Šta je novo?

Diablo II, gde?

svetioničar

Slavan
Učlanjen(a)
12.02.2008
Poena
302
Moze li me neko dati informaciju gde bih mogao kupiti, nabaviti, narezati... igricu DIABLO II ?
Verujem da oni koji su je igrali znaju da je prilicno stara - nekih 7-8 godina, ali mi je stalo da je imam u svojoj kolekciji. (mislim da se sastoji od 3 CD-a)

Hvala unapred

uvoznik i distrbuter je computerland a ja sam svoj originalni primerak poručio u piramidi na sajmu,cena je tada bila 1400din za Diablo 2 i LOD (4 cd-a)...

Mislim da sam video baš Diablo II da se prodaje u nekom od megamarketa, e sad da li je Ideja,Tempo ili Merkur nisam siguran...

Ima i u Platou

pun internet torrent-a, mislim da sam video linkove i za rapidshare.

a ako ocesh original (mada je battleground odavno mrtav, ne znam shta ce ti) onda uradi kako ti reche tomasbg.

note - prvi u srbiji sam imao save lika sa Immortal king kompletom, prvi sam izbunario bull katos za varvarina (komplet od dva macha), ubio sam mephisto-a bar 20.000 puta u zivotu, i imao sam needitovanog varvarina 99 level. mislim da niko nije imao 99 level u srbiji, bar tad od ljudi sa kojima sam chat-ovao i komentarisao diablo2.

ko hoce totalno novi dozivljaj sa diablo 2 igrom, neka nadje mod - eastern sun. haos dobar mod za diablo 2 LOD, i neverovatno veliki broj novih itema, kompleta i stvari koej se pre nisu koristile u igri.

ja sam napravio "diablo collection" i custom cover za njega, pa kome treba:

Prilozi

• Diablo collection.webp
    Diablo collection.webp
    306.5 KB · Pregleda: 67
(mada je battleground odavno mrtav, ne znam shta ce ti).

ne znam odakle ti ta informacija kad je nova ladder sezona pocela pre 4-5 meseci i igra se vec uveliko,ako nemas original onda nemoj da izmisljas toplu vodu. KAd bi ti samo znamo koliko ljudi igra samo iz Beograda D2 na bnetu a kamoli iz cele srbije...

A kamoli iz sveta...

Sta ti je bre Igoritza, sto si toliko negtivan?

pa nisam negativan, jednostavno - diablo je zastareo. i kako rekoh - jedini uzitak u igri su Mod-ovi, pogotovo eastern sun. veruj mi, znam, igrao sam diablo kao ******, recepti po kojima sam sklapao rune u horodric cube-u nemaju brate ni na netu .. a shto se tice BG-a, to sad igraju samo nerdovi, jer je ostatak onlajn komjunitija preshao na WoW, i sada chekaju Warhammer ..

bane vejderu, nemo da me trujesh po forumu, ako ne napomenesh da se znamo od lane. i jeste zastareo, niko nije rekao da je losh, vec da je star.

pa nisam negativan, jednostavno - diablo je zastareo. i kako rekoh - jedini uzitak u igri su Mod-ovi, pogotovo eastern sun. veruj mi, znam, igrao sam diablo kao ******, recepti po kojima sam sklapao rune u horodric cube-u nemaju brate ni na netu .. a shto se tice BG-a, to sad igraju samo nerdovi, jer je ostatak onlajn komjunitija preshao na WoW, i sada chekaju Warhammer ..

Diablo jeste zastareo ali moras svatiti da je wow nastao od diabla i nema nista svoje,znaci wow je preslikan iz diabla,nasminkan i kao 3d je. A za komjuniti nemoj da izmisljas rupu na saksiji. Nerdovi su oni sto ne cene diablo.

To sad igraju samo nerdovi, jer je ostatak onlajn komjunitija preshao na WoW, i sada chekaju Warhammer ..

Ne lupaj. Upravo je obrnuto, oni koji nemaju zivot igraju WOW po ceo dan i posvecuju mu se... Sa Diablom situacija nije takva! Igras sat-dva dnevno i fino...

***, zadnji put kad sam bio u Tempu i kupovao Gothic 3 video sam jedan čitav mali džumbus Diableva😀

Chicha teshko da ce Funcom moci da konkurishe Blizzard + activision sa jedne, i EA sa druge strane ... predvidjam katastrofu za konana

Nazad
Vrh Dno