Šta je novo?

Diablo 3

ee drustvo planiram kupim d3 jel zna neko gde najjeftinije mogu da prodjem ? :)

Zar nije bila neka akcija u games-u ili sam izmislio to. druga opcija je da kupis od nekoga, easy peasy

Slican kao moj samo sa intom :)

u lep je, cestitam !
Greota da ga prodajes :)

Hoce mi raditi diablo 3 na nekim medium detaljima na monitoru dell 22" rezolucije 1600x1200 sa grafikom ati 6750 1gb ddr5?

radice ti sigurno ali ces morati da iskljucis neke stvari, fiziku npr.
Vidim da imas SSD, instaliraj D3 na njega jer je lose optimizovan za HDD

zato sto fiziku radi cpu
nije lose optimizovan za HDD, samo bolje radi na SSD (zato sto nema onih dugih login screenova kao kod drugih igara)

Poslednja izmena:
zato sto fiziku radi cpu
nije lose optimizovan za HDD, samo bolje radi na SSD (zato sto nema onih dugih login screenova kao kod drugih igara)

Zavisi kako kome. Meni npr. kad je na HDD-u je potpuno neigrivo jer mi stalno koci kao kad sam igrao Crysis 1 na 8500gt.

To me podseti, ovo je malo cudno pitanje but bear with me, da li je neko primetio da kada kraftate item, i onaj trenutak pre nego sto treba da se "pojavi" gotov item u inventaru HDD pocne da radi glasnije za taj trenutak i onda posle sekunde opet se smiri? Kraftao sam jedno 1,500 maceva do sada tako da nije moguce da mi se stalno pricinjava.

mozda zato sto su ti hardovi na 5400rpm?

mozda zato sto su ti hardovi na 5400rpm?

Mislim da jesu, WD Caviar Green, koliko znam rade na toliko. Ali, sta to onda treba da govori, ako je D3 jedina igra koja pravi taj problem, od 150 drugih igara koje su prosle kroz taj HDD, da li je onda problem igra ili HDD? ,)

Ja imam problem samo kad 1. put uletim na mapu i kako stizu monsteri tako igra koci jedno 5-6 sec.
U pitanju je stari WD 320 GB sa jednom plocom.

^
i meni takodje tako,ali bas uvek!Cak i kad igram u public-u i kada neko novi ulazi u igru onda zakoci na par sekundi!

Ixinho skuplja se novi batch :)

Ako ima neko ko je skoro poceo sa igrom neka mi se javi, za legendary giveaway (nadam se i gold giveaway soon)

Prilozi

• Screenshot008.jpg
    Screenshot008.jpg
    815.4 KB · Pregleda: 144
Prijavljujem se ;p Od sveg onog prethodnog sto si mi dao ne bih mogao da skupim ni 5 miliona da rasprodam sve na ah, bas mi je neki trash randomizovao ^^

ma da dosta je bilo junka na prvi pogled, sada taj junk salvagujem pa odvajam malo lepse stvari, pokusacu da skupim ceo ik set pa identifikuj sa uzivanjem :)

Mrzelo me da stavljam na ah da prodajem nesto za 200 , 300 hiljada, 500 plafon, nego sam sacuvao sve sto je pristojno da imam cim naguram 60icu : )

skupice se, ne brini se :p

ima li kakvih novina u d3 svetu? Nisam igrao sto godina

pa poboljsan je mob density u ostalim actovima, tako da se sada mogu igrati i act 1 2 i 4 pored 3. ostalo je sve po starom. malo su buffovali neke skilove kako bi se ostali priblizili barbovima (jedino je dh ostao u zapecku za sada)

Trenutno na ah se pojavio najbolji manticore na svetu. Procena je da vredi oko 12k eura.

Ili se neko mega dobro *****ava, ili .. je neko ispao toliko glup da bi trebalo izmisliti reč koliko je ispao glup

tlNVCIw.png

:laugh:

Trenutno na ah se pojavio najbolji manticore na svetu. Procena je da vredi oko 12k eura.

Ili se neko mega dobro *****ava, ili .. je neko ispao toliko glup da bi trebalo izmisliti reč koliko je ispao glup

Pa nije taj lik "gup" sto je neinformisan. Ko god da je jednostavno ne zna pravu vrednost onoga sto ima kod sebe. Najveci deo igraca nisu hardcore igraci koji znaju sve i prate cene, forume i ostalno svaki dan, niti se bave takvim stvarima. Moze biti neki lik od 50 godina kome novac iz igre nista ne znaci niti se time bavi, a moze biti neki klinac od 10 godina koji ni engleski ne zna.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno