Šta je novo?

Diablo game fans... enter!

Po vama najbolji lik u igri je... Zbog cega?

• Barbarian

Glasovi: 1 16.7%
  • Paladin

Glasovi: 2 33.3%
  • Amazon

Glasovi: 2 33.3%
  • Sorceress

Glasovi: 0 0.0%
  • Assassin

Glasovi: 1 16.7%
  • Necromancer/Druid

Glasovi: 0 0.0%

• Ukupno glasača
    6
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

][V][ATRIX™

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2001
Poena
679
Postujte svoja iskustva o prvom i drugom delu... ko je koliko puta obrnuo na kom nivuo tezine.... ko je imao neke xtra jake iteme... multiplayer iskustva... Da li ste legal.. cheater... sve zanimljivosti!
Zasto gotivite igru...? Moze li neki FRP da zameni dib-a...?
Koji ste najveci nivo lika dostigli....
Ja sam 87 u Diablo II : Lord Of Destruction....
Sa Barbarianom..... ;)

:wave; ;) :wave;
(D)

P.S. Necromanser i Druid su pod istom opcijom jer ne mogu svi likovi da stanu (max. polla je 6 unosa)

Premda sam imao tesku odluku da napravim koga staviti u istu grupu.. mozda sam pogresio... al sad sta je tu je.

;)

Voted for Strength

Evo ja sam glasao za mog apsolutnog favorita... Barbarian offcourse....

Zasto? Snaga, izdrzljivost, strah i trepet kad ga neprijatelj samo pogleda ... sa sekirom rula. Leap attack je mozda njegov najbolji skill.....
;) (D) :wave;

Re: Voted for Strength

Iskulirajte malo sa poll-ovima... razmislite dva puta pre nego sto istog postavite. Nije poenta postavljati poll za ono sto zanima mali broj ljudi (tipa "Jel bolja ova ili ona pesma" i sl.). Znaci, samo bas interesantna pitanja oko kojih se svakodnevno raspravlja (pa i ona tipa "AMD vs. Intel" i "ATI vs NV" ukoliko su pitanja pravilno interpretirana)... ukoliko se sa poll-ovima pretera, definitivno ce ta mogucnost biti uskracena "obicnim" posetiocima sto svakako nije cilj.
Toliko i pozdrav:)

Da bre....i josh zagadjuje ovu konfu tim ikonicama aka chovechuljcima i kling klang efektima :)))

hm....

Ne vidim razlog tolikog dizanja prasine oko mog polla .. mislim da je veoma prikladan jer ipak je Diablo igra koju veliki broj ljudi voli.. pocev od prvog dela...
U redu, ako cemo ovde da postujemo ono sto se samo moderadorima svidja OK... ali mislim da je forum kreiran za siroki auditorijum....
Nisam znao da smajliji nekima tOliko smetaju.. OK, trudicu se da ih stavljam manje od sada...

:) FX boom ;)

Re: hm....

Ne moras ti mene da poslusas. Stavljaj poll-ove kako oces pa ce isti biti ukinuti... to se vec jednom desilo (sad su enable-ovani samo zato sto je verzija foruma "updateovana"). Imao sam samo nameru da tebe i ostale posetioce upozorim, kakvo dizanje prasine???
Pozdrav:)

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Postujte svoja iskustva o prvom i drugom delu... ko je koliko puta obrnuo na kom nivuo tezine.... ko je imao neke xtra jake iteme... multiplayer iskustva... Da li ste legal.. cheater... sve zanimljivosti!
Zasto gotivite igru...? Moze li neki FRP da zameni dib-a...?
Koji ste najveci nivo lika dostigli....
Ja sam 87 u Diablo II : Lord Of Destruction....
Sa Barbarianom..... ;)

:wave; ;) :wave;
(D)

P.S. Necromanser i Druid su pod istom opcijom jer ne mogu svi likovi da stanu (max. polla je 6 unosa)

Premda sam imao tesku odluku da napravim koga staviti u istu grupu.. mozda sam pogresio... al sad sta je tu je.

;)

Kad smo vec kod toga, moze neki hintovi kako da se
predje Diablo sa Necromancerom i Druidom, sta razvijati.
Uzgred, jel ima neko programche koje omogucava da se
rasporedjuju skill-ovi?
Pozdrav.

Re: hm....

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Ne vidim razlog tolikog dizanja prasine oko mog polla .. mislim da je veoma prikladan jer ipak je Diablo igra koju veliki broj ljudi voli.. pocev od prvog dela...
U redu, ako cemo ovde da postujemo ono sto se samo moderadorima svidja OK...

Pa ovako, moderatori su (provereno) jednakiji od ostalih, pa kad dodjes u sukob sa njima ili ne mora sukob, moze i neka nesuglasica imas dve opcije:
1. Da se popi*kas sa njima i budes banovan sa foruma
2. Lepo ugasis taj IE (ili sta vec koristis) i vratis se na forum posle 2 nedelje (i postujes slican ovakav post :mad: )

Khm, u cemu je problem ovde? Btw, Sorceress je ubedljivo najbolji karakter...

Diablo II LOD je za mene najbolja igra. Kraj priče.

Sad, što se tiče najboljeg lika, ne znam, uglavnom sam sa svima stigao do Hell težine, dotle mi je Druid bio extra, ali na Hell nivou sam se zakopao sa njim, tako da je glas broj jedan za Barbariana, pa slede Paladin i odmah iza njih je Druid.
Pozdrav

pol je skroz na mestu, a ja bih dodao jos i moju zelju da se u bliskoj buducnosti cela games soba podeli na zanrove igara i jos koji misc. em radi lakse kontrole od strane moderatora, em da se novajlije i ostali znaju snaci i postovati gde sta treba!!!
manje bi bilo djubreta ;)
Druid rules, mozda ne u Diablu ali u D&D obozavam ovu klasu ;)

@Omnik, zasto si navalio na coveka? Meni se poll licno bas svidja. I zasto ukidati?

Moj favorit je Paladin. Maks nivo 83. Posle me je smoooorilo :( Zasto? Zato sto moze da koristi SVE a ne da specijalizira za jednu stvar. Charge je bulja-i-po zajedno sa nekim besnim lance-om ili sekirom; a skiptar + holy shield (tower klasa) sa increased Block speed) za svaki dan ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno