Šta je novo?

Diablo 3

Da ne listam internet, gde sada skupljam ključeve za portal (Hellfire ring i amulet level 70) i na kojim težinama?

act1: fields of misery
act2: dahlgur oasis
act3: stonefront
act4: the silver spire level 1

na torment 6

illidan i ostali, evo moj battletag (NooiSy#2602) pa ko moze da me doda da mi objasni par stvari kada ima malko viska vremena u igrici. :)
hvala!

moze li neko da udje u game na ptr?

stoji tako, niti se smanjuje timer, nista...

Prilozi

• Screenshot062.jpg
    Screenshot062.jpg
    235.4 KB · Pregleda: 119
Jesi li upao? Ja čekam već 40-ak minuta.

batalio... ima neki buff, gledao stream samo padaju legendary

edit: 54min queue

Poslednja izmena:
batalio... ima neki buff, gledao stream samo padaju legendary

edit: 54min queue

Da ima buff ali na sesaon, ne vidim kakve veze ima toliko cekanje na obicnome igranju. Kontam da je jedan server upitanju ali da je bas tolika guzva to je neverovatno. Evo sada pokusavam da kreiram igru da sam igram i nema sanse da udje.

***e koji buff :D jedan rift jedno 100 legs :D ancient items su sick

Prilozi

• Screenshot064.jpg
    Screenshot064.jpg
    396.6 KB · Pregleda: 134
  • Screenshot073.jpg
    Screenshot073.jpg
    270.1 KB · Pregleda: 125
Koliko traje prosecan ulazak u PTR ?... Estimated Wait 2h 41min !!! i jos mi dodaje vreme! Probao sinoc, rekoh 'ajd guzva je, sutra cu. Probam sad, opet isto

izaberi torment 5 ili 4. ja sam juce igrao torment 5, nekih 1000 legs je palo sve ukupno

Aha, znaci to je resenje...probao sam T5 i sad daje 51min ...pa nije lose :d hvala illidan;)

meni je 50 minutes :D

edit: damn 51 min :d

Poslednja izmena:
ancient weapon ce biti must :)

kridershot_a.png

ako neko hoce na ptr, open mi je game, pa moze upasti :)

heh, ovi ancient ajtemi nagoveštavaju da postojeća oprema može kompletno da bude zamenjena u 2.1.2?

ne,mora da se grinda :)

Opremio sam Cruza veoma brzo (oko 22 sata), i iako kida u mass encounteru malo mu slabije idu 1na1 borbe. Mozda da nadjem 3 ray flail i da menjam u borbi 1v1. Shotgun mode.
Mada je veoma dosadno igrati crusadera na ovaj nacin. Veoma brzo sam se vratio svom wd-u, dinamicnije i zanimljivije, i svakako cuva desni klik XD

Prilozi

• Screenshot019.jpg
    Screenshot019.jpg
    828.1 KB · Pregleda: 144
Ja bih ti preporučio Phalanx - Stampede build jer je, u ovom trenutku, najefikasniji. Potrebnu opremu možeš naći relativno brzo. ;)

Lep build. Imam sav gear osim lvlovanog Gogok gema i Furnace-a XD
Probace se

Eto, uživancija. :)

Inače, Gogok of Swiftness nije moranje... Dokle god dostižeš CDR od 56%, naravno. Ja koristim Bane of the Powerful, Bane of the Trapped i Pain Enhancer.

Napokon su dodali zvučna obaveštenja u Battle.net app, potrebno je da ih aktivirate:

ID5GpoC.jpg

Prilozi

• ID5GpoC.jpg
    ID5GpoC.jpg
    38.1 KB · Pregleda: 71
Ima li neko neki build za barba, a da nije furious charge? Dosadan je do bola.....

Dodajte i mene: Zarkusi#2273

Da li postoji neka informacija u vezi sa datumom pokretanja sezone 2 u d3?

spominjao se kraj decembra, ali mislim da nema nista precizno

rekli su da ce abr mesec dana unapred najave kraj sezone 1

znaci kad tek najave kraj sezone1 pach ce 30 dana od tada :d

imo nekad u februaru i pach i s2

to je na PTR

Nazad
Vrh Dno