Šta je novo?

Diablo 3

Poslednja izmena:
I ja u poslednje vreme igram solo ali to više sticajem okolnosti (čitaj: posao) nego izborom i to maks 2 sata kad zasednem :(
Pokušavao sam u public ali od 10 partija možda 1. ima normalne igrače.

Mislim da sam najgori od aktivnih igrača sa Bencha :D

meni je quick join enable pa svako ko me ima u friends list moze slobodno da upadne :) jedino da napise da li moze, cisto da ne bude da craftam nesto uz kaficu pa upadne neko i tako stojimo :D

^
Jako je tesko naci normalne igrace u publicu,pa i ja u vecini slucajeva igram solo,posto ne igram vise maratonske run-ove!Nekad i ostanem u igri,a nisam tu po 2 sata,kao vracam se brzo i na kraju i zaboravim da mi je upaljena igra!:pKao sto je @Oki napisao najvaznije je ekipa sa kojima igras!
@Alex koji je tvoj btag?Ne znam dali te imam!

Poslednja izmena:
Toliko informacija a nigde da spomenu odakle su data-minovali. Sumnjivo.
DiabloFans uvek odradi datamining, pred svaki veći patch itd., obično fajlove pokupe sa nekog blizz test\ptr servera.
Odakle god da su sad pokupili, možemo im verovati...

Evo i blue post odgovora, sa test servera je.
I confirm that Blizzard employees are testing various elements Reaper of Souls, and some of these items are available on the test server. I remind you that the data is a test server and they are by no means final. Also warn against spoilers contained in these articles. Information on the progress of the development of the addition we will publish on our official website.
http://eu.battle.net/d3/pl/forum/topic/8171997192?page=3#54

Poslednja izmena:
Virtual tickets za Blizzcon su pustene, i kostaju paprenih 40$ za US i 30€ za nas.
Dobra stvar je sto mogu da se kupe sa bnet balansom, tj. za dzabe :)
Vlasnici ce kao po obicaju dobiti neke in-game sitnice..

to je iz maja, mora da ubace jos nesto jer su samo ach i baner poprilicno jadan bonus

Pa, da, nisu nešto posebno bonusi, u Wow-u dobiješ pet-a, valjda?
Mogli bi neka Blizzcon krila da ubace.:D

www.diablofans.com

Strasno koliko novih stvari dodaju u expansionu. Kao sto Kripp rece, "Zamislite, ipak izgleda da ce Diablo 3 biti slican Diablu 2" :D

Sjajne vesti!!!

Na dataminovanim slikama se vide i

Baal i Mephisto? Jel moguce da cemo se i protiv njih boriti u expanziji?

mislim da ne, verovatno ce samo biti spomenuti, kao i :
inarius i lilith, i njihove slike su tamo
mozes vec da vidis koji ce biti bossovi u RoSu.

moguce da ce ove koje si spomenuo ubaciti u drugoj expanziji.

^
Pošto imaju sličice, u najmanju ruku ćemo imati makar neki razgovor sa njima...:)

a sto u spoiler :p

Zasto ova tema i dalje stoji ovde umesto u Online igranje temi?

Ja volim sto je ovde, kad udjem "tamo" moram da iscitam svih 20tak novih WoT strana. :)

hihihi

pravimo BENCH Guild?

naravno :)

a bolje je sto stoji ovde jer Diablo nije kao wot, dota itd...
Ima normalnu kampanju a i dosta ljudi igra iskljucivo solo, pisali su na prosloj strani.

Ne bih delio igre po DRM-u, vec po gameplay-u

Sustina je da bez interneta ne mozes ni da ga upalis, zato treba u online igranje :)

****mti rmah cekam 6 dana na item i prc >,<

reko mi support da cekam bar 10 dana pre nego sto ih oteram u p... tj pre nego sto im pisem ponovo...

stavi nesto na prodaju, pa cancel, pa ponovo pa ponovo itd mozda ti se pojavi kupljeni item.

ako ostane ovako ja cu onda ici na tank build 300-400k hp-a,dodge,los,ls,hp regen,taunt,stun...

a ostatak grupe neka bije mobove xD

Vrh Dno