Šta je novo?

Diablo 3

Jel može bre taj poziv za guild? :)
ProudHeart#2454

moze :)

Levelujem DHa danas, i moram reci da je ono pa vjerovatno najbolja klasa za levelovanje 60-70. Da se odmah ogradim, nisam probao crusadera, a izgleda i on imba.

Sa sasvim prosjecnom opremom, cak i losom, uz Cluster i Hungering arrow se sve zavrsava. Uz to eto da pomaze turrent sa homing mislz, i pasivna za 100% veci dmg turretu. Odlicna klasa

Levelujem DHa danas, i moram reci da je ono pa vjerovatno najbolja klasa za levelovanje 60-70. Da se odmah ogradim, nisam probao crusadera, a izgleda i on imba.

Sa sasvim prosjecnom opremom, cak i losom, uz Cluster i Hungering arrow se sve zavrsava. Uz to eto da pomaze turrent sa homing mislz, i pasivna za 100% veci dmg turretu. Odlicna klasa

cek da vidis tek sa full maruder set samo postavljas sentry i setas okolo, kako bi Milisav rekao penzionerski build :p

penzionerski build dok ne nelatis na jailer/waller/frozen/thunder elitu :D

btw pade mi juce drugi calamity od pocetka igre :) ostavicu ga za 2.1.0 i onaj leg gift sto busi rupice :)

tamo u septembru :)

evo jedan fun build http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#hfUYdk!hWeg!cYcbcb umesto sprinta mozete staviti bilo sta,ja zbog grupe da trcimo kroz riftove :)

imam 91%fire dmg,spam hota build me mnogo smorio (imam ik set) a eq set za sad imam helm/sholdere mada bi vise voleo da mi dropa raekor set itemi (imam samo patofne).

nema nista bolje za sada za barba osim EQ build sad but true

reakor ne valja bar u ovoj verziji igre jedino u 2.1 ako lici na nesto

imam dovoljno reakor dela za 5 set bonus + 4 setIk set bonus

i pod tim set up-om jedina opcija je lighting dmg% da se stacka

al nema tu dmg-a , imas prezivljavanje zbog 4set ik bonus i runu na ancients za 50% manji dmg al nije to to kad im golicas DaMu samo

za sada na barba nista ne moze se kaci sa eq fire build po dmg output

Poslednja izmena:
Ja nema sanse da igram samo Leap Q barba, morao sam da ubacim HotA preko CotA sto generisu fury... jeste mozda malo manji damage nego pure EQ build, ali se ne osecam beskorisno dok je Leap na CD.

Za manji T mi je ekstra zabavan EQ + Fire CotA + WW, na zalost danas retko ko igra lower T just for fun.

Ima lepih novina u 2.1, samo ima jos da se ceka :)

Jedno pitanje, Gde se sad moze naci Diablo 3, i po kojoj ceni.. Ocu da ga kupim da se malo igram :)

Pogledaj na Kinguin-u takođe, možda prođeš jeftinije.

Super, hvala inforamacijama, reko bolje da pitam jer sam video po oglasima da prodaju a verovatno je ima vise servera pa je u tome caka.. predpostavljam.. ?? Koliko sam upoznat da je prvi Batlle net?
Jer da bi znao sta uzeti da nebude podvale.. Hvala.. Na pomoci..:)

key je global, a imas NA, EU i Asia server. pretpostavljam da ces igrati na EU serveru

Taman ako sad uzmes, mozes da pocnes seasonal karaktera (sezone pocinju sad sa novim patchem koji se ceka).
Ionako se krece od nule, pa eto da znas.

Jer moram imati oba , ili moze samo sa Diablom 3.. Cisto da znam :)

Ne moras,ali to ti je kao da imas auto bez tockova!Mozes da sedis u njemu vrtis volan i stiskas gas,ali nigde neces otici!
RoS(ekspanzija) ti daje sasvim novu igru u odnosu na D3 vanillu!

Poslednja izmena:
sigurno je za kupovinu.

sa ekspanzijom dobijas dosta stvari bitnih za gameplay. level cap je povecan sa 60 na 70, samim tim i novi jaci itemi i monsteri. imas ceo jedan act dodat (novi bossovi) novi char i mystic, artisan koji sluzi za enchant statsa na itemima (najbitnija stavka zasto uzeti ekspanziju)

Može li malo objašnjenje, nisam upućen?

Ko sad uzima, naravno da je jedina prava opcija D3+RoS. Ko razmislja da uzme samo D3, bolje iskreno da preskoci.

Uskoro izlazi 2.1 patch u kome ce biti uvedene sezone. Ko sad prvi put igra najbolje da krene sezonu, a do tada eventualno izleveluje svaku klasu i vidi koja mu prija.
U sezonama se krece od nule, svi ce biti ravnopravni.

Izgleda da je RoS-u bio mnogo kraci vek trajanja od vanile. Brzo se ljudi smorili. Pitanje je koliko ce sezone izvuci stvar, cini mi se da ce to i dalje drzati samo najzagrizenije igrace.

Nazad
Vrh Dno