Šta je novo?

Diablo 3

stavih na ah amluet, po meni odvalio cifru od 150 milki :d 10 minuta kasnije imam prvi bid :D

screenshot000at.jpg

najs :)

Vredi taj amu dosta vise od 150mil :)
nadam se da ces ga prodati za lepe parice !

Evo jos jedne izmene (predlozio jedan lik na forumu i usvojeno je :) lepo je videti da ovako brzo usvajaju dobre ideje )
Nekerat: Now a Random Keywarden

imam malo bolji Unity ako ti treba

unitystr.png

Nije mi jasan Blizzard uopste... Malopre video da su bafovali Wizzard-a i DH-a, a morali da nerfuju Witch Doctor-a (jeste zasad jedan mali ali je bedan i sam taj pokusaj)... Uopste mi nije jasno sta pokusavaju... Ionako su WD-a zas*ali debelo, i umesto da ga srede, oni rade suprotno, dok ostali dobijaju ili katastrofalne bafove odjednom (citaj Monk), ili stalna postepena poboljsanja (svi ostali sem WD-a)... Ionako vec danima nisam usao u igru da se poigram jer me vise ne vuce, jos mi sad nekako dodatno ubili zelju da bilo sta dalje radim ovom gluposcu... *** igra i dalje nekompletna posle prokletih godinu dana... Zalosno!

kad su buffovali dh?

Nije mi jasan Blizzard uopste... Malopre video da su bafovali Wizzard-a i DH-a, a morali da nerfuju Witch Doctor-a (jeste zasad jedan mali ali je bedan i sam taj pokusaj)... Uopste mi nije jasno sta pokusavaju... Ionako su WD-a zas*ali debelo, i umesto da ga srede, oni rade suprotno, dok ostali dobijaju ili katastrofalne bafove odjednom (citaj Monk), ili stalna postepena poboljsanja (svi ostali sem WD-a)... Ionako vec danima nisam usao u igru da se poigram jer me vise ne vuce, jos mi sad nekako dodatno ubili zelju da bilo sta dalje radim ovom gluposcu... *** igra i dalje nekompletna posle prokletih godinu dana... Zalosno!

Zato sam ja lepo presao sa WD-a na Monka i uzivam dok traje, monk mi ima dps 140k sa svim bufovima budem tu oko 210k i ladno picim MP10 da li sam ili u grupi dok sa WD koji mi ima 265k dps i mogu samo da sanjam o tome da igram sam MP10 i da ubijam tom brzinom kao sto ubijam sa monkom.

Veceras smo odigrali nas cetvoro MP10 i ono je vise nego smesno postalo 3 monka i jedan barb a igrali smo Keep 2 i prolazili smo mapu kao da igramo MP1 a ne MP10.

Verovatno cu zavrsiti WD-a kada sam vec stigo do 93 paragona samo je pitanje kada ce se to dogodi ali iskreno vec danima sa njime nisam igrao jer tek sada vidim koliko je on ustvari slab naspram ostalih likova.

Poslednja izmena:
Evo promena:

Demon Hunter

DiabloWiki.com - Rapid FireRapid Fire Cost: 20 Hatred initially, and an additional 106 Hatred while channeling / Rapidly fire for 276 - 438% weapon damage as Physical.
DiabloWiki.com - BombardmentBombardment : Rapidly fire grenades that explode for 345 - 414% weapon damage as Fire to all enemies within a 4 - 8 yard radius.
DiabloWiki.com - Fire SupportFire Support : While channeling Rapid Fire, launch 2 homing rockets every second. Each rocket deals 35 - 145% weapon damage as Physical to nearby targets.
DiabloWiki.com - Withering FireWithering Fire : Reduces the initial Hatred cost to 5 - 10, and ignites your arrows, causing them to deal Fire damage.

Witch Doctor

DiabloWiki.com - FirebatsFirebats Cost: 98 - 221 Mana initially, and an additional 66 Mana while channeling / Call forth a swarm of fiery bats to burn enemies in front of you for 180% weapon damage as Fire.

