Šta je novo?

Diablo 3

Da samo sto taj garantovano korsti neki macro u igri, jer obrati paznju na to kako mu se krece kursor kada klika po zemlji. Znaci nema sanse da tako moze da sam klika preko misa nego je upitanju neki macro a cim ima to garantovano da ima onda za ono kada udari jedanput levi klik da se prikazuje kao 2x ili vise rapidfire ili kako se vec zove to.

nije macro.

6oR2pXs.png

edit: sad se vidi post

Poslednja izmena:
Nije uopste zanimljivo.

Pretvorilo se u ko moze da nadje bolju rupu u mehanici ili balansu igre i stigne dalje. Ali, uvek je tako zar ne? Path of least resistance.

ako je za wd najbolji po meni je poison hound build

pogledaj moj PoisonIvy lik i na po tome sklopi build

i prvi item koji svaki wd mora da ima je Mask of Jeram voodo maska tako da kreni od toga

Nadjoh u kovcegu Mask of Jaram level 59. Posluzice dok ne padne level 70. Skilove sam napakovao kao kod tebe i to je to sad. Jos mi svi gemovi nisu max ali radim na tome.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zarkusi-2273/hero/52013587

kraftaj i aughild cheast i shouldere kao kod mene braceri vec imas treba ti 3set bonus (gledaj da statse dobijes kao kod mene)

Jeram masku gledas isto sto pre da naabcis lvl 70 verziju

zarolaj 15% zombie dog dmg na mojo , cheast i shouldere (veoma bitno)

makni vitu i dijamant iz cheast sve int stavi

tail man finger ostavi kljucni deo je builda ali drugi prsten vidi da nadjes stone of jordan sa poison (dok ne nabacis SoJ , Unity moze da posluzi)

za pantalone poison Swamp Land Waders kao kod mene nabaci (nije tesko dobiti ih kod kadale)

belt je najbolji witching hour al se dobija tesko najbolja alternativa je harington belt daje ti do 135% vec dmg svaki put kad prevrnes les/kamen ili otvoris kutiju, veoma koristan belt

kao cizme trebaju ti ice climbers dok ih ne nabavis nabaci ilusionary boots ( one da mozes prolazis kroz mobove) iz A2 bounty vrece, takodje lako doci do njih

glovsi ti trebaju pod hitno taskerice al to je veoma tesko nabaviti tako da do tada vidi da nosis bilo koje ili kraftaj 2 seta cain cizme i gloves i nosi to dobices AS bonus

offhand tj mojo treba ti unkarpian serpent (one 3 zmije) zbog dmg reduction od kera

a ko oruzje bis je Kukry al se tesko dobija do tada mozes nositi Rheno Flyer koji se lakse dobija (kad nabacis Rheno Flyer stavi exploding toads tj prvu runu na zabe umesto rain of toads)

sto pre nabaci sokete na amulet i prstenje i nabaci 3 bitna legendary gema to su 1.Enforcer 2. Bane of Traped 3. Bane of Powerfull mada ovaj treci powerfull mozes zamenis i sa Toxin po zelji

al vidi da sva 3 dignes bar na 25 ( sto nije tesko uospte ako imas grupu) pre engo sto ih pochnjes koristis

Poslednja izmena:
Hvala, na opsirnom i detaljnom "uputstvu", vec sam ga odstampao.

Polovina stvari koje si mi nabrojao su vec dolazile a ja ih unistavao jer sam se vodio sasvim nekom drugom, ocigledno pogresnom, logikom.

ako sve uklopis kao kod mene videces kritove preko 300+ mill od kera samo , fetishi od skila ovih 7 udarace oko 70/80 mill a ovih 10 sto spavnas od pasiva udarace oko 30/40/50

Imam par pitanja. Imam 2 lika iz vanilla diabla 3(barb 60 I wiz 51) na koji diff da ih vodim, koji chapter da krenem I tako to? Ima li neko predlog za buildove(barb je bio swrod n board I kasnije HotA sa Skorn? Ima li neko predlog za brzo budzenje likova?

Imam par pitanja. Imam 2 lika iz vanilla diabla 3(barb 60 I wiz 51) na koji diff da ih vodim, koji chapter da krenem I tako to? Ima li neko predlog za buildove(barb je bio swrod n board I kasnije HotA sa Skorn? Ima li neko predlog za brzo budzenje likova?

https://www.g2a.com/weeklysale?adid=315_weekly_3_20141219&id=2&utm_source=FB&utm_medium=ADS&utm_campaign=315_weekly_3_20141219

Od ovo tesko da ce RoS da bude jeftiniji. Zato pozuri ako te zanima jer svako malo objave da je neka igra rasprodata.

Ama imam RoS, pa vas pitam kako da krenem da igram odatle.

pa predji onda a5 da bi odkljucao adventure mod na onaj dif na koji mozes komotno da igras

Pozz svima..predlog za opremu Monk-a 67lvl sam, drugar mi predlozio da obrcem igru dok ne budem 70lvl

da, na lvl 70 pocinje igra

Pa koji build za pocetnike, tj sveze sedamdesetice, koji build najmanje trazi gear(barb mi treba), ne znam sta je toliko tesko pitanje? Isto tako, koji diff bi trebalo da mogu komotno da igram, dosta toga se promenilo, a dosta toga sam I pozaboravljao, dajte pomognite? Jel I dalje isto vazi onaj fazon da kad budzis lika predjes na najmanjoj tezini, pa kad predjes podignes tezinu I tako sve do hell(ili kako se ovde vec zove predzadnja tezina) gde bi trebalo da dobijes max lvl I predjes na max tezinu?

Pa koji build za pocetnike, tj sveze sedamdesetice, koji build najmanje trazi gear(barb mi treba), ne znam sta je toliko tesko pitanje? Isto tako, koji diff bi trebalo da mogu komotno da igram, dosta toga se promenilo, a dosta toga sam I pozaboravljao, dajte pomognite? Jel I dalje isto vazi onaj fazon da kad budzis lika predjes na najmanjoj tezini, pa kad predjes podignes tezinu I tako sve do hell(ili kako se ovde vec zove predzadnja tezina) gde bi trebalo da dobijes max lvl I predjes na max tezinu?

nije tesko pitanje samo kako da ti kazem build kad ne postoji ni jedan za sveze 70 bez geara

koristis sta imas od gear i skilove koje oces kao i svi ostali dok ne sakupe neki gear

i u vanili nisi mogao igras WW barba bez odrednjene iteme/statse pa se i tada igralo bilo kakav solokomponovani build dok se ne sakupi gear

gledas sta ti padne, gledas koji elemental damage imas na opremi, tako skillove podesis da to iskoristis i igras dok ti ne padnu set itemi koji traze odredjene skillove. tada zamenis skillove i trazis bolje set iteme od trenutnih.

Community buff je aktivan, +100% exp. gain do ponedeljka.

gz :)

Da li još uvek traje PTR i zna li se kada će patch?

radi tako sto ih dot-uje (damage over time) pa im polako pada hp bez da ih sam bijes

a secondary mu je jasan radices 10% vise dmg na svakog ko je pod uticajem dot-a

Bas cu da obratim paznju ali nisam siguran da funkcionise

Inace danima vec padaju jedne te iste stvari i nista korisno.

Ne znam da li bi mozda lakse dobio MAsk Of Jeram level 70 kad bi ovu unistio?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno