Šta je novo?

Diablo 3

CM wizz bez skripte je patnja, a sa skriptom uzivanje i najlaganiji farm koji postoji.
Ja sam bio protiv skripte do paragona 90+, pa kad je pocela ruka da boli reko za*bi :)

Svestan je i blizz ovoga, pa verujem da je sansa da neko bude banovan zbog najosnovnije skripte ravna nuli, ako i mogu uopste da je detektuju.

EDIT:
Ako stvarno imas samo apoc sa wanda, pod obavezno ili storm crow kao jeftino resenje (uzmi sa 5 crit ako nemas, ili sa 6 ako ima para), ili source sa apoc.
Razlika izmedju 9-10 apoc, i 18-20 je nebo i zemlja!

Spasao si me muke i patnje!Ovo je sad potpuno druga prica!Taman dok si mi objasnjavao sta treba da pokupujem puce mi net,evo sad je dosao u normalu!Hvala ti jos jednom!:wave:
javi kako ide kad budes presao as breakpoint 2.74 i probaj sa storm armor
edit: vidim sada imas apoc samo na wandu, zato i ide tesko
Javljam cim budem pokupovao novi gear sa unapredjenim apoc-om!Ja kada sam kupovao te stvari nisam ni znao sta se gleda,bilo mi je bitno da ima sto veci DPS i da prodjem sto jeftinije!(Ne)znanje se i placa!:D

Poslednja izmena:
CM wizz bez skripte je patnja, a sa skriptom uzivanje i najlaganiji farm koji postoji.

Meni je trenutno farm takav da brain dead zombie moze da igra umesto mene. Arkon, Mp1, Act I, samo drzim W da se krecem i drzim desni klik misa za laser. I tako sat vremena.

Ja juce hteo da igram malo i nađemo se ja, enu i freeman ... ali ono seklo ko ludo, za mene bilo neigrivo, jos sam igrao na lap-u koji nije neki krš ,ali ne radi baš naj na max. moram da smanjim sve.

Jednom u 2 meseca ocu malo da igram, igra serucka, izem im allways online DRM.

E zato ja vec dve nedelje i vise polako rasprodajem opremu na rmah i obrni okreni uze se nekih 80-tak eura a sigurno ce biti jos koji evric da kane. Da covek ne poveruje sta sve ljudi kupuju za prave pare, ali dobro njihov problem.

Someone on German forum did some research and the problem is the Europe Server host for Blizz in Sweden: Teila.se On their Website they say they had a fire in their main cable tunnels, and are reinstalling the infrastructure. More info there but all in Swedish.

ako je true

Gore serveri od toliko poubijanih demona!Samo da ne izgore i nasi junaci sa njima!

ljudi da li vredi uzimati ovu igru ?
ja gotivim ovaj tip (torchlight(1,2) , dungeonsiege 2, itd sam igrao i svidele su mi se) ali vidim da svi pisu da imaju neke probleme sa serverima

i ako bi uzimao diablo acc uzeo bi koriscen i na sta treba da pazim kad tako uzimam ? :D

bogami to je gadna stvar ti problemi sa serverom, ne znam da li bih ja kupovao igru sad kad se pokazalo da ima problema sa serverom. sumLJam da će ikad oni da reše to...

Sa servirima je sada sve u redu!To ti ne moze niko reci dali ce ti se svideti,ali ako te uvuce taj gameplay mislim da ces je igrati godinama!Ovde nas je ostala samo nekolicina koja igra od samog pocetka,ostali su odustali!Najbolje da probas onaj starter pack koji skines sa njihovog sajta i probas,ali ni to nije merodavno posto prava zabava krece od inferna!Najbinije od svega,barem meni,je to sa kakvom ekipom igras!

ma nisu sredili servere, nemoj da zezaš čoveka.

igra će ti zauvek lagovati i nikad nećeš moći da je igraš kako treba, ti strahovi od servera su zaista osnovani! ko je igrao do sada naigrao se, od sada će biti samo mučenje! FOREVER!!!

^
:D:p

nisam znao za taj starter pack sad cu da probam pa cu videti da li cu uzeti :D

inace ne slusaj ed-a kod njega je uvek neka teorija zavere :D,d3 je klasican h&s a ako volis kakve igre svidece ti se i ova

Starter pack ne govori mnogo, flow igre je mnogo sporiji na normalu, ionako možeš da igraš samo do Skeleton Kinga. Tek na infernu se vidi kakvo je stanje i kakva je igra ustvari.
Najbolje bi bilo da probaš starter pack pa da onda probaš d3 kod nekoga ko ga igra stvarno da vidiš koliko je igra brza (ili spora, zavisi ko kakvog karaktera ima) i da li ti se to sviđa da igraš iznova i iznova. Sve je isto, samo skilovi mogu da se menjaju i naravno je baš u tome i replay vrednost igre. Ja trenutno isprobavam neke suport buildove za monka, oduševljen sam.