Wizard

DiabloWiki.com - DisintegrateDisintegrate Cost: 18 Arcane Power / Thrust a beam of pure energy forward, dealing 170 - 220% weapon damage as Arcane and disintegrating enemies it kills.
DiabloWiki.com - IntensifyIntensify : Damage increases slowly over time to inflict a maximum of 221 - 286% weapon damage as Arcane.
DiabloWiki.com - EntropyEntropy : The beam fractures into a short-ranged cone that deals 196 - 253% weapon damage as Arcane.
DiabloWiki.com - Arcane TorrentArcane Torrent Cost: 16 Arcane Power / Hurl a barrage of arcane projectiles that deal 210 - 285% weapon damage as Arcane to all enemies near the impact location.
DiabloWiki.com - CascadeCascade : Enemies killed by Arcane Torrent have a 100% chance to fire a new missile at a nearby enemy dealing 210 - 285% weapon damage as Arcane.
DiabloWiki.com - Arcane MinesArcane Mines : Instead of firing projectiles, lay Arcane mines that arm after 2 seconds. These mines explode when an enemy approaches, dealing 180 - 340% weapon damage as Arcane. Enemies caught in the explosion have their movement and attack speeds reduced by 30% for 3 seconds.

Poslednja izmena:
Ja sam sa WD dogurao do par100 i dobar deo prebacio na wiza,a ostatak lepo rasprodao. Slazem se da je najslabija klasa,ali isto tako i .ebeno zabavna :). Sa wd-om sam bez ikakvog buffa imao 237k dps(sa buff oko 27k dps) pa sam se prilicno mucio i na mp6. Sa barbom i wizom sad solo bez problema mp10. Cinjenica je da ja npr sa monkom koji mi ima 120k dps unbuffed laganica igram mp7,a sa wd-om sa 237k jedva mp6. Nesto tu opasno ne stima...

Isto ono sto sam ja reko. Kada igram sa WD-om u grupi od cetvoro ljudi na MP10 imam osecaj kao da moj WD ne skida ama bas ni malo energije neprijateljima i osecam kao da ne doprinosim igri dok kada uzmem barba prica se vec menja iz korena a da ne pricam kako je kada uzmem monka, ako ostanem sam negde primera sa barbom ili monkom nemam potrebe da bezim nego udri i cekaj da se ostali sponuju na tebe dok sa wd-om cim pogine jedan ja vec moram da vatam tutanj jer zanm bilo ko da me udari ja patos sa wd-om. To je ono sto mi se ne svidja kod njega ali da je zabavan za igru jeste ali trenutno sada mi puno vise zabave donosi monk. Barb me isto pomalo nervira zbog svog baga sa onim vrtenjem pa tako nekada odigram dva tri runa sa ljudima na public MP10 i nista a nekada udjem nisam ni krenuo da igram i vec me izbaci bug napolje.

Zato sam ja lepo presao sa WD-a na Monka i uzivam dok traje, monk mi ima dps 140k sa svim bufovima budem tu oko 210k i ladno picim MP10 da li sam ili u grupi dok sa WD koji mi ima 265k dps i mogu samo da sanjam o tome da igram sam MP10 i da ubijam tom brzinom kao sto ubijam sa monkom.

Veceras smo odigrali nas cetvoro MP10 i ono je vise nego smesno postalo 3 monka i jedan barb a igrali smo Keep 2 i prolazili smo mapu kao da igramo MP1 a ne MP10.

Verovatno cu zavrsiti WD-a kada sam vec stigo do 93 paragona samo je pitanje kada ce se to dogodi ali iskreno vec danima sa njime nisam igrao jer tek sada vidim koliko je on ustvari slab naspram ostalih likova.
Daj link da vidim build.

A brate kada pogledas sta su radili sa wizardom to je LOOOOOL.. pa niko ali NIKO pametan ne koristi te rune i ta ******.. ajde da su grunuli u archon ili neki dodatni tick za blast ili da su smanjili attack speed koji ti je bitan za frost nova cool down ili tako neshto ovo je smesno.. recimo za cm build tebi treba sada 2.70 attack speed i oko 52% cc uz naravno 18 apoc da bi build radio

Pa to ti je samo eto da se kaze da su nesto radili na wiz-u i nista drugo. Kao i za wd-a... ko jos koristi Firebats koliko ja znam ama bas niko, mozda oni koji tek pocinju pa ima se cini zanimljivo ali cim dodju na 60-ti lvl vec skontaju koji build treba da imaju i sa kojom opremom da ga ukonbinuju.

