Šta je novo?

Diablo 3

Da li je neko raspoložen sutra za jedan power leveling? Bio bih vam veoma zahvalan.

Demon Huntress u pitanju. Trenutno sam level 31 normal, imam ceo Cain's Set, helm sa Ruby-em. Nažalost nemam Leoric's Signet i Hellfire Ring.

Zaebi ti to, samo oprema sa kojom mozes da grindas mp10, bilo normal bilo nightmare. Kakav cain, kakav ruby.

^
Zasto bi to radio?Ovako je za manje od sat vremena sa jos troje ljudi na 60-ki i onda neka covek grinda sta hoce!
@
Alex ako ne skupis ekipu racunaj na mene!

hihi :) ja sm isto imao velike masacre, samo nisam jos imao tu cryptu :)

weeeeeeeeee :)

Prilozi

• Screenshot044.jpg
    Screenshot044.jpg
    623.2 KB · Pregleda: 102
^
Cestitam!:)

bravo :)
sta je sledece ?

fala :)

idemo malo sa barbom :)

a da, zaboravio sam da si mi rekao danas.
taman da se izigras dok ne padne nerf :)

Da li je neko igrao na konzoli i zna koliko kosta kraftovanje archon itema, radiant star i marquize gemova, i unsocket marquiza.
Da uporedimo sa PC verzijom.
Pretpostavljam da ce biti slicne cene u RoS zbog izbacivanja AH.

Armor je 150k ,gloves 50, i shoulderi ja mislim 75,nisam siguran.Amulet je ili 25 ili 50k ,ali tu je, sve oko 50-100k:p
Za gemove nisam siguran.

Poslednja izmena:
ok hvala, treba proveriti da li je kraftovanje marquiza 20 a vadjenje 5mil, jer mi je to prilicno nerealno za igru bez AH.

kupi pa craftaj :p

Probao malo i CM wizarda i mogu reci da sam malo i razocaran!Koliko ljudi samo igraju sa njim(njom) ocekivao sam mnogo vise!Solo farmanje na MP10 je toliko sporo da je to strasno cak i sa 250k,dok u coop-u uglavnom zavisis od ekipe sa kojom igras!Ako oni imaju solidan DPS onda si na konju,a ako ne mozes slobodno izaci iz igre!

250k sa koliko crit chance i attack speed? i koji armor koristis?

Meni je sa wizzicom solo farmanje boza, jedino sto me smara solo pa ili igram u grupi ili public...

U grupi uglavnom kidamo kakva god da je ekipa, ali u publicu ume da ulete likovi sa 25k dps na mp10. :)

^
CH mi je 55,a AS mi je tu oko 2.54 ili 2.64!Morao sam i opremu da promenim posto ginem kao lud,pa mi je sad i manji DPS!Malopre me je Freeman spasio sa jednom informacijom koju nisam ni znao tj. koristenje neke skripte!Valda ce biti lakse sa njom!

javi kako ide kad budes presao as breakpoint 2.74 :) i probaj sa storm armor
edit: vidim sada imas apoc samo na wandu, zato i ide tesko

Poslednja izmena:
CM wizz bez skripte je patnja, a sa skriptom uzivanje i najlaganiji farm koji postoji.
Ja sam bio protiv skripte do paragona 90+, pa kad je pocela ruka da boli reko za*bi :)

Svestan je i blizz ovoga, pa verujem da je sansa da neko bude banovan zbog najosnovnije skripte ravna nuli, ako i mogu uopste da je detektuju.

EDIT:
Ako stvarno imas samo apoc sa wanda, pod obavezno ili storm crow kao jeftino resenje (uzmi sa 5 crit ako nemas, ili sa 6 ako ima para), ili source sa apoc.
Razlika izmedju 9-10 apoc, i 18-20 je nebo i zemlja!

Poslednja izmena:
LOL :D

Diablo III Lag2.0 is now live in Europe. Check out the full patch notes below to learn about all the latest changes.

General
- Made improvements to address Rubberbanding, now it can occur more than 3 times immediately. Cooldown has been removed aswell.
Auction House
- Auctions now can be bidded less than 0 gold. In order to manage , we introduced a new system called: Whatever
- Whatever: the sell price of your item will be whatever an exploiter willing to bid. Important: if you have Top rolled items whatever will be used automatically.
User Interface
- Fixed an issue which let you login without trouble. Instead now you can randomly see 'Error1' messages to keep you more interested in watching the login screen.
Multiplayer Co-Op
- Players now receive a 1000% Latency bonus per additional player in a multiplayer game, up to a maximum of 3000% in a four-player game .
- Red latency icon can be exceed to be in black or brown color for $5.00 USD, or 400 MS Points. Xbox 360 only.
Achievements
- The "Fallen Server" achievement now only requires the player to play without lags for 120 seconds

^LoooL! :D

So true!

vala bas, poslednjih par dana je neigrivo.
Ne uzimam im za zlo jer godinu ipo dana nisam imao nikakve probleme sa lagom, ali ovo moraju brzo da rese. Udjem u igru i posle par minuta izadjem i ugasim.

Nazad
Vrh Dno