Šta je novo?

Diablo 3

sexy stiklice :)

@Kakashi kreiraj novog karaktera na EU i igraj self found, trebalo bi da bude zanimljivo. :)

EDIT: Kakav je ovo update prošao jutros i eula?

Poslednja izmena:
pa da budu sigurni da si saglasan :)

to u ekspanziji, mozda

i danas lep drop :d

4Yvqi1M.png

vec dve nedelje...

laguje i pljuste paragon leveli :)

uzas je !
po nekad radi lepo, ali uglavnom je ogroman lag, spajkovi od po 2 sekunde.

I ovako manje igram, a da sam na hardcore ne bih upalio igru uopste.
Ja nisam neko ko puno kuka i zali se, i razumem da ce se u svakoj online igri povremeno javljati problemi... Ali da ovo traje 15-20 dana i da se resenje ne nazire ?!
Definitivno kad kupim Blizz igru, ocekujem visi standard bar sto se tice tehnikalija i bolju podrsku, ovo je sramota.

Ni ja ne razumem Blizzard, zašto nastavljaju da se ukopavaju pred izlazak RoS...

Koja li ce budala da im plati ekspanziju 40 evra da mi je znati.. Ovo je bruka i sramota

ja cu da im platim 40e (mada ce izgleda biti 30) jer mi je igra savrseno radila godinu ipo, i ne treba sad ici u krajnost zbog 2 nedelje laga..
ali se slazem da je sramota

i ja sam ta budala :)

Šta se onda bunite u vezi laga, možda nemaju molere i zidare da srede serverske sobe ali imaju marketing stratege koji su procenili da će i pored svega biti lude kupovine ekspanzije. :D

bunimo se zato sto je od 15.05.2012. sve radilo kao podmazano

Stigla literatura :)

imag3017.jpg

imag3019.jpg

ma i da radi savrseno, samo sramoti serijal. mozda kad izbace aukciju sledece god..

dobro de, prežvakali smo sve probleme ove igre, ja sam prvi najveći kritičar. ni jedna igra nije bez mane. ali svima nam je ova iga pružila sate i sate dobre zabave, pružila nam je nova poznanstva, super druženja, ja ću sigurno uzeti tu expanziju, a i do expanzije ću se vala naigrati žestoko. samo sad nešto nemam vremena. igra tek postaje interesantna kada se skupi gear za neki zanimljiv build i kada taj build u stvari radi. ja ne bih kršten gear skupio ni za 2 godine da nije ljudi sa foruma koji su mi pomogli, da ih ne imenujem po deseti put. a isto tako sam i sam puno pomagao ljudima da krenu, u tome je draž igre, druženje. je*eš lag. srediće ga, nek se nose u tri lepe i oni i serveri.

Vrh Dno