Evo kako D3 izgleda na konzoli. Samo pogledajte na kraju kako je uradjena borba protiv Belial, mogu reci da su se bas potrudili ali zato je PC zajednica ostala uskracena za mnogo toga dok su se oni mlatarali da naprave D3 za konzole.

smejurija... neka pokazu kako ubijaju goblina na mp10 sa kontrolerom...

Cini mi se da je bio ovaj klip vec.

Primećujem da je kamera malo pod drugcijim uglom, ili mi se samo cini.
A meni iskreno bi takav Belia boss fight bio retardiran, tako da se kamera vrti okolo pffff.
U PC verziji je kako treba za kontrole koje se koristie.

Ali ma kolko ovo izgledalo dobro, ova verzija igre na kontroleru nikad nece biti brza a ni rapidna a time ni meni licno zanimljiva kao na PC ma kolko imao nabuđenog heroja, teško će neko moći da pografi putanju, ili uleti u guzvu gde hoce (monk), ili pogodi gde hoce tacno (dh, wiz, wd).
Ovo mogu da igraju oni koji igru nikad nisu igrali na PC, i koji hoce da usred nekog setanja po mapi malo dremnu :D
Ništa bez miša :d

Poslednja izmena:
Ja sam prvi Diablo igrao na Soni kecu... Na nekom izgrebanom disku :D Kakva je to muka bila... Ne sto se tice upravljanja, nego je disk bio ******, pa nisam mogao da vidim kraj, i zakivao je non stop...:) A internet nisam imao, ju tjub(nije ni postojao)... Pa sam posle presao kod druga na kompu i odusevio se misem i tastaturom, i upravljanjem... :) i krajem

Poslednja izmena:
smejurija... neka pokazu kako ubijaju goblina na mp10 sa kontrolerom...

Sta je sa tobom pa oni dok dodju da 60-tog lvl ima da se otele a dok ne kupe opremu da mogu da igraju mp10 ima dotle mnogo vode da protece dunavom i savom osim u slucaju ako neko ne otvori novcanik pa se isprsi pa pokuje najbolje od najbolje i krene da se kurobeca.

D3 je jedna igra gde je minimalna razlika izmedju igranja na PCu i konzoli, bas zbog nacina na koji su je pravili. Stave auto-aim na neke spellove gde previse zavisi mis, kao npr. neki AOE spellovi WDa i eto resenja. Ako su mogli da osposobe FPS igre, gde je mis itekako zahtevniji od Diabla, moci ce i Blizzard ovo da zaglupi da bude igrivo.

Kako nemaju AH, ovo ce biti potpuno druga igra.
Zamisljam koliko meseci ili godina ce prosecnom igracu trebati da nadje dobro oruzije.
Nece oni mp10 videti jako dugo, verovatno i nikad.

U stvari, predvidjam da ce najveca zamerka konzolasa biti upravo ta sto nemaju AH.
Mislim da ce svi da batale igru jako brzo. Predju inferno, odigraju par puta ubere na mp3-4 i to je to.

Kako nemaju AH, ovo ce biti potpuno druga igra.
Zamisljam koliko meseci ili godina ce prosecnom igracu trebati da nadje dobro oruzije.
Nece oni mp10 videti jako dugo, verovatno i nikad.

U stvari, predvidjam da ce najveca zamerka konzolasa biti upravo ta sto nemaju AH.
Mislim da ce svi da batale igru jako brzo. Predju inferno, odigraju par puta ubere na mp3-4 i to je to.

Dropovi ce biti totalno drugaciji za konzolu nego za PC, tj. sanse ce biti mnogo vece na konzoli nego na PC-ju.

ne mogu da budu drugaciji kada nam godinu dana govore da je sve random

Vrh Dno