viska shield-ove sa 2 i 3 socketa, kao i armore sa 3 i helm sa 2 za lore. ako nekome treba nek se javi :)

Poslednja izmena:
Da li je moguć share opreme izmedju PC i PS?

Vrh Dno