Šta je novo?

Diablo 3

yuuuup!

veceras melt time :)

ja ne smem mnogo da igram jer mi se istopio konektor od napajanja. sad sam namestio da radi, ali sam morao da spustim klok procesoru i ne znam koliko će tako izdržati. zamena konektora će me koštati skoro koliko i cela ploča tako da ću najverovatnije da venčam ploču i napajanje i taj pin što je pregoreo direkt da zalemim na ploču otpozadi. samo moram prvo da kupim lemilicu :D do tad ne mogu na duže staze da igram. uđem samo da uduplam wot i uzmem jedan ključ u d3

znas da wot vise opterecuje komp :)

Šta igrate za najbrži paragon? Vidim da većina cepa woods, leoric, weeping, fields... Ili možda samo fields sa 5nv ili nešto treće?

to je manje vise to.. samo gledaj da budes sa jos 3 u party-u.. ako mozes radiant ruby na glavu i hellfire na ruku i dobar si .. ja sam lvl 52 za nedelju dana casual igranja nabio.. zaista ide brzo u toj varijanti.. malte ne svaki run paragon..

*edit u je vec paragon 57 nisam ni izvalio :D

http://www.diabloprogress.com/hero/oki-1712/Petaard/30308803

standard je to sto si napisao "woods, leoric, weeping, fields" i naravno decaying crypt ako se spawnuje.

mada ubedljivo najbolji exp farm je sledeci :
4 igraca startuju svako svoju igru, i traze decaying crypt, ko prvi nadje zove ostalu trojcu.
Onda dvojca pripreme elite, spuste u festeringu sve elite na 10-15% healtha. Za to vreme druga dvojca se prosetaju kroz kriptu i ne ubijaju nista, samo cacnu sve one wreched mother da spawnuju zombije i tako maksimalno napune kriptu.
To sve traje 4-5min, mozda i manje.
Onda se za 1min uzme 5NV i ocisti kripta.

Sa ovim prvim farmom se uzme 120-150mil expa po satu, a ovako 200-250 :)
Samo je problem naci dobru ekipu, i da svako radi sta treba i to brzo. Kad tako krenes da igras, posle ti se ne vraca na stari nacin :-devil-:

Poslednja izmena:
Da, bolesno je koliko je dobro, ja to zovem farming heaven :)

Evo i sta moze da se uradi tako :
http://imageshack.us/a/img854/320/7ixk.jpg

da odbijemo recimo 2h na power lvling 1-60, on je uzeo 10,5 biliona expa za 45 sati. To je oko 230+ miliona po satu.
A plus sto se na ovaj nacin dobija i dosta legend itema, vise nego obicno.

...zezas :trust: za 47 P100 lvl ?

Kapiram da je lik igrao sa 3 uber geared, ekstra organizovana ortaka...
Možda je i malo "cheat-ovao" (upadao u partije tek kada je sve postavljeno). :)

ne moze sa 3 uber geared lika, moras i ti cetvrti da imas dps za ovo

poprilican broj novih stvari.
fino popunjavaju tamo gde je najtanje, tj. end-game, bice to dobro :)

Dali je neko mozda proveravao koliko se dobija na DPS-u zamenom Radiant Star Emerald sa Marquise Emerald?Dali je uopste vredno davati 20 miliona na kraft?

Toliko informacija a nigde da spomenu odakle su data-minovali. Sumnjivo.

A kad ce neki patch, ovaj loot2.0 ili bar nesto zanimljivo ?

Ne dobija se puno ali opet je bolje. Dobio bi po gemu mozda 1k dps
Onda ne vredi ulagati!Menjao bi samo za oruzije!

Poslednja izmena:
Dali je neko mozda proveravao koliko se dobija na DPS-u zamenom Radiant Star Emerald sa Marquise Emerald?Dali je uopste vredno davati 20 miliona na kraft?

proveri na d3up.com
unesi heroja, idi na compare item/stats i stavi jaci gem u oruzije.
Odlican je sajt i sve tacno pokazuje, mnogo bolji nego diabloprogress.
Meni marquize daje 5k na dps u odnosu na radiant.

za oruzije sto da ne, ali za armor nikako ne preporucujem osim ako nemas bilione..

Eto vidis za to nisam ni znao!Ustvari ja ne znam nista!:D
Ja mislim da sam trenutno najsiromasniji na bench-u od svih!Trenutno sam na 24 mil.Taman za marquize i to je to!Pa ni 5k nije lose!

nisam ni ja bolji, 35mil na SC i 25 na HC :)

gold i nije neko merilo "bogatstva", meni su vredniji sami itemi od bilo koje kolicine golda u stashu

bilo je trenutaka kada sam imao 500 mil golda u stashu i nisam mogao da kupim nijedan item vredan tog golda da mi znaci mnogo.

Poslednja izmena:
meni su najvredniji ljudi sa kojima igram. ostalo je sve ******. ko zna koliko puta sam im zatrebao, vice versa.

to je neprocenjivo bogatstvo :)

Nazad
Vrh Dno