Igra može da ti se smuči i dosadi - to jeste. Meni je sad super posle pauze od 6 meseci, baš se lepo zezam. Priča i runovi nisu toliko interesantni koliko su interesantni ljudi sa kojima igraš, zezaš se, priča preko skajpa, nekom padne ovo, nekom padne ono, ali u suštini se ceo d3 svodi na dobru zabavu sa ekipom sa kojom igraš.

i ako je ikako moguce uzmi nov nekoriscen cd key. lako moze neko da zatrazi od blizzarda svoj account nazad koji ti je prodao. dovoljno je da ima dokaz o vlasnistvu tipa licna karta i da ti ostanes bez svega, tj on dobije svoj nalog nazad.

i ako je ikako moguce uzmi nov nekoriscen cd key. lako moze neko da zatrazi od blizzarda svoj account nazad koji ti je prodao. dovoljno je da ima dokaz o vlasnistvu tipa licna karta i da ti ostanes bez svega, tj on dobije svoj nalog nazad.

Nema potrebe, ponudio sam mu ja moj nalog na prodaju pa ce mi se javi za par dana. A ja nemam nameru da se vise bakcem za D3 tako da nema potrebe da baca pare na nov nalog.

Nema potrebe, ponudio sam mu ja moj nalog na prodaju pa ce mi se javi za par dana. A ja nemam nameru da se vise bakcem za D3 tako da nema potrebe da baca pare na nov nalog.

A ko garantuje da se ti neces predomisliti za 3-4 meseca (kao sto vec jesi)?

Veliki je rizik kupovati korisceni nalog od nekog. Blizard je tu vrlo jednostavan. Originalnom vlasniku je dovoljno da posalje skeniran pasos/licnu kartu i covek ostane bez necega sto je platio...

aaand done... sto smo igrali igrali smo :D

A ko garantuje da se ti neces predomisliti za 3-4 meseca (kao sto vec jesi)?

Veliki je rizik kupovati korisceni nalog od nekog. Blizard je tu vrlo jednostavan. Originalnom vlasniku je dovoljno da posalje skeniran pasos/licnu kartu i covek ostane bez necega sto je platio...

Pa tako sto necu jer me igra vise ne zanima. A drugo ako sa covekom pogodim trgovinu saljem mu sve kutiju sa cd kljucem i skidam moj broj mobilnog kao zastitu a ima jos jednu opciju a to je da moze da promeni email na kojem je nalog registrovan i na osnovu cega onda ja mogu da kazem da je to moj nalog? Ja mogu sada da kazem da je moj posto imam sve podatke o njemu i dokaz kutiju sa cd kljucem a kada nemas kutiju i cd kljuc mozes posalti 100 fotokopija licne karte od toga nema nista.

I kako si ti to skontao da sam se ja predomislio, na osnovu toga sto hocu da prodam nalog? Ja dok sam se igrao igrao sam se, da sam uzivao jesam ali posle izvesnog vremena jednostavno dodje do prezasicenja i do toga da igru nisam ukljucio da igram vise od 3 meseca i onda sto bih cuvao nalog ako moguda ga prodam za neke parice em ja izvucem od naloga jos nesto em usrecim nekoga ko ce uzivati u narednim mesecima do izlaska novog peca i taman se dotle malo ustreba u stil igre. A ono najbitnije zaradio sam sasvim dovoljno od igre i vise nego sto sam hteo tako da sam igru isplatio ne jedared koliko sam je ja platio nego 5x, neko ce reci da je to malo neko da je puno ali meni dovoljno jer nisam ni toliko planirao da cu da zaradim od igrice. I koliko onda djubre treba da budem od coveka da bi nekoga *****ao posle par meseci od prodaje igre?

Pre cu otici i kupiti novi cd kljuc pa se ovde ponovo javiti da me neko od stare garde izleveluje za 2 sata i opet cu biti u full-u jer cu uz levelovanje odbiti opremu sa kojom cu moci da se posluzim dok ne nabavim svoju. Ali to se nece dogoditi jer sada se zanimam drugom igrom i kontam da ce jos dosta dugo da me ista drzi.

Poslednja izmena:
Da li se zna ili se može predpostaviti koliko će koštati digitalna kopija ekspanzije na Battle.net?

39.95€

Ja tipujem na neki preorder od ~27 j€vropljana.

Laguju im jer su prodane duse, nemaju svi konzolasi prijatelje pa da igraju po 2-4 u offline modu :p

vise ne laguje :) ne radi :)

Our network admins are investigating the issue with being unable to start a game and hope to get it resolved as soon as possible. We don't have an ETA yet as to when that might be.

15minutes ago

Poslednja izmena:
ja malopre odigrao jedan run, sve je bilo ok, bez laga.
Nadam se da je problem resen konacno, poslednjih 4-5 dana je bilo neigrivo.

Bilo je lagspikova svako malo do pre sat vremena, ne znam kako je sad.

EDIT: Diablo3progress vise ne updatuje?

Poslednja izmena:
ne znam, ja ga ne koristim

D3up.com mi je 100 puta bolji

Vrh Dno