Šta je novo?

Diablo ]I[

za to cemo da se nacekamo

Ma nije problem cekati; samo da se to pojavi!!!

ovaj, to što si rekao je u direktnoj suprotnosti...

To dok se pojavi ima da se načekamo!

bolje da spremaju starcraft.... ili nije...

Poslednja izmena:
Ma najbolje da spremaju warcraft 4...pusti snovi ali nista manje slatki :)

Potpuno je bezveze da otvaramo topik za svaku glasinu. Ima ih tona i tek će ih biti.
Kada je u pitanju Warcraft, verovatno takvih igara više neće biti. Niti Starcrafta. Nisu oni blesavi da se petljaju sa takvim igrama kad su videli kolika je zarada od Wowa. Mogu samo da prave igre sa sličnom tematikom orijentisane ka online igri. Npr. neki mmorpg u Diablo okruženju...

Čuo sam ja negde da će do 2009 da naprave ili World of Diablo ili World of Starcraft.

hmm, pa ko je ostao... mrtvi su i diablo i mephisto i baal

Warcraft je i dalje veoma popularan u multiplayeru tako da za nastavkom nemaju nikakve potrebe.

Potpuno je bezveze da otvaramo topik za svaku glasinu. Ima ih tona i tek će ih biti.
Kada je u pitanju Warcraft, verovatno takvih igara više neće biti. Niti Starcrafta. Nisu oni blesavi da se petljaju sa takvim igrama kad su videli kolika je zarada od Wowa. Mogu samo da prave igre sa sličnom tematikom orijentisane ka online igri. Npr. neki mmorpg u Diablo okruženju...
skroz nisi u pravu, Blizz je vishe puta izjavio da se nece orijentisati na MMORPG-ove, i da je naslednik starcrafta izvestan, bice najava sledece godine

Hm da ali je Tyrael postao zao :-devil-:
Ma izvuci ce nesto oni iz tih prica sto pisu u Diablo univerzumu. Ma bilo kakav nastavak bi bio pun pogodak, mozda u vremenu nesto pre keca ili izmedju keca i dvojke.
Mogucnosti su neogranicene.
@HL1015
To sto si cuo je verovatno bila prvoaprilska sala na GameSpot sajtu gde su na top listu ocekivanih igara zakacili World of Starcraft. Mada kako im je krenulo sa WoW-om ne bih se zacudio. Mada bilo bi glupo da sami sebi prave konkurenciju, zar ne?
Mozda kad se stisaju strasti oko WoW-a.

pa mogli bi da pregrade izmedju dva onlymultiplayer naslova nesto single :) starcraft :D a ne mora starcraft moze nesto bez orkova i magija :)

Samo da D3 ne bude neki fps... :) ... i da se ne placa kao WoW svakog meseca (malo verovatno)... i da na bnetu ne preovladjuju 13-godisnji klinci koji znaju samo par reci da napisu (noob, pwnd, pkpkpk, gimme free, u ez, fu...), duperi i cheateri.

Ma ja bio bih zadovoljan i da je kao D2 samo sa boljom rezolucijom i malo vise actova. Navikao sam na whirlwind. :)

Budemo videli...

Poslednja izmena:
Stvarno ako od diabla ne naprave neki mmorpg nema svrhe ovako igra na diablo foru ima gomila i sta oni tu mogu novo da naprave?

Starcraft bi s druge strane bio cool.

Kobna greska izdavaca... pobili smo sve negativce.:D

Valjda ce trojku da baziraju na Kineskim boznastvima, oni imaju manje bozanstvo za sve... Bog kise, Bog munje, Bog vetra, Bog kisnih glista i bastenskih ukrasa....

E bas bih `teo da sabijem ovog Boga kisnih glista nazad u zemlju :D ....

Nikad ne pogledam datum... :S:

Ko god je igrao Warcraft zna da priča nikada ne može da prestane. Može da se obesmisli, ali da nestane - jok. Uvek će se naći neko užasno još prastarije zlo, junaci će se prebaciti u antiheroje, moći će da se ide na foru neke nove invazije, nekog novog rata itd. Barem Blizzardu toga ne manjka. Uostalom, i sam kraj Diabla 2 exp. je bio takav da Tirijel zabada mač u kapiju sa porukom "nakon ovoga će se svet promeniti, ali ni ja ne znam kako"...mogu da naprave Diablo i u sadašnjem okruženju sa obrazloženjem da se na taj način promenio svet, ništa me ne bi čudilo...

Mada, kako se pravi priča, ništa me ne čudi. Naravno da će prvo sve drugo da završe a onda nešto da odvale na brzaka sa sve tupavijim obrazloženjima.

Poslednja izmena:
wow dib 3... ako to bude dajem otkaz dok ne obrnem :D

najjaca igra ikada...

kakav wow..

Vrh Dno