Nadjoh u kovcegu Mask of Jaram level 59. Posluzice dok ne padne level 70. Skilove sam napakovao kao kod tebe i to je to sad. Jos mi svi gemovi nisu max ali radim na tome.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zarkusi-2273/hero/52013587
kraftaj i aughild cheast i shouldere kao kod mene braceri vec imas treba ti 3set bonus (gledaj da statse dobijes kao kod mene)
Jeram masku gledas isto sto pre da naabcis lvl 70 verziju
zarolaj 15% zombie dog dmg na mojo , cheast i shouldere (veoma bitno)
makni vitu i dijamant iz cheast sve int stavi
tail man finger ostavi kljucni deo je builda ali drugi prsten vidi da nadjes stone of jordan sa poison (dok ne nabacis SoJ , Unity moze da posluzi)
za pantalone poison Swamp Land Waders kao kod mene nabaci (nije tesko dobiti ih kod kadale)
belt je najbolji witching hour al se dobija tesko najbolja alternativa je harington belt daje ti do 135% vec dmg svaki put kad prevrnes les/kamen ili otvoris kutiju, veoma koristan belt
kao cizme trebaju ti ice climbers dok ih ne nabavis nabaci ilusionary boots ( one da mozes prolazis kroz mobove) iz A2 bounty vrece, takodje lako doci do njih
glovsi ti trebaju pod hitno taskerice al to je veoma tesko nabaviti tako da do tada vidi da nosis bilo koje ili kraftaj 2 seta cain cizme i gloves i nosi to dobices AS bonus
offhand tj mojo treba ti unkarpian serpent (one 3 zmije) zbog dmg reduction od kera
a ko oruzje bis je Kukry al se tesko dobija do tada mozes nositi Rheno Flyer koji se lakse dobija (kad nabacis Rheno Flyer stavi exploding toads tj prvu runu na zabe umesto rain of toads)
sto pre nabaci sokete na amulet i prstenje i nabaci 3 bitna legendary gema to su 1.Enforcer 2. Bane of Traped 3. Bane of Powerfull mada ovaj treci powerfull mozes zamenis i sa Toxin po zelji
al vidi da sva 3 dignes bar na 25 ( sto nije tesko uospte ako imas grupu) pre engo sto ih pochnjes koristis