Šta je novo?

Diablo II patch 1.11!

Dorry

Čuven
Učlanjen(a)
13.07.2004
Poena
710
Download:

Nisam nasao link, :trust: izgleda da se serveri na realmu prvo updateuju sa patch-om pa posle mozete javno da skidate...

Promene:

A new Mystery has been revealed!

* Players of Hell Difficulty Realm games are hereby warned once again, that a series of new and challenging tests await you! The answer lies within Diablo's Bosses, which span across the world from the Den of Evil to the Throne of Destruction...

New Items

* Added 10 New Runewords.
* Added new Unique Items that will drop from Special Bosses.

Hireling Enhancements

* Players can purchase hirelings that are within 1-5 levels below their own level.
* The rate at which hirelings gain experience has been increased. They should now stay closer to the player's level.

Major Bugs

* Creating a town portal when corpses or other objects entirely fill the area where the portal will appear in town will no longer crash the game.
* Skills obtained from runewords created while the item is equipped will no longer disconnect you from Battle.net when chosen.
* Barbarians will no longer become stuck when using Whirlwind right after Inferno from the unique item Balrog Blade Flamebellow.
* German, Spanish, and Polish users will no longer crash when the mouse cursor moves over an item that grants an Aura while equipped.
* The game will no longer crash when selecting a skill granted by a weapon at the same time as switching weapons with the W key.
* Dying or being requested to trade while changing the key configuration will no longer cause you to get stuck.
* The "Missile Firing too far" assertion error has been corrected.
* Attempting to sell a Horadric Cube or a quest item to an NPC by holding Control while clicking will no longer disconnect you from Battle.net.

Minor Bugs

* Running the game with -install no longer causes the game to be installed as a Windows Service. -install is now ignored.
* Sometimes the seals in Diablo's lair would not activate. This has been corrected.
* Character expiration messages have been updated to reflect the expiration policy implemented in patch 1.10.
* Unidentified items sometimes caused other set items to display green for items the player does not have. This has been corrected.
* The German mouseover text for the Ist rune has been corrected.
* Account recovery is now allowed for existing accounts whose name is only one or two characters.
* When leaving a game on Battle.net, you will now be brought back to the channel in which you were previously.
* Transmuting an ethereal item now retains the ethereal stats bonuses.
* In Japanese Lord of Destruction, items that add to all Assassin skills incorrectly stated in their mouseover text that they added to all Druid skills. This has been corrected.

Fixed Game Exploits

* It is no longer possible to bypass the 10-second hostility timer by activating a waypoint at the same time as declaring hostility.
* A player must now have sufficient room in their inventory to receive the Scroll of Resistance. This prevents receiving multiple copies of it.
* Uber Diablo is no longer killed when Shenk the Overseer or Blood Raven die nearby.
* Necromancers with Trang-Oul's Set equipped could sometimes become invincible to attack. This has been corrected.
* Blessed Hammer no longer remains active while in town, preventing players from subsequently declaring hostility and having the hammers hit other players for damage.
* Set items retained their multi-piece bonuses after the player died, even though they were removed. This has been corrected.
* Items with skill-charging effects will no longer give synergy bonuses to skills when equipped on a character without those skills.
* Pasting from the Clipboard no longer allows the creation of characters with more than one dash or underscore in their name.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena od urednika:
Konacno patch, sad me teraju da nastavim ubijanje sa svojim starim sejvom, bas me zanimaju ove nove stvari koje su ubacili

Poslednja izmena od urednika:
Radi link... Ja sam sinoc skinuo patch, evo i sad sam probao, radi

Meni se patch automatski instalirao pri kacenju na BattleNet.

Ono sto sam primetio/cuo od novina (bar za Ladder BNet igru) je:

1. da su sigurno nesto petljali sa Magic Find-om jer sam danas za 2 sata igranja nasao 10-tak unique i par set itema (i to dobrih) sa skoro nula % chance of MF na sebi. A do juce skoro nista zanimljivo nisam nalazio za poslednjih par meseci igranja sa istom opremom na sebi.

2. da je ubacen i tzv. World Event za normalne likove (pre bilo samo za hard core characters). On se aktivira nalazenjem 3 neka kljuca koja izbacuju boss-ovi i u njemu se javlja "Uber Diablo". Ortak mi rece da on moze da izbaci onu small annihilus charm koja daje prilicno jake karakteristike.

Kljucevi su valjda "Terror", "Hate" i "Destruction". Ljudi sa BNeta ih nalaze ubijajuci Nihlathak-a. Odoh i ja da ga rokam. Mozda i imam srece...

EDIT: E ovo nije normalno koliko dobrih stvari nalazim. Blizzard je definitivno nesto zayebao ovde. :D Evo sta sam samo nasao za par sati igranja (5 slicica). Pri tom nisam racunao nekoliko bow/crossbow unique oruzja (nisam ih ni uzimao jer me ne zanimaju za sorceress-icu) kao ni slabije unique iteme.

Prilozi

• stuff.zip
    76.2 KB · Pregleda: 121
Poslednja izmena:
Diablo, sad si me naložio, a ja još uvek nisam kupio original igru... A hteo sam.
Neću to moći sebi da oprostim... Aaaa!

Zdravo svima

Vlada ovde :eyebrows: umesto Milosa :guitar: . Video sam Aco da si nasao 5/5/die cold facet, to je izuzetno skup item. Na US east vredi GUL+, na Europe slicno. Svaka cast.

Ako neko zeli dodatne (zasto ne reci sve ,)) informacije od stare kuke sa Bneta u vezi LODa neka mi pise na [email protected]

Diablo, lozachu samo primas ljude :p
Salu na stranu, sada kada smo se svi primili k'o mladi majmuni na ovaj patch, hoce li biti ozbiljne igre na evropskom Battle Netu ovih dana?
Ja sam online (kao i jos par ljudi sa drugih foruma) od 22h do ranih jutarnjih casova kao i ranije na kanalu "Beograd" pa uletite ko je za dobru igru...
Vidim da su sada jos neki kupili originalnu verziju i to me dosta raduje! Vlada, Diablo i ja smo igrali veoma lepo vec par puta....svi su dobrodosli!
Pozdrav!
Samo jedna napomena, ukoliko kanal nije kreiran, onda ga sami kreirajte! (moguce da ste poranili ;) )

Diablo je napisao(la):
Meni se patch automatski instalirao pri kacenju na BattleNet.

Ono sto sam primetio/cuo od novina (bar za Ladder BNet igru) je:

1. da su sigurno nesto petljali sa Magic Find-om jer sam danas za 2 sata igranja nasao 10-tak unique i par set itema (i to dobrih) sa skoro nula % chance of MF na sebi. A do juce skoro nista zanimljivo nisam nalazio za poslednjih par meseci igranja sa istom opremom na sebi.

2. da je ubacen i tzv. World Event za normalne likove (pre bilo samo za hard core characters). On se aktivira nalazenjem 3 neka kljuca koja izbacuju boss-ovi i u njemu se javlja "Uber Diablo". Ortak mi rece da on moze da izbaci onu small annihilus charm koja daje prilicno jake karakteristike.

Kljucevi su valjda "Terror", "Hate" i "Destruction". Ljudi sa BNeta ih nalaze ubijajuci Nihlathak-a. Odoh i ja da ga rokam. Mozda i imam srece...

EDIT: E ovo nije normalno koliko dobrih stvari nalazim. Blizzard je definitivno nesto zayebao ovde. :D Evo sta sam samo nasao za par sati igranja (5 slicica). Pri tom nisam racunao nekoliko bow/crossbow unique oruzja (nisam ih ni uzimao jer me ne zanimaju za sorceress-icu) kao ni slabije unique iteme.

Interesantne stvari si nasao, ali samo cek da ja instaliram Diablo II pa da ti pokazem ethereal elite unique iteme :) BTW, koliko si platio D2 i koja mu je trenutna cena? Ako je neka pristojna, kupicu da igram na Bnetu, vreme je ;)

1. Magic find nije za nista vredeo u 1.10, najzad su ga ucinili normalnim sada...

2. Imam Anihillusa od druga, malo je "importovan" :d . Neki moji drugovi, a i ja smo nasli iteme u singleplayeru za koje na sajtu Bnet-a pise da je ih moguce naci samo na Ladder playu... Jer vam se desilo ovo nekad?

BTW, evo vam moj lik, mislim da je Paladin level 80 i nesto, sa otkacenim itemima.

Poz.

[EDIT] Da napomenem da neki od ovih itema moguce ih je naci, al veeeeeeoma tesko. Uzasno sam se smorio jer vec 10ti put igram diablo bez editora. Sada sam lepo uzeo editor i napicio iteme ;) Samo mojne sa komentarima "ovo je nemoguce, citeru, bla, bla". Moguce je itekako, itemi su skorz legalni.... al treba vam 200 godina da ih nadjete :wall:

Prilozi

• Paladin - XzPadux.rar
    19.8 KB · Pregleda: 88
@Dorry:

Vlada mi rece da Blizzard nista nije menjao oko magic find-a. Izgleda da sam samo imao srece (mada jos uvek nalazim dobre stvari i popunio sam inventar skroz).

Evo linkova ka jednom forumu sa svim informacijama oko ovih kljuceva i uber questova (potrebna prethodna registracija):
http://forums.diabloii.net/showthread.php?t=372395&page=1&pp=10
http://forums.diabloii.net/showthread.php?t=372426
Vredi prelistati (hvala Vlado za linkove i info :))!

Ma sa editorom sam i ja davno pravio stetu par stotina hiljada sa barbom. Isto mi je toliki bio i defense. To ti je interesantno neko vreme posle ti dosadi. Uglavnom, na BNetu nema zezanja.

@Pretender:

Ako racunamo i Vladu za ove questove, bice nas sigurno petorica! :)

ja: Sorceress lvl 90
Marko (ortak iz srednje): Paladin (low lvl, ali bice bolje)
Zeljko (ortak iz srednje): Barbarian (nabavice original ovih dana)
Ti: Amazonka (pliz nastavi sa njom da bude raznovrsnije)
Vlada: ima nekoliko high lvl likova, pa moze da bira :)

Znaci, necemo odmah da krenemo sa questovima dok vas trojica ne ojacate likove. Al zato ce mi biti zadovoljstvo da vam pomognem da sto brze stignete bar do 80. nivoa. Vladu necemo da smaramo sa ovim. Njega cemo kasnije da regrutujemo kad bude najgusce. :D

edit:
Nemoj da mislis da su ortaci iz srednje pocetnici. Dugo su igrali single/multi player. Pogotovu Zeljko koji jede malu decu (i u igri i van igre :d).

edit2:
Evo i jedne slicice

Prilozi

• Screenshot006.gif
    Screenshot006.gif
    95.2 KB · Pregleda: 137
Poslednja izmena:
Ahahahahah, i ja sam zderac male dece :d
Super, samo da se lepo pokupimo i okupimo ,)
Ajd pozdrav, a vi ostali javite se na private, uvek su novi likovi dobrodosli!
Cek, znaci ja da batalim onog mog barbariana i sorcericu i da budzim ovu moju amazonku koja je na pola prvog grada?! Ok, whatever....

:wave:

Poslednja izmena:
E najzad sam nasao D2 zaludjenike :d Steta sto nemam original mogli bismo da pikamo malo :(

BTW, jel mi neko proverio lika :eyebrows:

Poslednja izmena:
Za nas "smrtnike koje trose oko 100 dinara po igri" potrebno je da cekamo "ono" :)

Vlada opet :D

ovde sam dao preporuku jednom momcicu kakav build bi mu trebo da dodje do novog artifakta solo. nick - vdzele.

Moj zealot lvl 91 pod nazivom Radovan Karadzic :smoke: je baja koji tovari nove drugare ko od sale :eyebrows:

@Vlada:

1. Jel si ti vec odradio te questove i dobio Hellfire Torch charm i standard of heroes? Ako jesi, jel si sam odradio posao il si bio u partyju?

2. Meni pola stvari (izraza) sa onih linkova nije jasno. Npr. sta je Hammerdian? Ljudi ih koriste u party-ju pri rokanju uber boss-ova.

