Šta je novo?

Diablo 3

ma znam. samo mi cudno da i to rade, ne razumem cemu to...

ma znam. samo mi cudno da i to rade, ne razumem cemu to...
Valjda im je dosadno pa ne znaju sta ce od sebe,vazno je da se nesto obrce!

Vecina D2 ekonomije se zasnivalo na gemovima. Osim toga, gemovi su jedna sigurna stvar sto se jos uvek prodaje na AH.

jedino sto u ros na lvl 70 padaju markizi koji su takodje boa :)

Pa i 61 rare je bolji od 90% stvari sto ima na AH, ali stvari se jos uvek prodaju, posebno legacy legendaries.

Pa iskreno u beti mi je dropalo minimum 50 rareova, nikad nijedan bolji od trenutnih lvl 60 itema

Oces da kazes da ce sadasnji rare itemi biti dostojni lvl 70rare? Nebih rekao...

Poslednja izmena:
Ne rare, legendary i poneki craftani rare. Igrao i vidio situaciju, a nemoguce da je samo meni tako

Nznm... Po nekim itemima koji sam video i po gemovima koji ce se koristiti rekao bih da su statovi na itemima povecani duplo.

Jel vam rade serveri? Ja nmgu da se ulogujem...

Poslednja izmena:
Izgleda da u periodu od 17h pa do 24h latency se povecava hronicno, vec danima ... kako je kod vas ?

Nekoliko večeri sam primetio da ide preko 200, veoma loše za igranje i ugasim ubrzo. Ali gledam da mnogi igraju i ne žale se ili nemaju takve probleme, i stranci i iz klana.

Meni je trenutno na 220, ali kao i da ima packet loss. Katastrofalno danas.

Poslednja izmena:
craft lvl 60 weapons sada rolla ispravne damage vrednosti

hollow defenders plan skocio na 185mil

edit: i mozes prodavati diamond gems na AH

Poslednja izmena:
palo malopre :D

Prilozi

• Screenshot016.jpg
    Screenshot016.jpg
    604 KB · Pregleda: 126
jedva cekam da prorade serveri da kraftujem hollowed oruzija :)

kao sredili ih, modz sinoc craftao i sve je i dalje junk

Dobio sam i ja hollow defenders plan, šta mi je bolje činiti? Da ga prodam ili da ga naučim?

Dobio sam i ja hollow defenders plan, šta mi je bolje činiti? Da ga prodam ili da ga naučim?
ako imas malo zlata prodaj, ako imas dosta (1b) onda izuci pa craftaj, da malo nabudzis dps do izlaska RoS
ako ne kupujes RoS onda izuci i craftaj

Jel nekome krenuo da se skdia update? Pitam jer kod mene nema nista a nisam ni do sada bio tu pa nemam pojma o cemu se radi.

Vrh Dno