Šta je novo?

Diablo 3

Nemoguce jer da je hteo 2b stavio bi buyout za 2b i uzeo ih u roku od odmah. Ovo se neko mnogo dobro *****ava.. sa drugim account-om je odmah max bidovao cisto da se vidi da eto postoji ovako nesto.. nemoguce je prihvatiti ovo jer i najprostijom pretragom dolazi se do informacije da jednostavno ne postoji nista ni nalik ovome ;D

Sto je najgore mislim da se neko debelo zeznuo, jer ako je hteo da se procuje za ovaj item postoje mnogo bolji nacini. Od otvaranja teme na battlenet trade forumu, ili kacenja na loothunter, ili djsp forum...

Sto je najbolje taj lik sto prodaje verovatno nece ni imati pojma kasnije sta je prodao, jer je neki casual skroz :)
Sva dalja zavrzlama ce se nastaviti od ovoga sto je kupio.

marquise gems

ne razumem šta je ovo sa ovim manticore-om? ko je glup? što je glup? šta se desilo? samo komentarišete, a ništa ne objašnjavate, samo stoji slika itema :)

Screenshot000.jpg Screenshot001.jpg

Evo da se i ja prikljucim ostalima koji su vec dosli do p100. A ovo mi je palo veceras, bilo je jos mnogo toga ali naravno sve je drugo bilo krs.

Poslednja izmena:
cestitam

Cestitke, a eto i igra ti se lepo oduzila za svo vreme provedeno... Odlican belt.

hvala, ja sam mislio kada padne taj belt da ce da bude neki krs ali eto sto kazes igra mi se lepo oduzila.

Cestitke za p100 !
A super je belt, jos ima i pickup radius <3

Bravo,Dragane!Jos da si onog WD doveo do p100 bio bi pun pogodak.:)

Bravo,Dragane!Jos da si onog WD doveo do p100 bio bi pun pogodak.:)

Nisam mogo, toliko mi se smucio da jednostavno me je vise nervirao dok sam igrao sa njime nego sto mi je pruzao zadovoljstvo. Nije da se nisam zabavio sa njime ali na kraju je jednostavno doslo do prezasicenja i to je bila krajnja mera da ga obrisem koju sam morao da uradim. A nisam samo WD-a obrisao i dh, wiz-a i barba sve sam ih isto obrisao. Cak sam bio izgrindao drugog WD-a na 60-ti lvl ali jednostavno nije to to, sada sam izgrindao drugog barba ali ni on me nesto ne privlaci da ga grindam na p100. Ma nema ni veze bitno da sam monka doterao do p100 i sa kojim mi je pravo zadovoljstvo igrati u grupi ili sam dok to sa WD-om nisam mogo, dok sam u grupi ok je ali cim ostanema sam ili da begam ili ginem momentalno... cak ovog drugog sto sam izgrindao sam namestio nove skilove rune i opremu i ne mogu da kazem stvarno je bulid sa sismisima dobar ali znate kada nije to to.

Poslednja izmena:
zato sam ja rasprodao sa dh sve, sta da mi stoji i propada kada jednostavno ne mozes sa njim igrati MP10

Evo ja sam od 35 do 58 levela dosao za nekih 2,3 sata igranja samo poni levela sa illidanom... tako da ako neko nije znao, xp u poniju je nekih 10ak puta veci od farmovanja u act 3 : areat 2 -keep 2 ... u poniju sam dobijao 1,5 - 2 levela po runu koji traje oko 5 minuta u proseku... u sustini kad bi se od pocetka pocelo u poniju, samo da vam neko otkljuca, mislim da moze od lvl 1 do 60 za neka 4 sata igre bez prekida (jos ako je 4ica u partiju, verovatno i brze) i naravno da su dovoljno jaki da ubijaju sve brzo..

Može i za manje od 3h (0-60), staviš rad star u helm, kejnov set, leoric signet, i neki archon wiz te boostuje, ti samo gledas da ne zagineš :D

Ixinho ovo sto stakujes monster kill gives bonus exp nema skoro nikakvog efekta, mozda kad bi racunali daje 1% boost.
Bitno je ono sto povecava za 20-30%

Al dobro, ionako si prakticno gotov :)

@risko, to i imam , sem leoric signeta, jer mi je nov account pa nemam nista sto je acc bound od starog chara, a enu je uglavnom i bustovao sa archon wizom : )

@dbravez, ma to sam nastakovao bezveze jer sam igrao jedan act malo sam, pa reko' ajd vec dok ubijam da bude i mali bonus ;p

ali mi je neverovatno da je poni level toliko xp rich

jedino nervira kad pod archon istekne storm armor, a moze i bez archona, sa blizzard + storm armor

cek da zaigras inferno mp10 ovih dana pa ce glava da ti se zavrti sta je exp rich :D

@ilidan: koristi galvanising ward, a kad ti se ugasi storm onda manuelno iskljuci archon pa popali sve buffove.

Poslednja izmena:
Ja samo picim MP1, kad isteknu bafovi samo nastavim dalje, dok kraja Akta 1 imam po 10+ minuta viska arkona ako se nisam cimao do kupim rare sa poda i razbijam na delove. Kad imas dovoljno dps ne moras ni da se cimas sa bafovima.

(MP1 igram jer volim da sve oneshotujem i da mogu na miru da slusam audio books dok na igru trosim 1% mozdanih viuga)

kakav ti je drop na mp1 ? mislim pre svega na rolove legenda ove zute, ne racunam vise malte ne..

Na MP1 sam dobio onaj belt sto sam prodao za 1.2 bil.
A generalno sto se tice dropa : 82 legendarija i seta na 37 runova akt 1, nekada deo akta 2 uz to. Nekada dobijem i 11 legendarija nekada ni jedan za ceo akt 1 run.
Sto se tice njihove vrednosti ili budu totalan junk ili budu stvarno extra items.

WD paragon 100 skoro isti loot kao WZ 10 paragon.

koji je sad build najefikasniji za barba? whirlwind pretpostavljam za nize mp levele ?

možeš ti i na mp5 sve da one shotuješ i da igraš igru sa 1% mozga. ja recimo solo igram mp3 (zahvaljujući ilidanu i shobotu, inace bih igao mp-5)

koji je sad build najefikasniji za barba? whirlwind pretpostavljam za nize mp levele ?

WW za sve MP levele :D
Rekao bih da je WW\HOTA trenutno najoptimalniji, jer ćeš trash mobove lako ubijati vrtenjem i tornadima, a čekić ti služi za elite packove... :)

jel ima tu i dalje mesta za revenge i heal? ne mogu da se odviknem od vremena kad sam igrao hc tenka sa 100k helta i 0 dex pa revenge procuje svake 2 sekunde : )

Mozes da koristis Rend sa healom umesto Revenge, to bi vise preporucio.

revenge i leap su upropastili i onda sam ja rage-ovao i prestao da igram. kad sam se vratio pre par nedelja nisam ni upalio barba, uzo sam munka da igram...

Nazad
Vrh Dno