3. Ako je u party-ju vise likova, da li za svakog ispadnu ti charmovi posle ubijanja sve trojice (Diablo/Baal/Mephisto) ili samo jedan item?

4. Iinace, ja sam danas iz prve nasao Key of Hate kod Summonera. :)
Slika... Vredi li ih skupljati uopste? Vidim neki na forumu tvrde da su bezvredni. Dva puta sam zagin'o bre pokusavajuci da dodjem do Nihlathaka u onim hodnicima. Ili mozda da idem na Summoner-a i Countess i nabavim nekoliko njihovih kljuceva pa ih posle zamenim na BNetu za ovaj koji nedostaje od Nihlathaka za portal?

Pozdrav!

Prilozi

• key of hate.bmp
    43.7 KB · Pregleda: 97
update...

Nasao sam 4 kljuca do sad (Hate i Terror, po dva). Jos po jedan od oba i 3 Destruction-a pa... :-devil-:

Jel da ih cuvam ili da ih menjam za neke iteme? Vidim da su se neki "obogatili" na taj nacin za kratko vreme.

Nego dok sam danas igrao odjednom mi se pojavilo ovo obavestenje (slika).
Jel to neka nova fora??? Zasto ljudi prodaju SoJ prstenje trgovcima???

Prilozi

• Screenshot018.gif
    Screenshot018.gif
    91.3 KB · Pregleda: 108
Uuuu fora sa stone of jordan... Cuo sam za ovo da treba ko lud da prodajes, pa onda ima nesto da se desi?!?! Vidi na bnet-u, mozda ima neko objasnjenje... Koliko znam mislim da treba 9 da prodas, ali ovo nisam video jos uvek....

Vlada opet: :d

1. nisam uradio nista skoro, sinoc sam nasao dva komada ali evo jutros kazu novi Ladder (sezona) je na pomolu, u ponedeljak. Inace ja bi mogo solo da to uradim posto je Rale momak koji sve tamani na Europe realmu :smash: Nikako da se sretne sa Carlom del Ponte I da joj kaze neke stvari :eyebrows:

2. Najsazetiji opis kako da dodjes do novog unique predmeta Hammerdin je jedan paladinovih buildova

3. samo jedan za sve.

4. Sacekaj ladder reset pa cemo svi zajedno od 0 na Ladderu. Nista neradi do ponedeljka. Cuvaj sadasnje iteme (sadasnje Ladder (L) u ponedeljak se konvertuju u NonLadder (NL)) da ih posle trejdujes NL za L. cena pocetna ce biti 1/8 x NL = L (pocetna kad je mlad Ladder - otprilike)

5. SOJ se prodaje da bi se startovao “world event”. World event je dogadjaj samo na Bnetu I onda ti se pojavljuje Uber Diablo koji kada ga ubijes dobijas Annihilus (Anni). Sve o ovome
ovde

samo jedan unique novi ima u 1.11 (to je taj charm) procitaj ceo thread ovaj da vidis sta ima novo u 1.11

Vidite ovaj link. Ima "zanimljivih" stvari. ;)

Ja jos nisam probao jer nemam D2 instaliran na hard-u.

Ljudi, pojavilo se "ono" :) Samo guglajte ili javite na PM ako vam treba ;)

Pojavio se i "no cd patch" koji, za razliku od crack-ova, nije piraterija. Dotični patch možete naći na linku koji je Cwelle ostavio i težak je svega 18Kb... ;)
:wave:

Ljudi izvinjavam se za mali lapsus u vezi "onog", ali nije u pitanju "to" vec no-cd loader koji je legalan, a jedino ne znam ako radi...

Izvinte' ponovo!

Pozdrav! :wave:

Da li je neko primetio bug-ove u ovoj verziji ili je to do loader-a koji koristim? :smash:

@Dorry: Loader radi...

@Cwelle: Kakve bagove? Ja nisam primetio ništa kod single player ili TCP igranja.

Neznam sa single player ali u multi player-u sam primetio par. Najsmesniji mi je taj sto mi se ne trose kljucevi za otvaranje zakljucanih chest-ova :smash: .

To je bag jos iz prethodnih verzija.

Meni loader ne pokrece igru :(

Vrh Dno